- 28 Kasım 2024
- 17
- 6
- 27
-
- Konu Sahibi Sedaveannelik
İnşallah ya o kadar çok istiyorum ki Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallahEvet canım benimde normalde adete yakın göğüslerim ağrırdı ama ağrımda yok bakalım inşallah vardır pazartesiye kadar netleşir
Bence test yapabilirsiniz varsa çıkar zatenKızlar aşılamanin 14.gunundeym çatlatma iğnesi olalı 16. Günüm adet belirtilerim yok oldu karin ağrım geçti böyle yaşayan var mı ne anlamalıyım
Testlerde negatifBence test yapabilirsiniz varsa çıkar zaten
Amin inşallah canımİnşallah ya o kadar çok istiyorum ki Rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah
Bende bu ay çatlatma iğnesi yaptım. İğnenin 9. Günü hiçbir belirti yok sadece ara ara alt karın ağrısı oluyor.Merhaba kızlar size bir şey soracağım bugün iğne olalı 9.günüm doktor sol tarafta yumurta büyüdü demişti benimde ara ara karnımın sol tarafında ağrı oluyor ama başka herhangi bir belirti yok. Bu şekilde olupta hamile kalanınız var mı
İğne etkisi zaten 12 gün gibi bir sürede geçiyormuş ama kişiden kişiye de değişiyor diyorlar kimisinde herhangi bir belirti görülmeden de hamile kalanlar olmuş normalde regl dönemine 10 gün kala göğüslerde hassasiyet olurdu ama o da yok bir anlam veremiyorum
Merhaba kızlar size bir şey soracağım bugün iğne olalı 9.günüm doktor sol tarafta yumurta büyüdü demişti benimde ara ara karnımın sol tarafında ağrı oluyor ama başka herhangi bir belirti yok. Bu şekilde olupta hamile kalanınız var mı?
Benimde aynı şekilde başka bir belirti yok hayırlısı olsun inşallahBende bu ay çatlatma iğnesi yaptım. İğnenin 9. Günü hiçbir belirti yok sadece ara ara alt karın ağrısı oluyor.
Bilmiyorum doktorum 9-10 Aralık'ta test yap demişti yarını bekliyorum ama testi yapacak cesareti bulabilir miyim bilmiyorumHamilemisin sonuç ne cnm
Benıö gıbısin ya cesaretım yok benimdeBilmiyorum doktorum 9-10 Aralık'ta test yap demişti yarını bekliyorum ama testi yapacak cesareti bulabilir miyim bilmiyorum
Bir yandan da merak ediyorum inşallah olmuştur ikimizindeAynı
Benıö gıbısin ya cesaretım yok benimde
Bir yandan da merak ediyorum inşallah olmuştur ikimizinde
Sizinle aynıyız test yaptınız mı? Bende de hiçbir belirti yok.Benimde aynı şekilde başka bir belirti yok hayırlısı olsun inşallah
Bnde de hiçbir belirti yok sabah yaptım negatif bugün 12.günüm yarın tekrar yapacağım sizde durum nedir?Sizinle aynıyız test yaptınız mı? Bende de hiçbir belirti yok.
Benimde 11. günüm. Hiçbir belirti yok adet ağrım bile yok doğru dürüst. Adetim geçikmeden yapmayacağım negatif görmekten çok yoruldum.Bnde de hiçbir belirti yok sabah yaptım negatif bugün 12.günüm yarın tekrar yapacağım sizde durum nedir?
malesef olmadı bu ay rahim filmi çekildim bakalım nasip bu ay deniyoruzUmarim vardir ben 14. gündeyim simdi test yaptim cizgi cikti bilmiyorum
Ben 27 kasım da çatlatma iğnesi oldum benım de meme uçlarım aşırı şekilde hassaslaştı şişti halsizliğim var baş dönmesi hafif yaşıyorum bel ağrım kasık ağrılarım var hatta adet olacakmışım gibi karnıma sancılar gelıyor inşallah varıdr yaCanım sonucun ne oldu bende ilk kez çatlatma iğnemi oldum 26 kasımda
Bugün 12.günün e nezaman test yapacaksınBen 27 kasım da çatlatma iğnesi oldum benım de meme uçlarım aşırı şekilde hassaslaştı şişti halsizliğim var baş dönmesi hafif yaşıyorum bel ağrım kasık ağrılarım var hatta adet olacakmışım gibi karnıma sancılar gelıyor inşallah varıdr ya
Valla korkuyorumBugün 12.günün e nezaman test yapacaksın
Sen test yaptın mı var mı senin?Bugün 12.günün e nezaman test yapacaksın