Bu ay kasimda catlatma ignesi olanlar

Sedaveannelik

Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
314
223
Merhaba kizlarrrrrr:)
Bu ay catlatma ignesi olanlar varmi aramizda?
Ben dün saat 5de ignemi oldum gece degerlendirdik doktor 1 gün arayla 3 kere iliski önerdii beklemedeyimm cok heycanliyim daha önce 2 kere igne oldum malesef tutmadi pco belirtilerim var ama sende pco yok diyor doktor. sorun nedir anlamiyorum 3 senedir anne olamadim 30 yasina giricem cok üzülüyorum esimdede problem yok :KK43: yokmu benim gibi beklemede olan beraber birbirmize destek olalim :))

Ben dün saat 5de ignemi oldum gece degerlendirdik doktor 1 gün arayla 3 kere iliski önerdii beklemedeyimm cok heycanliyim daha önce 2 kere igne oldum malesef tutmadi pco belirtilerim var ama sende pco yok diyor doktor. sorun nedir anlamiyorum 3 senedir anne olamadim 30 yasina giricem cok üzülüyorum esimdede problem yok :KK43: yokmu benim gibi beklemede olan beraber birbirmize destek olalim :))
Merhaba, ben de cumartesi günü 16.00 gibi çatlatma iğnesi oldum. Bir solda bir sağda 2 yumurtam vardı. Dr.um özellikle soldakini beğenmişti 20mm’e hakındı zaten. Biz c.tesi akşam, pazar gece 1’de değerlendirdik . Bundan sonrası da değerlendirmek istiyorum, gün aşırı. Ama çok da ümitli değilim. Yaşım 42.. bir kzım var 5 yaşında 2. çocuk için uğraşıyorum. 3 gündür ovulasyon pik gösteriyor, normal herhalde. Dr.um 15 gün sonra regl olmazsan gel dedi.. bakalım kısmet. Takip edelim süreci , inşallah hayırlı haberler alırız.

ben de ayın 11 de 2.iğnemi oldum üstünden 13 gün geçit aşırı kasık ağrım ve beyaz akıntım var 26 de test yapmam gerekli sizce varmıdır gebelik

ben de ayın 11 de 2.iğnemi oldum üstünden 13 gün geçit aşırı kasık ağrım ve beyaz akıntım var 26 de test yapmam gerekli sizce varmıdır gebelik
Umarim vardir ben 14. gündeyim simdi test yaptim cizgi cikti bilmiyorum :KK43:

Eklentiler

• 740ea75d-c01d-4186-9fd9-cdbe55f81000.jpeg
    740ea75d-c01d-4186-9fd9-cdbe55f81000.jpeg
    63,5 KB · Görüntüleme: 203
Merhaba, ben de cumartesi günü 16.00 gibi çatlatma iğnesi oldum. Bir solda bir sağda 2 yumurtam vardı. Dr.um özellikle soldakini beğenmişti 20mm’e hakındı zaten. Biz c.tesi akşam, pazar gece 1’de değerlendirdik . Bundan sonrası da değerlendirmek istiyorum, gün aşırı. Ama çok da ümitli değilim. Yaşım 42.. bir kzım var 5 yaşında 2. çocuk için uğraşıyorum. 3 gündür ovulasyon pik gösteriyor, normal herhalde. Dr.um 15 gün sonra regl olmazsan gel dedi.. bakalım kısmet. Takip edelim süreci , inşallah hayırlı haberler alırız.
Insallah.. test yaptinizmi bugun ben yaptim silik cizgi cikti bilmiyorum hala ignenin etkisimi insallah yuzumuz guler

Insallah.. test yaptinizmi bugun ben yaptim silik cizgi cikti bilmiyorum hala ignenin etkisimi insallah yuzumuz guler
Birkaç gün önce yapmıştım sadece çift çizgi çıkacak mı diye merakımdan.. Bugün 9. gün henüz yapmadım. 14-15 günden önce yapmayı düşünmüyorum. Mümkünse adet gecikmesini bekleyeceğim. Ama karnımın içinde hep bi batma, hafif ağrı var. Özellikle iş yaparken.. İğne etkisi olsa gerek. Sizde durumlar nasıl?

Merhaba sizinle aynı gün iğne vurulmuşuz 14 kasımda sanırım değil mi?
Daha önce 2 kere kimyasal yaşadığım için regl günümü bekliyorum kan testi için.
Sizin belli oldu mu?

Ben canım bugün çatlatma iğnesnin 13 günü benim zaten yarında regl günüm

bana da 25.11 da yapılabilir, kan testi dediler ama daha önce 2 kere kötü anı geçirdiğim için regl günümü beklemek istedim.
Sizde belirti var mı?
Kuzum bel ağrısı ara sıra giren kramplarim halsizlik uyku hali göğüs uclarim acıyor ve hassas bende senin gibiyim beklemek istiyorum çünkü bunlar regl belirtisi bir yandanda 🥲

Canım sonucun ne oldu bende ilk kez çatlatma iğnemi oldum 26 kasımda

X