- 3 Ocak 2021
- 3.009
- 948
- 35
-
- Konu Sahibi Sedaveannelik
Canım bu sabaha kadar negatif di ama akşam eve gelince az önce yaptım cooooook silik gördüm yada uyduruyorumSen test yaptın mı var mı senin?
Ay inşallah adet olmazsın cnm benim hamilesindirCanım bu sabaha kadar negatif di ama akşam eve gelince az önce yaptım cooooook silik gördüm yada uyduruyorumbir belirtim yoktu bugüne kadar dün akşam hafif kasık batması oldu bugünde biraz oldu ve göğüs sızlamam da başladı adetin habercisi gibi bakalım
İnşallah canım inşallah ama pek umudum yok bakalım 2 3 güne netleşir diye düşünüyorumAy inşallah adet olmazsın cnm benim hamilesindir
Umudunu yitirme ben de yarın erkenden test yapmayı düşünüyorum hem çok korkuyorum hem de çok heyecanlıyım tarifi çok zormuş meğersemİnşallah canım inşallah ama pek umudum yok bakalım 2 3 güne netleşir diye düşünüyorum
Yap gitsin canım bu şekilde beklemek daha zor bence varsa vardır yoksa insan kendini alıştırıyor bir şekildeUmudunu yitirme ben de yarın erkenden test yapmayı düşünüyorum hem çok korkuyorum hem de çok heyecanlıyım tarifi çok zormuş meğersem
Dimi ! aynen öyle yaYap gitsin canım bu şekilde beklemek daha zor bence varsa vardır yoksa insan kendini alıştırıyor bir şekilde
İnşallah çıkar canım bende sabah yaparım yineDimi ! aynen öyle yayapıcam olmazsa adetim geciktiği zaman yine yaparım
İnşallah çıkar canım bende sabah yaparım yinesonra akşam gelince yine yaparım hobilerim arasına girdi artık test yapmak
Benim çıkmıyor ki akşam çıkanı ben zor görüyorumyap cnm haber ver ben de sana yollarım
Belki de kızBenim çıkmıyor ki akşam çıkanı ben zor görüyorumbelki de görmek istiyorum bilemedim ya ovalüsyon testi de yapayım dedim o da pike yakın çıktı gebelikte de öyle çıkar daha önce bizzat yaşadım hayırlısı belki de tekrar yumurtluyorum
Yok canım sorun olmazKızlar çatlatma iğnesi vuruldum doktor 36. Saat sonra ilişki dedi ama uymadı 42. Saatte oldu ilk ilişki bir sorun olur mu ?
Bnde öyle ama insan merak etmeden de duramıyorBenimde 11. günüm. Hiçbir belirti yok adet ağrım bile yok doğru dürüst. Adetim geçikmeden yapmayacağım negatif görmekten çok yoruldum.
Şimdi yaptım ama malesef negatif bugün 13.günüm sanırım tutmadı ama hala kasıklarım ve karnım sancılanıyor öf stresten deliricemİnşallah çıkar canım bende sabah yaparım yinesonra akşam gelince yine yaparım hobilerim arasına girdi artık test yapmak
Belli olmaz canım bak benim dün 13.gündü sabah negatif di akşam coook silik gördüm ama belkide deil bilmiyorum ovalüsyon da dün koyuya yakın çıkınca acaba mı dedim bu saba yine yaptım evden çıkmadan yine çok silik vardı gibi ama nebilim olsa koyulaşırdı diyorum akşam eve gidince yine yaparım biraz çizgi görürsem yarın kan veririm yoksa vermem bugün 14.günüm benimde dünden beri kasık batmalarım da başladı ya gebelik var yada adet olacam bilmiyorumŞimdi yaptım ama malesef negatif bugün 13.günüm sanırım tutmadı ama hala kasıklarım ve karnım sancılanıyor öf stresten deliricem
Kasette zaten 16.da zar zor çıkar bence erken varsa yarın erken gebelik testiyle yap.Şimdi yaptım ama malesef negatif bugün 13.günüm sanırım tutmadı ama hala kasıklarım ve karnım sancılanıyor öf stresten deliricem
Ne bilim çok moralim bozuldu ya benım de adetime daha var ama kasık ve karın ağrım baya var sankı afet olacakmışım gibi hissediyorum akıntımda hafif derecede pembemsi kan geldı anlayamadım çok korkuyorum adet olursam dıye beklıycrm mecbur başka çarem yokBelli olmaz canım bak benim dün 13.gündü sabah negatif di akşam coook silik gördüm ama belkide deil bilmiyorum ovalüsyon da dün koyuya yakın çıkınca acaba mı dedim bu saba yine yaptım evden çıkmadan yine çok silik vardı gibi ama nebilim olsa koyulaşırdı diyorum akşam eve gidince yine yaparım biraz çizgi görürsem yarın kan veririm yoksa vermem bugün 14.günüm benimde dünden beri kasık batmalarım da başladı ya gebelik var yada adet olacam bilmiyorum
Ne bilim çok moralim bozuldu ya benım de adetime daha var ama kasık ve karın ağrım baya var sankı afet olacakmışım gibi hissediyorum akıntımda hafif derecede pembemsi kan geldı anlayamadım çok korkuyorum adet olursam dıye beklıycrm mecbur başka çarem yokBelli olmaz canım bak benim dün 13.gündü sabah negatif di akşam coook silik gördüm ama belkide deil bilmiyorum ovalüsyon da dün koyuya yakın çıkınca acaba mı dedim bu saba yine yaptım evden çıkmadan yine çok silik vardı gibi ama nebilim olsa koyulaşırdı diyorum akşam eve gidince yine yaparım biraz çizgi görürsem yarın kan veririm yoksa vermem bugün 14.günüm benimde dünden beri kasık batmalarım da başladı ya gebelik var yada adet olacam bilmiyorum
Erken gebelik testi hangisiKasette zaten 16.da zar zor çıkar bence erken varsa yarın erken gebelik testiyle yap.
Kan nezaman geldi bi test yapsana canımNe bilim çok moralim bozuldu ya benım de adetime daha var ama kasık ve karın ağrım baya var sankı afet olacakmışım gibi hissediyorum akıntımda hafif derecede pembemsi kan geldı anlayamadım çok korkuyorum adet olursam dıye beklıycrm mecbur başka çarem yokstresten sabaha kadar gözüme uyku girmedı inşallah cnm inşallah senın vardır, benım de inşallah vardır yaaaa çok sters
Erken gebelik testi hangisi
Çok marka var bilmiyorum artımed hariç herhangi bi marka alabilirsiniz ben şuan softec kullanıyorum memnunumda.Ne bilim çok moralim bozuldu ya benım de adetime daha var ama kasık ve karın ağrım baya var sankı afet olacakmışım gibi hissediyorum akıntımda hafif derecede pembemsi kan geldı anlayamadım çok korkuyorum adet olursam dıye beklıycrm mecbur başka çarem yokstresten sabaha kadar gözüme uyku girmedı inşallah cnm inşallah senın vardır, benım de inşallah vardır yaaaa çok sters
Erken gebelik testi hangisi