- 6 Mayıs 2024
- 3.449
- 3.588
- 48
- 29
- Konu Sahibi acelyaninblogu
Benimde bat 11 Şubat bakalım heyecanla bekliyorum inşallah pozitifi görürüz. Dün kasıklarımda ağrı vardı ama bugün yok yanlış alarm sanırım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Umutlandırmak istemem ama görünüyor ben birde tabletten giriyorum büyük görüyorum fotoğraflarıAğlicam su an gozlerim doldu . Gercekten mi ??
Benim de 2 Şubat regl tarihim bugün erken gebelik yaptım ama negatif8 ve 6. Günlerde yaptım tabiki negatif kaldı ki ben 25 günde bir adet oluyorum cikmadi 2 gün kala yapicam daha önce oğlumu 1 gün kala.kaset testte görmüştüm yine kaset alirim
Keşke ,inşallah bizim de gördugumuz gibi gebelik olusumu vardir. Zorlu sureclerden gecip duruyorum. 3.5 senedir olusmadi gebelik.Umutlandırmak istemem ama görünüyor ben birde tabletten giriyorum büyük görüyorum fotoğrafları
Ben gün gün not ediyorum eğer gebe kalırsam paylaşırım canım gebe olmadıktan sonra belirtiler olmuş ne olmamış ne sonuötaKızlar günü az kalıp belirtisi olanlar neler yaşıyor yazın buraya
Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın kaç gün döngünün başlangıcına kan tahlili verin benceKeşke ,inşallah bizim de gördugumuz gibi gebelik olusumu vardir. Zorlu sureclerden gecip duruyorum. 3.5 senedir olusmadi gebelik.
Dayanamadım yapıyım dedim önceki gebeliklerimde 10 gün varken adete çıkmıştı negatif görünce moralim bozulduTeste şuan çok erken benim beklenen adet tarihi 5 şubat ona rağmen cikmadi dün
Belki o zaman erken yumurtlamışsınız erken döllenme olduğu için çıkmıştır. Her kadın düzenli olsa bile aynı gün yumurtlamıyor. Belki geç döllenme olmuştur bilemeyiz. En iyisi kan testi oluyor pazartesi bence kan verin, hakkınız da hayırlısı inşallah vardır bebişDayanamadım yapıyım dedim önceki gebeliklerimde 10 gün varken adete çıkmıştı negatif görünce moralim bozuldu
Yaaa şuan bende aynı sizin durumdayım bire bir geçen ay çektirdik benimde 3 gün varBen 1 yıldır deniyorum. Geçen ay rahim filmi çekindim. ve o ayı değerlendirdik ama eşimin iş sorunlarından ertelemeyi düşündük çocuğu. Ama şimdi kasıklarımda batmalar hissediyorum sürekli. Olabilir mi bilemiyorum adetime 5 gün var
Hiç bir belirtin var mı bir şey hissediyor musun?Yaaa şuan bende aynı sizin durumdayım bire bir geçen ay çektirdik benimde 3 gün var
Yaaa şuan bende aynı sizin durumdayım bire bir geçen ay çektirdik benimde 3 gün var
Umutlanmak istememekle birlikte nerdeyse bir haftadır ağzımda kuruluk var tüm gün su içiyorum geçmiyor şeker hastası mı oldum diye düşünmedim değil idrarımın rengi sarı olur normalde kahverengiye dönük ve tentirdiyot gibi kokuyo alt tarafımda bi şişkinlik dolgunluk hissediyorum ve yumurtlamadan beri gaz dolu içim dışımHiç bir belirtin var mı bir şey hissediyor musun?
