- 28 Kasım 2024
- 17
- 6
- 27
-
- Konu Sahibi Sedaveannelik
Test yaptınız mı? Ben Sabah erken gebelik testi yaptım silik bir çizgi vardı gidip kan verdim 21.8 çıktı doktor 2-10 arasında olmalı dedi 2 gün sonra tekrar gidip kan vermeyi düşünüyorumSen test yaptın mı var mı senin?
Ya var yani hayırlı olsun o zmn cnm benim benım bugün 13 günüm sabah erkenden kaset test yaptım negatif çıktı ama hala kasıklarım agrıyor bacakalrım ağrıyor adet sancısı var ve pişkinliğin meme ucu hassasiyetim de çok bekliyorum bende ayın 15 inde adet olmazsam yıne test yapıcam hakkımızda hayırlısı olsun ne dıyelımTest yaptınız mı? Ben Sabah erken gebelik testi yaptım silik bir çizgi vardı gidip kan verdim 21.8 çıktı doktor 2-10 arasında olmalı dedi 2 gün sonra tekrar gidip kan vermeyi düşünüyorum
Yaaa bilemiyorum ki bklm ben testlere pek güvenmiyorum ne bilimÇok marka var bilmiyorum artımed hariç herhangi bi marka alabilirsiniz ben şuan softec kullanıyorum memnunumda.
Bugün az hafif geldi akıntımdan geldiKan nezaman geldi bi test yapsana canım
Bnde kaset test yaptım negatif çıktı ertesi gün erken gebelik yaptım onda çıktı geç döllenme olabilir inşallah değerim düşmez çıkarda hamileydirYa var yani hayırlı olsun o zmn cnm benim benım bugün 13 günüm sabah erkenden kaset test yaptım negatif çıktı ama hala kasıklarım agrıyor bacakalrım ağrıyor adet sancısı var ve pişkinliğin meme ucu hassasiyetim de çok bekliyorum bende ayın 15 inde adet olmazsam yıne test yapıcam hakkımızda hayırlısı olsun ne dıyelım
Ooo ozaman yerleşme o kız test yapsanaBugün az hafif geldi akıntımdan geldibilemiyorum ki stresliyim
Kasette zaten 16.da zar zor çıkar bence erken varsa yarın erken gebelik testiyle yap.
İnşallah cnm benım allah dileyen herkese nasip etsin inşallah Hayırlı olsun tekrardan senın de cnm benim allah tez zamanda kucağına almayı da nasıp eder inşallahBnde kaset test yaptım negatif çıktı ertesi gün erken gebelik yaptım onda çıktı geç döllenme olabilir inşallah değerim düşmez çıkarda hamileydirdarısı tüm bekleyenlere inşallah
Ya çok üzüldüm cmm benım ümidini yitirme ben 4 yıldır evlıyım bir kez aşılama yaltım olmadı 2. ez de çatlatma yaptım bklm bu ikincisi işte inşallah olur inşallah senın de olucak sabret hiç merak etme cnm benimOoo ozaman yerleşme o kız test yapsanabu arada ben eve gelince yaptım veee negatif
Amin canım amin inşallahİnşallah cnm benım allah dileyen herkese nasip etsin inşallah Hayırlı olsun tekrardan senın de cnm benim allah tez zamanda kucağına almayı da nasıp eder inşallah
Ben 5 senelik evliyim daha önce kendiliğinden olan 5 gebelik kaybım var sebebi bulunamadım bütün değerlerimiz iyi bizde hazirana kadar ilaç deneyelim olmadı haziranda tüp yapacağız ilk ayım da ilaçta inşallah Allahım isteyen herkese sana bana da versinYa çok üzüldüm cmm benım ümidini yitirme ben 4 yıldır evlıyım bir kez aşılama yaltım olmadı 2. ez de çatlatma yaptım bklm bu ikincisi işte inşallah olur inşallah senın de olucak sabret hiç merak etme cnm benim
Amın inşallah biz de bu ay olmazsa düşünüyoruz tüp bebeği allah işten herkesın gönlüne versin inşallahBen 5 senelik evliyim daha önce kendiliğinden olan 5 gebelik kaybım var sebebi bulunamadım bütün değerlerimiz iyi bizde hazirana kadar ilaç deneyelim olmadı haziranda tüp yapacağız ilk ayım da ilaçta inşallah Allahım isteyen herkese sana bana da versin
Olur haber veririmKasette zaten 16.da zar zor çıkar bence erken varsa yarın erken gebelik testiyle yap
Ya çatlatma iğnesinde iğneden sonra 14.yada 15.gün adet olunmuyor mu ?? Yani herkes adetini beklerse ben geç olan biriyim yani benim düzensizBenim bugün 13 günüm çatlatma iğnesi oldum ve bugün test yaptım sonuç negatif üzülmeli miyim bilmiyorum ama kasık ağrılarım çok var bir de karın ağrım var adet olacakmışım gibi meme ucu hassasiyetim var Ne bileyim anlayamadım bekleyeceğim Bu ayın 15'inde adet olmazsam kan vericem Eki Görüntüle 3518890
Ya çatlatma iğnesinde iğneden sonra 14.yada 15.gün adet olunmuyor mu ?? Yani herkes adetini beklerse ben geç olan biriyim yani benim düzensiz
Merhaba, bence var gibiBugün saat 8 :33 te test yaprım kızlar sonucuma bakın bugün 14 . Günüm sizce hamile miyim Eki Görüntüle 3519058
Merhaba, bence var gibi
İnşallahMerhaba, bence var gibi
Çizgi var canımBugün saat 8 :33 te test yaprım kızlar sonucuma bakın bugün 14 . Günüm sizce hamile miyim Eki Görüntüle 3519058
YaaÇizgi var canım