bence bekletme eşinde gıtsın hatta eşinin sonucunu al da git eşinin bakış açısı ne bilmiyorum ama biz genelde kendımızde arıyoruz sorunu ama inan genelde erkeklerde çıkıyor varsa bilirsiniz hemen takvıyeye başlarsınzı zaman kaybetmeyın boşuna hayal kırıklıgı olmasın..ben evlendıgımız gunden bu yana çocuk ıstıyodum biz yaklaşık 1.5yıl ayrı yaşadık tayin sürecimiz oldu..Daha önce korunurken ben gıttım doktora tüm testler tahlıller yaptırdım hıcbır sorunum yoktu doktor rahat hamıle kalırsın düşündüğün zaman folik asit başla dedı sadece..biz uzaktayken benım baskımla korunmayı bıraktık(doğal yolla korunuyorduk) ben sandımkı hemen hamile kalırım ne yumurtlama günü ne bişeyden haberim var dıger ay ıgrendım yumurtlama günleri varmıs vs telefonuna uygulamalar ındırdım ordan takıp etmeye calıstım denk gelırse haftasonuna gıdıyordum ya da çağırıyordum eşimi üst üste denıyorduk her ay hamıle oldugumu dusunuyordum sonrası hüsran..bırkac ay sonra yıne gıttım doktora yumurtlamaya baktı yumurtluyorum hormon degerlerım normal dedı hamile kalman mucıze olur stres yapma okadar kolay bısey degıl cunku duzenlı bırlıktelık lazım günaşırı ilişki lazım vs yine bir umut aylarca denedim neyse biz kasım’da biraraya geldik dedim tamam şimdi hamile kalabılırım iki ay gectı yine yokk birdaha gıttım doktora bana yumurtlama takıbı yaptı günlerini verdi tutmadi yine..buarada evde kavga kıyamet eşime yalvarıyorum doktora gıt diye..6ay dolsun öyle gıdecem sırf sen stres yapıyosun acale edıyosun dıye benı baskıya alma dedi tamam dedım ben stresten yalnız kaldıgımı dusundugumden nisan ayına kadar eşime düşman oldum resmen..eşim doktora gitti sonuc değerleri kötü
hayatımın en kötü günleri cok agladım cok sızladım eşime karşı inanılmaz öfkem vardı yanında olmak ıstıyorum ama bana yaşattıkları vs aklıma geldıkce sürekli laf sokuyodum ..ilaç kullanmaya başladı keçiboynuzu kürü ıcıyor hergun ve benim istedıgım doktora gıdıyoruz hem de bırlıktw(başta erkek dıye onaylamadıgı doktor) bende yumuşadım doktorum bırdaha test istedı dgerlerı yukselmıs doktor dogal olur dedı ama bekleyecek sabrım kalmadı doktorda bunun farkında..yaşadıklarımdan duyduklarım kanaatım eşinde gitsin sorun varmı yokmu baktırsın olmayacak değerlere sahipse boşuna umutlanma her ay hamıle oldugunu hayal edıp regl olmak cok yıpratıyor insanı