• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ay klomen ve catlatma ıgnesı deneyecekler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bendeki testte 20yaş uzerıne 0.35-5.5 demış aralıga sanırım senın bıraz yuksek ama o skala arasına bak belkı hastaneye gore degısıyordur o aralıktamı degerın.Tedavısı bılmıyorum ama mutlaka ilacı vs vardır
Evet değeri aşıyor 2 puan kadar yaklaşık...

erhaba kızlar ben de pazartesi günü vuruldum. Doktor salı ve diğer günler ilişki dedi. Ama benim pazartesi akşamı ağrım oldu. Başka be akıntım ne de ağrım oldu. Sanırım pazartesi yumurtladım ve ilişki olmadı:KK43: sizce ihtimal var mı hala? Ve üç yumurtam olulmuştu bunlar aynı anda mı çatlıyor?

erhaba kızlar ben de pazartesi günü vuruldum. Doktor salı ve diğer günler ilişki dedi. Ama benim pazartesi akşamı ağrım oldu. Başka be akıntım ne de ağrım oldu. Sanırım pazartesi yumurtladım ve ilişki olmadı:KK43: sizce ihtimal var mı hala? Ve üç yumurtam olulmuştu bunlar aynı anda mı çatlıyor?
Yumurtalar 24 saat yaşıyor eğer pazar gecesi ilişki olmuşsa bile umut var sstres girme adetin psikolojik olarak gecikir falan sen diğer günleri mutlaka değerlendir salı perşembe cumartesi gün aşırı diğer günler her gün olabilir demişti doktorum o gün döllenme ihtimali fazla olduğu için kaliteli sperm olsun diye gün aşırı öneriyorlar

Yumurtalar 24 saat yaşıyor eğer pazar gecesi ilişki olmuşsa bile umut var sstres girme adetin psikolojik olarak gecikir falan sen diğer günleri mutlaka değerlendir salı perşembe cumartesi gün aşırı diğer günler her gün olabilir demişti doktorum o gün döllenme ihtimali fazla olduğu için kaliteli sperm olsun diye gün aşırı öneriyorlar
Pazar sabahı salı ve Çarşamba oldu. Doktor pazartesi ilişki olsun demedi ben de eksik mi taptım kaygısı oldu. Hiç akıntı ağrıolmadı sadece pzartrsi akşamı oldu çok kısa

Pazar sabahı salı ve Çarşamba oldu. Doktor pazartesi ilişki olsun demedi ben de eksik mi taptım kaygısı oldu. Hiç akıntı ağrıolmadı sadece pzartrsi akşamı oldu çok kısa
Yumurtan o gün çatlamış olabilir iğneyi yaptırdıktan sonra 14 gün say benm 18. Günde adetim geldi eğer günün 4 gün daha gecikince inşaAllah test yaptır ama kanda çünkü 13. Güne kadar pozitif gösterebilir iğnenin etkisiyle

Bence günleri güzel değerlendirmişsiniz.iğnede. Önceki spermler de dölleyebilir pazartesi çatladıysa eğer.24 saat canlı kaldığından pazartesi çatlasa bile salı günüde döllenmiş olabilir. İnş tutar:)

Merhaba kızlar ben çarşamba günü vuruldum yani dün. Dr um 4 tane çatlamaya hazır yumurtam oldugunu söyledi. İnş tutar🙏🏽

Back