Bu ay kasimda catlatma ignesi olanlar

Kızlar cumartesi aşılama yapıldı ben kasık ağrısından uyuyamıyorum 3 gündür ağrıyor doktora gittim bir şey yok dedi kiste çevirmemiş ama yok ağrı oluyor ara ara ve geceleri oluyor çatlatma iğnesi olalı 9. Cu günüm bugün bu iğnenin etkisi bu kadar sürer mi ya

Kızlar bende 28 Kasım'da çatlatma iğnesi oldum ancak herhangi bir ağrı, göğüslerde hassasiyet yada kasıkta batma gibi bir şey olmadı. Sadece ara ara belime hafif bir ağrı giriyor o kadar. Hiç ağrı olmaması normal mi ?

Merhaba bende bugün çatlatma iğnesi oldum doktorum 2 gün arayla ilişki dedi fakat iğneyi vurulduktan kaç saat sonra ve ya kaç gün sonra ilişki olacağını sormadım bilgisi olan var mı

Merhaba bende bugün çatlatma iğnesi oldum doktorum 2 gün arayla ilişki dedi fakat iğneyi vurulduktan kaç saat sonra ve ya kaç gün sonra ilişki olacağını sormadım bilgisi olan var mı Burada yeniyim doğru yeremi yazıyorum bilmiyorum kusura bakmayın

İğne vurduktan sonraki 36.saat ve takibinde yine 72.saat 108.saat ilişkiye girin yani 1,5 günde bir

Bende 6 kere igne oldum bazılarında agrılarım fln oldu ama son 2 ignede hic bisey olmadı hap bittikten kac saat sonra igne oldunuz?

36 ve 72 yeterli canım :)

Bende 6 kere igne oldum bazılarında agrılarım fln oldu ama son 2 ignede hic bisey olmadı hap bittikten kac saat sonra igne oldunuz?
5 gün sonra yumurta tam olarak büyümemişti o yüzden sadece letplus adlı vitamini kullanarak biraz daha büyümesini bekledik 18 mm olunca da iğneyi yaptı

Merhaba kızlar ben geçtiğimiz Salı günü çatlatma iğnesi oldum düne kadar gebelik testi silikte olsa çıkıyordu iğne etkisi nezaman geçecek diye takip etmek istedim ilk tedavi bu ve bugün negatif çıktı iğneden sonra 4.gün negatif çıkması tuhaf değilmi burdakiler hep 11 12.hüne kadar pozitif diyorlar anlamadım iğne mi etki etmedi bende acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…