• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Agustos ayi ovitrelle catlatma ignesi olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Asilama tup bebek vs denediniz mi? Sebepsiz mi sizinde
90
Bende pko var eşimde morfoloji düşük ilk birsene 3ay klomen çatlatma sonra birkez aşılama yaptık olmadı sonra ara verdik eşimle problem oldu üstüne düşmedi doktora gitmedik falan 3 ay önce tekrar başladık 2ay ben diane35 kullandım eşimde takviye ilaçlar kullandı buayda işte femara+ovitrelle denedik şimdi bekliyoruz hayırlısı bakalım

merhaba bende bu ay adetin 3. günü klomen kullandım 5 gün sonra 3 gün aradan sonra gel dedi doktor gittim solda 2 sağda 1 yumurta oluşmştu ayın 8. de ovitrelle çatlatma iğnesi verdi ilk kez bu tedaviyi uyguladık 2 buçuk yıllık evliyim şu an iğneden sonraki 12. gün ve adetime bi hafta var inşallah hayırlısı olsun herkes için:KK200:
Test yaptınmı canım hiç

Test yaptınmı canım hiç

yapmadım canım bekliyorum sabırla daha adete 2 gün var normalde benim adetten bi hafta önce ufak ufak sancılarım olur hissedirim hasta olacagımı şu an 2 gün var ama her hangi bi belirti yok dua et hayırlısı ile nasip etsin Allah isteyen herkese de bana da canm

Kızlar Ben bugün kan verdim 14. Gün iğnenin değerim 2 çıktı adet olmadım daha doktor bu sefer menopur iğneyle yumurta büyütcez dedi adeti bekliyom artık adet önce 2 çıkıp sonra yükselmez heralde var mı böyle durum yaşayan

AMH Değeriniz ne?
benim yaş 35 amh 0,48 çıktı hiç beklemiyordum bu sonucu. bu ay 17 mm iken ovitrelle ile çatlatma iğnesii oldum. 2 gün sonra kontrole gittim 24 mm olmuştu ama iğneye rağmen çatlamamıştı. günleri değerlendirdik ama maalesef bugün regl oldum. doktor direk tüp bebek önerisinde bulunuyor. zorlu bir süreç ve nasıl ilerleyeceğim konusunda kafam karışık.

Ben de dün akşam 23.30 da çatlama iğnesi yaptım yarın sabah aşılamam olacak inşallah ilk ve son olur rabbim isteyen herkese nasip etsin

AMH Değeriniz ne?
benim yaş 35 amh 0,48 çıktı hiç beklemiyordum bu sonucu. bu ay 17 mm iken ovitrelle ile çatlatma iğnesii oldum. 2 gün sonra kontrole gittim 24 mm olmuştu ama iğneye rağmen çatlamamıştı. günleri değerlendirdik ama maalesef bugün regl oldum. doktor direk tüp bebek önerisinde bulunuyor. zorlu bir süreç ve nasıl ilerleyeceğim konusunda kafam karışık.
Merhaba igneden 36 saat sonra yani hic agriniz olmadimi simdi catladi dediginiz bende 35 yasindayim doktorum hic test falan istemedi klomen verdi ve igneyi de kendim istedim sonra 18,93 mm bir tanr yumurtam oldu igneden 38 saat sonra feci sekilde sol kasigim agridi bacagima vurdu catladi herhalde dedim pazar gunu ignenin 14.gunu oluyor beklemedeyim eger adet olursan tekrar klomen kullan gel dedi

Back