Asilama tup bebek vs denediniz mi? Sebepsiz mi sizindeBen 8 yıllık evliyim yaklaşık 6buçuk senedir olmuyo ilk 1buçuk yıl kendimiz istemedik korunduk bilseydim böyle olacağını ilk günden uğraşırdım ama insan bilemiyo işte
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Asilama tup bebek vs denediniz mi? Sebepsiz mi sizindeBen 8 yıllık evliyim yaklaşık 6buçuk senedir olmuyo ilk 1buçuk yıl kendimiz istemedik korunduk bilseydim böyle olacağını ilk günden uğraşırdım ama insan bilemiyo işte
Bende pko var eşimde morfoloji düşük ilk birsene 3ay klomen çatlatma sonra birkez aşılama yaptık olmadı sonra ara verdik eşimle problem oldu üstüne düşmedi doktora gitmedik falan 3 ay önce tekrar başladık 2ay ben diane35 kullandım eşimde takviye ilaçlar kullandı buayda işte femara+ovitrelle denedik şimdi bekliyoruz hayırlısı bakalımAsilama tup bebek vs denediniz mi? Sebepsiz mi sizinde
90
Test yaptınmı canım hiçmerhaba bende bu ay adetin 3. günü klomen kullandım 5 gün sonra 3 gün aradan sonra gel dedi doktor gittim solda 2 sağda 1 yumurta oluşmştu ayın 8. de ovitrelle çatlatma iğnesi verdi ilk kez bu tedaviyi uyguladık 2 buçuk yıllık evliyim şu an iğneden sonraki 12. gün ve adetime bi hafta var inşallah hayırlısı olsun herkes için![]()
Test yaptınmı canım hiç
İnşallah canım Allah gönlüne göre versinBen de dün akşam 23.30 da çatlama iğnesi yaptım yarın sabah aşılamam olacak inşallah ilk ve son olur rabbim isteyen herkese nasip etsin
Amin hepimizin canımİnşallah canım Allah gönlüne göre versin
Merhaba igneden 36 saat sonra yani hic agriniz olmadimi simdi catladi dediginiz bende 35 yasindayim doktorum hic test falan istemedi klomen verdi ve igneyi de kendim istedim sonra 18,93 mm bir tanr yumurtam oldu igneden 38 saat sonra feci sekilde sol kasigim agridi bacagima vurdu catladi herhalde dedim pazar gunu ignenin 14.gunu oluyor beklemedeyim eger adet olursan tekrar klomen kullan gel dediAMH Değeriniz ne?
benim yaş 35 amh 0,48 çıktı hiç beklemiyordum bu sonucu. bu ay 17 mm iken ovitrelle ile çatlatma iğnesii oldum. 2 gün sonra kontrole gittim 24 mm olmuştu ama iğneye rağmen çatlamamıştı. günleri değerlendirdik ama maalesef bugün regl oldum. doktor direk tüp bebek önerisinde bulunuyor. zorlu bir süreç ve nasıl ilerleyeceğim konusunda kafam karışık.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Benimde yarın adet günüm test yaptım ama negatif sonuç çıktı. 24 Agustos ta iğne vurmustum yarın adet günüm. Zaten adet belirtileri üstümde. Nasip..Bende oldım ama hamile kalamadım![]()
Hakkında hayırlısı benim adet günüm de 7 Eylül ama bugün test yaptım negatif malesef. Sizin hakkınızda hayırlısı olur insaallahBende perşembe oldum canım benimde 2 yumurtaydı 9 eylül adet günüm
Bende bu ay çektiricem nasipse çok acıyor mu yada ağrı oluyor mu bilgi verirseniz sevinirimRahim filmi cektrdm adetim düzensz bu ay düzenli olurmuyum acaba
Anestezili cektrdm cnm cknca 1 saat adet sancım gibi aşırı ağrım oldu herkesde aynı olur mu bilememBende bu ay çektiricem nasipse çok acıyor mu yada ağrı oluyor mu bilgi verirseniz sevinirim
Canım ben 17 .Günü adet oldum inşallah sen olmazsınHakkında hayırlısı benim adet günüm de 7 Eylül ama bugün test yaptım negatif malesef. Sizin hakkınızda hayırlısı olur insaallah
İnsaallah. Ama sabahtan adet belirtilerim var hiç şaşmaz anlarım da zaten ama. İnsanız işte sıkıyoruz canımızı elimizde değil.Canım ben 17 .Günü adet oldum inşallah sen olmazsın
Vallahi canım bende öyle 3 yıldır her ay gününden oñce anlarımİnsaallah. Ama sabahtan adet belirtilerim var hiç şaşmaz anlarım da zaten ama. İnsanız işte sıkıyoruz canımızı elimizde değil.
İsteyen herkese de Rabbim nasip etsin.Vallahi canım bende öyle 3 yıldır her ay gününden oñce anlarım
Amin canımİsteyen herkese de Rabbim nasip etsin.