• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen ve Catlatma ignesi olan gebeler

Canm benim bugun ignenin 14.gunu adet olmadim adet gunume 3 gun var ama dun ki kan testim 0.2 cikti doktor negatif ama 3 4 gun daha bekle adet olmazsan testi tekrar et dedi cok üzgünüm bu ay cok hissediyordum cok umutluydum yine olmadi 😔😔
Offf off neden boyle oluyor Allahim yarabbim isyan etmek gibi olmasin.tovbe yarabbim.
Bekle 3 gub daha bakalim insallah insallah senin tutar bari. sokulemedim hala yarim yarim oluyorum . Bugun bende dr a gidicem bakalim ne dicek cunku adam akilli

Mrb kizlar bende 17 ocakta catlatma ignesi oldum simdi goguslerimde agri sancilarim var daha adet olmama bi hafta var acaba tutmusmudur bilgisi olan yazabilirmi acaba

Mrb kizlar bende 17 ocakta catlatma ignesi oldum simdi goguslerimde agri sancilarim var daha adet olmama bi hafta var acaba tutmusmudur bilgisi olan yazabilirmi acaba
Canm ignenin kacinci gunu olmus oluyor 14.den sonra test yaparsan sonucu alirsin

Kızlar lh ve amh hormonunuz kaç ?
Bende ınsaallah bu ay başlıyorum 2.asilama ya regli bekliyorum

Benim lh 29. Amh 15😑
Pko ..

Kızlar çatlatma iğnesi ağrı mı yapıyor birde klomen tedavisi görenler Yumurtlama oluşuyor mu faydası varmı🤔

Kızlar çatlatma iğnesi ağrı mı yapıyor birde klomen tedavisi görenler Yumurtlama oluşuyor mu faydası varmı🤔
Faydasi var canm benim 3 yumurtam buyumustu ama hamile kalamadim catlama igneside hic agri yapmiyor ben hic agri hissetmedim gobekten hemşireye vurudurdum en fazla sinek isirirgi gibi bisey hissedersin o kadar

Devammı klomen kullanmaya canm peki🌸
Valla adetim duzenli yumurtlamada sorun yok klomen kullandigim ay adetim gecikti korktum duzenim bozulsun istemiyorum bu ay ara verecem bal tarcin corek otu karisimi yaptim esime ve kendime ona basladim sogan kurune baslicam bide ovulasyon testiyle takip edecem insallah bu ay boyle denicem bakalım

Soğan kürünü her gün mü içicez acaba bu aralar çok duydum bu kürü
Adet bitince basliyorsun canm 7 gun fln içiyorsun sabah ac karnina 1 bardak aksam yatmadan once 1 bardak ben oyle denicem 15 gun icilir diyor en fazla o yuzden ben 7 gun icip ara verecem yumurtlama gunlerim gectikten sonra tekrar bi 7 gun yapcam bakalim bu ay tutmazsa bile rahmi temizliyor tupleri aciyor iltihap fln varsa gideriyor diye duydum

Maalesef bugun hasta oldum doktor stresten olabilir dedi ama insanin elinde degilki kizlar stresten nasil kacinabilirim
Bunu bende biliyorum canm benimde stresten 3 gun gecikti normalde son aylarda hep 2 gun erken olurdum nasil stresten kurtulacaz bilmiyorum kuran dinle bol bol dua et aklindan cikar gebelik fikrini calisma yap ama olurda olur olmazsa saglik olsun de ve adetin gecikmeden test yapma ben bu sefer kendimi zorlicam boyle denicem nasip ne zamn bilemeyiz olacagi varsa olur zaten kedimizi uzmenin bi manasi yok kafamiza taksakta olmuyor zaten akışına birakmak lazım en iyisi bu

Bunu bende biliyorum canm benimde stresten 3 gun gecikti normalde son aylarda hep 2 gun erken olurdum nasil stresten kurtulacaz bilmiyorum kuran dinle bol bol dua et aklindan cikar gebelik fikrini calisma yap ama olurda olur olmazsa saglik olsun de ve adetin gecikmeden test yapma ben bu sefer kendimi zorlicam boyle denicem nasip ne zamn bilemeyiz olacagi varsa olur zaten kedimizi uzmenin bi manasi yok kafamiza taksakta olmuyor zaten akışına birakmak lazım en iyisi bu
Aynen canim hayirlisi olsun hepimiz icin

Back