• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Bu ay klomen ve catlatma ıgnesı deneyecekler

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
1 sene içinde 6 ay klomen , 2 ayda da çatlatma iğnesi kullandım . Sorun yok 1 çocuğum da doğal yolla olduğu halde 6 yıl önce şuan ikinci olmuyor .bu ay hatta etki bile etmedi . 1 yumurtam varmış 16 mm miş. Bende o yüzden iğne vurulmadım . Diğer ay deniycem femera ile birlikte ..

Merhabalar. Ayin 19u adet olmuwdum soradan femara kullandim 5gun sabah aksam. 1temmez kontrole gittim 3yumurta buyumuwdu 22 23 ve 20 smlik ve doktor catlatmak icin igne yapti. 6temmuz yine kontrolum var bakalim hayirlisi
çok iyi gelişmişler maşallah, inşallah hamile kalmışsındır. Bende Femara kullandım. Bat tarihin 10 Temmuz sabırla bekliyorum. Benşm tek yumurtam gelişti ama inşallah güzel haberlewr alırız canım.

1 sene içinde 6 ay klomen , 2 ayda da çatlatma iğnesi kullandım . Sorun yok 1 çocuğum da doğal yolla olduğu halde 6 yıl önce şuan ikinci olmuyor .bu ay hatta etki bile etmedi . 1 yumurtam varmış 16 mm miş. Bende o yüzden iğne vurulmadım . Diğer ay deniycem femera ile birlikte ..
Gynositolde öneririm doktorum yumurtlamaya çok faydası olduğunu söyledi. Femera'dan daha iyi bi takviye dedi.

ya bişey soracam normalde ben yumurtladıgımda akıntım olur bıkac gun ıslaklıgı hıssederım cumartesı gittik ıgneyi de oldum pzt gunu pembe leke geldı dedım yumurtladım sanırım acaıp gazım vardı kasıklarımda agrıyordu ama hıc akıntım yok normalde ılıskı gunlerınıde cts-pazartesı ve bugune vermıstı🙄acaba benim yumuşlar neoldukiii

çok iyi gelişmişler maşallah, inşallah hamile kalmışsındır. Bende Femara kullandım. Bat tarihin 10 Temmuz sabırla bekliyorum. Benşm tek yumurtam gelişti ama inşallah güzel haberlewr alırız canım.
InwAllah. 2gun oldu ovitrelle iynesi oldum ve ayni gun aksam iliski oldu. Simdi kasikda agrim var yuruyende bile agriyo ilacin etkisimi acaba?

pekı yumurta olusurken kontrol ettırmısmıydın yumurta buyuklugunu catlatma ıgnesı olmusmuydun yoksa adet oncesımı sadece kontrole gıttım??abaca doktor yumurta buyuklugunden kiste dönüşüp dönüşemeyecegını anlamıyomu ya🙄
Adet oncesı gittim 2 gun fln vardı adete baktı ve kıste donusmus dedi ıgne de vermıstu

ben bu ay hep kuru ıncır tukettım ılacım etkısımo yoksa ıncırdenmı 3yumurtam oldu catlatma ıgnesınden sonra bıraktım yemeyı buyuduler dıye🤭

Merhaba hamile kalamadım 2 yıldır 25 haziranda gittiğim doktor bana klomen duphaston felan yazdı kullandım kontrole gittiğimde biri 18 biri 17 diğeri de 11 mm çapında 3 yumurtam olduğunu söyledi çatlatma iğnesi verdi bu cumartesi iğne oldum ve bugün kontrol dedi tekrar bana sence şansım nasıl ? Çok istiyorum gebe kalmayı 20 yaşındayım daha bugün kontrolde sanırım yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakacak

Merhaba hamile kalamadım 2 yıldır 25 haziranda gittiğim doktor bana klomen duphaston felan yazdı kullandım kontrole gittiğimde biri 18 biri 17 diğeri de 11 mm çapında 3 yumurtam olduğunu söyledi çatlatma iğnesi verdi bu cumartesi iğne oldum ve bugün kontrol dedi tekrar bana sence şansım nasıl ? Çok istiyorum gebe kalmayı 20 yaşındayım daha bugün kontrolde sanırım yumurtaların çatlayıp çatlamadığına bakacak
Yumurtalar güzel .inş tutar . Benim de üç tane büyümüştü tutmadı . Sonra 1 büyüdü tutmadı. Ve benim dr bidaha kontrole çağırmamıştı iğneden sonra. Çatlamışmı sizinkiler ne dedi dr?

Yumurtalar güzel .inş tutar . Benim de üç tane büyümüştü tutmadı . Sonra 1 büyüdü tutmadı. Ve benim dr bidaha kontrole çağırmamıştı iğneden sonra. Çatlamışmı sizinkiler ne dedi dr?
Cuma gittim iksi de catlamış dedı 14 gune adet olmazsa kan testi ver dedi beklıyorum

Evet çatlamış üçü birden doktorum da şaşırdı küçük olan bile çatlamış dedi tekrar ilişki önerdi ve 29 temmuz de adetım gecikirse test yapıcaz inş hamile kalmışımdır duanıza ihtiyacım var rabbım kimseyi böyle bir dertle sınamasın çok zor çok

Kızlar kistik yapıda yumurtaların dedi doktora.. be demek bu yani kist mi var

Kızlar kistik yapıda yumurtaların dedi doktora.. be demek bu yani kist mi var
sanırım polıkıstık over şüphesi var sizde..Düzenli adet oluyormusunuz tüylenme ya da kilo fazlalıgı var mı??O sendromda yumurta dizilişinden doktor şüphelenebiliyor ultrason muaynesinde anlaşılıyor

bizimkide özelde..dıgerı arastırma hastanesi sonucu nisan ayından beri hergun ıcıyorrr ınsallah ıyılesmıstır ınsallah bu ay etkısı olırda hamıle kalırım 🙏

Benim esimin değerleri cok dusuk degildi ama keciboynuzu pekmezi çakşır suyu omega 3 ve d vitamini kullandi. 2.test 3 kat artmisti hiz sayi ve morfoloji daha iyiydi

sanırım polıkıstık over şüphesi var sizde..Düzenli adet oluyormusunuz tüylenme ya da kilo fazlalıgı var mı??O sendromda yumurta dizilişinden doktor şüphelenebiliyor ultrason muaynesinde anlaşılıyor
Düzenlidir kendimi bildim bileli... yalnızca doktor fitil vermişti enfeksiyon için hayatımda ilk defa 15 gün adet gecikmişti daha sonra

Düzenlidir kendimi bildim bileli... yalnızca doktor fitil vermişti enfeksiyon için hayatımda ilk defa 15 gün adet gecikmişti daha sonra
Tembel yapıda yumurtaların dedi test istedi nirsürü sonuçları 1 hafta sonra göstericem bi de smear testi istedi sonucu çıkmadı daha o nedir bilgin varmı

Tembel yapıda yumurtaların dedi test istedi nirsürü sonuçları 1 hafta sonra göstericem bi de smear testi istedi sonucu çıkmadı daha o nedir bilgin varmı
smear’la yumurtalıkların bir ilgisi yok bende verdım o aslında yılda 1kez kadınlara yapılması gereken rutın kontrol .Hıv ya da rahım agzı kanseri allah korusun o tarz bısey virüs vs varmı ona bakılıyor.Yumartlama ıcınde progresterona bakılıyor 21.gün kan tahlilinden yumurtlama varmı yokmu o anlasıluyor.Eger tembelse genelde klomen verıyolar etkısını bırkac ayda görürsün kuru incir tüket o çok iyi geliyor günde enaz 2tane ye mutlaka

Back