Bu ay kasimda catlatma ignesi olanlar

Kızlar aşılamanin 14.gunundeym çatlatma iğnesi olalı 16. Günüm adet belirtilerim yok oldu karin ağrım geçti böyle yaşayan var mı ne anlamalıyım 🥹

Merhaba kızlar size bir şey soracağım bugün iğne olalı 9.günüm doktor sol tarafta yumurta büyüdü demişti benimde ara ara karnımın sol tarafında ağrı oluyor ama başka herhangi bir belirti yok. Bu şekilde olupta hamile kalanınız var mı

İğne etkisi zaten 12 gün gibi bir sürede geçiyormuş ama kişiden kişiye de değişiyor diyorlar kimisinde herhangi bir belirti görülmeden de hamile kalanlar olmuş normalde regl dönemine 10 gün kala göğüslerde hassasiyet olurdu ama o da yok bir anlam veremiyorum
Bende bu ay çatlatma iğnesi yaptım. İğnenin 9. Günü hiçbir belirti yok sadece ara ara alt karın ağrısı oluyor.

Hamilemisin sonuç ne cnm
Merhaba kızlar size bir şey soracağım bugün iğne olalı 9.günüm doktor sol tarafta yumurta büyüdü demişti benimde ara ara karnımın sol tarafında ağrı oluyor ama başka herhangi bir belirti yok. Bu şekilde olupta hamile kalanınız var mı?

Canım sonucun ne oldu bende ilk kez çatlatma iğnemi oldum 26 kasımda
Ben 27 kasım da çatlatma iğnesi oldum benım de meme uçlarım aşırı şekilde hassaslaştı şişti halsizliğim var baş dönmesi hafif yaşıyorum bel ağrım kasık ağrılarım var hatta adet olacakmışım gibi karnıma sancılar gelıyor inşallah varıdr ya

Ben 27 kasım da çatlatma iğnesi oldum benım de meme uçlarım aşırı şekilde hassaslaştı şişti halsizliğim var baş dönmesi hafif yaşıyorum bel ağrım kasık ağrılarım var hatta adet olacakmışım gibi karnıma sancılar gelıyor inşallah varıdr ya
Bugün 12.günün e nezaman test yapacaksın

X