1 hafta daha dayan test yaparız beraberUmutlanmak istememekle birlikte nerdeyse bir haftadır ağzımda kuruluk var tüm gün su içiyorum geçmiyor şeker hastası mı oldum diye düşünmedim değil idrarımın rengi sarı olur normalde kahverengiye dönük ve tentirdiyot gibi kokuyo alt tarafımda bi şişkinlik dolgunluk hissediyorum ve yumurtlamadan beri gaz dolu içim dışım
Amin inşallah teşekkür ederim darısı isteyen herkese inşallah burda o güzel Haberi benim gibi bekleyen herkese nasip olsunBelki o zaman erken yumurtlamışsınız erken döllenme olduğu için çıkmıştır. Her kadın düzenli olsa bile aynı gün yumurtlamıyor. Belki geç döllenme olmuştur bilemeyiz. En iyisi kan testi oluyor pazartesi bence kan verin, hakkınız da hayırlısı inşallah vardır bebiş
Günü gününe oluyorum zaten pazartesi olmam inşallah 1 hafta gecikirse1 hafta daha dayan test yaparız beraber
Ay amin inşallah 7 yıl önce benimde çok güzel bir kızım oldu ve erken yaşta anne olduğumu düşündüğüm için bir daha çocuk istemedim hiç. Kızım da büyüyünce o rahatlığa alışıp hiç çocuk düşünmedim ama eşim son 3-4 aydır bebek görünce heveslendi baya. Hiç istemeyen Beni de heveslendirdi sağolsun bende 2 ay önce 7 senedir kullandığım hapı bıraktım. Şubatta inşallah bende güzel haber alırım sonuçtan haber et, hamilelerin duası kabul olurmuş bize dua edersin belkiAmin inşallah teşekkür ederim darısı isteyen herkese inşallah burda o güzel Haberi benim gibi bekleyen herkese nasip olsun
Benimde kızım 6 yaşında 2 yıl önce 22 haftalık bebek kaybettim 4 5 aydır uğraşıyoruz ovitrelle olmuştum fayda görmedim Klomen dupbaston vs bir sürü ilaç gene olmadi en son işte 15 ocakta rahim filmi çekildim tüpler tıkalı çıktı ilaç ile açıldı şans yüksek dedi doktor ama bilmiyorum hamile değilim yani henüz en kısa sürede inşallah güzel haberler alırızAy amin inşallah 7 yıl önce benimde çok güzel bir kızım oldu ve erken yaşta anne olduğumu düşündüğüm için bir daha çocuk istemedim hiç. Kızım da büyüyünce o rahatlığa alışıp hiç çocuk düşünmedim ama eşim son 3-4 aydır bebek görünce heveslendi baya. Hiç istemeyen Beni de heveslendirdi sağolsun bende 2 ay önce 7 senedir kullandığım hapı bıraktım. Şubatta inşallah bende güzel haber alırım sonuçtan haber et, hamilelerin duası kabul olurmuş bize dua edersin belki
Kan tahlili verecegim. 7 gun var daha reglime normalde ama ovitrelle catlama ignesi yapilinca döngu degisiyormus. 14 gun sonra reglin gelmeliymis. 14 unde ovitrelle vuruldum 28 inde gelmeli bu hesaba gore . Normalde 7 subatta 27 gunde bir regl oluyorum. Simdi Lh testi yaptim o da boyle ciktiAllah kimsenin kucağını boş bırakmasın kaç gün döngünün başlangıcına kan tahlili verin bence
Aa öylemi çok üzüldüm gerçekten ama Allah işte nasip edecekse ne 1 gün önce ne 1 gün sonra değişmez vereceği günü de bellidir. Umut ediyorum ki en kısa zaman da hayırlı ve sağlıklı bebişin olur. Bu ay olmasa bile ovülasyonla devam et tekrar yılma senden güzel haberler alıcagıma inanıyorum inşallahBenimde kızım 6 yaşında 2 yıl önce 22 haftalık bebek kaybettim 4 5 aydır uğraşıyoruz ovitrelle olmuştum fayda görmedim Klomen dupbaston vs bir sürü ilaç gene olmadi en son işte 15 ocakta rahim filmi çekildim tüpler tıkalı çıktı ilaç ile açıldı şans yüksek dedi doktor ama bilmiyorum hamile değilim yani henüz en kısa sürede inşallah güzel haberler alırız
Ovülasyonda gebelik öğrenen görmüştüm formlarda ama yumurtlama günü gibi çok koyu çıkıyormuş t çizgisi. Siz yine de dediğiniz gibi kan testi verin cünkğ herkes de bir olmuyor tabi inşallah vardırKan tahlili verecegim. 7 gun var daha reglime normalde ama ovitrelle catlama ignesi yapilinca döngu degisiyormus. 14 gun sonra reglin gelmeliymis. 14 unde ovitrelle vuruldum 28 inde gelmeli bu hesaba gore . Normalde 7 subatta 27 gunde bir regl oluyorum. Simdi Lh testi yaptim o da boyle cikti