• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay hamilelik bekleyenler buraya:)

Benimde bat 11 Şubat bakalım heyecanla bekliyorum inşallah pozitifi görürüz. Dün kasıklarımda ağrı vardı ama bugün yok yanlış alarm sanırım :)

Ay bende yeniyim. 7 yıldır doğum kontrol hapı kullanıyorum yani kızım doğduğundan beri. 2. Çocuk hiç istemiyordum açıkçası benim kız büyüdü rahatladım diye ama şimdi eşim çok fazla istiyo beni de heveslendirdi 2 aydır hapı bıraktım ve ovülasyon kullanıyorum tabi çünkü son 2 senedir hap reglimi kesmişti bazı bünyelerde böyle yapıyormuş. Dün de ovülasyonda pik diye yorumladım ama siz yine de bakın pik mi diye bana 😂 2 ay sonunda sanırım yumurtladım, bu zamanları değerlendirip şubatta göreceğiz inşallah. Hakkımızda hayırlısı kızlar 🥰

Eklentiler

• IMG_7289.jpeg
    IMG_7289.jpeg
    113 KB · Görüntüleme: 12
Dayanamadım yapıyım dedim önceki gebeliklerimde 10 gün varken adete çıkmıştı negatif görünce moralim bozuldu
Belki o zaman erken yumurtlamışsınız erken döllenme olduğu için çıkmıştır. Her kadın düzenli olsa bile aynı gün yumurtlamıyor. Belki geç döllenme olmuştur bilemeyiz. En iyisi kan testi oluyor pazartesi bence kan verin, hakkınız da hayırlısı inşallah vardır bebiş 🙏

Ben 1 yıldır deniyorum. Geçen ay rahim filmi çekindim. ve o ayı değerlendirdik ama eşimin iş sorunlarından ertelemeyi düşündük çocuğu. Ama şimdi kasıklarımda batmalar hissediyorum sürekli. Olabilir mi bilemiyorum adetime 5 gün var
Yaaa şuan bende aynı sizin durumdayım bire bir geçen ay çektirdik benimde 3 gün var

Yaaa şuan bende aynı sizin durumdayım bire bir geçen ay çektirdik benimde 3 gün var
Hiç bir belirtin var mı bir şey hissediyor musun?
Umutlanmak istememekle birlikte nerdeyse bir haftadır ağzımda kuruluk var tüm gün su içiyorum geçmiyor şeker hastası mı oldum diye düşünmedim değil idrarımın rengi sarı olur normalde kahverengiye dönük ve tentirdiyot gibi kokuyo alt tarafımda bi şişkinlik dolgunluk hissediyorum ve yumurtlamadan beri gaz dolu içim dışım

Umutlanmak istememekle birlikte nerdeyse bir haftadır ağzımda kuruluk var tüm gün su içiyorum geçmiyor şeker hastası mı oldum diye düşünmedim değil idrarımın rengi sarı olur normalde kahverengiye dönük ve tentirdiyot gibi kokuyo alt tarafımda bi şişkinlik dolgunluk hissediyorum ve yumurtlamadan beri gaz dolu içim dışım
1 hafta daha dayan test yaparız beraber 😅

Belki o zaman erken yumurtlamışsınız erken döllenme olduğu için çıkmıştır. Her kadın düzenli olsa bile aynı gün yumurtlamıyor. Belki geç döllenme olmuştur bilemeyiz. En iyisi kan testi oluyor pazartesi bence kan verin, hakkınız da hayırlısı inşallah vardır bebiş 🙏
Amin inşallah teşekkür ederim 🙏 darısı isteyen herkese inşallah burda o güzel Haberi benim gibi bekleyen herkese nasip olsun 🙏

Amin inşallah teşekkür ederim 🙏 darısı isteyen herkese inşallah burda o güzel Haberi benim gibi bekleyen herkese nasip olsun 🙏
Ay amin inşallah 🙏 7 yıl önce benimde çok güzel bir kızım oldu ve erken yaşta anne olduğumu düşündüğüm için bir daha çocuk istemedim hiç. Kızım da büyüyünce o rahatlığa alışıp hiç çocuk düşünmedim ama eşim son 3-4 aydır bebek görünce heveslendi baya. Hiç istemeyen Beni de heveslendirdi sağolsun 😅 bende 2 ay önce 7 senedir kullandığım hapı bıraktım. Şubatta inşallah bende güzel haber alırım 🥰 sonuçtan haber et, hamilelerin duası kabul olurmuş bize dua edersin belki 😅

Ay amin inşallah 🙏 7 yıl önce benimde çok güzel bir kızım oldu ve erken yaşta anne olduğumu düşündüğüm için bir daha çocuk istemedim hiç. Kızım da büyüyünce o rahatlığa alışıp hiç çocuk düşünmedim ama eşim son 3-4 aydır bebek görünce heveslendi baya. Hiç istemeyen Beni de heveslendirdi sağolsun 😅 bende 2 ay önce 7 senedir kullandığım hapı bıraktım. Şubatta inşallah bende güzel haber alırım 🥰 sonuçtan haber et, hamilelerin duası kabul olurmuş bize dua edersin belki 😅
Benimde kızım 6 yaşında 2 yıl önce 22 haftalık bebek kaybettim 4 5 aydır uğraşıyoruz ovitrelle olmuştum fayda görmedim Klomen dupbaston vs bir sürü ilaç gene olmadi en son işte 15 ocakta rahim filmi çekildim tüpler tıkalı çıktı ilaç ile açıldı şans yüksek dedi doktor ama bilmiyorum hamile değilim yani henüz en kısa sürede inşallah güzel haberler alırız 🙏

Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın kaç gün döngünün başlangıcına kan tahlili verin bence
Kan tahlili verecegim. 7 gun var daha reglime normalde ama ovitrelle catlama ignesi yapilinca döngu degisiyormus. 14 gun sonra reglin gelmeliymis. 14 unde ovitrelle vuruldum 28 inde gelmeli bu hesaba gore . Normalde 7 subatta 27 gunde bir regl oluyorum. Simdi Lh testi yaptim o da boyle cikti

Eklentiler

• 1000138032.jpg
    1000138032.jpg
    75,7 KB · Görüntüleme: 8
Benimde kızım 6 yaşında 2 yıl önce 22 haftalık bebek kaybettim 4 5 aydır uğraşıyoruz ovitrelle olmuştum fayda görmedim Klomen dupbaston vs bir sürü ilaç gene olmadi en son işte 15 ocakta rahim filmi çekildim tüpler tıkalı çıktı ilaç ile açıldı şans yüksek dedi doktor ama bilmiyorum hamile değilim yani henüz en kısa sürede inşallah güzel haberler alırız 🙏
Aa öylemi çok üzüldüm gerçekten 🥹 ama Allah işte nasip edecekse ne 1 gün önce ne 1 gün sonra değişmez vereceği günü de bellidir. Umut ediyorum ki en kısa zaman da hayırlı ve sağlıklı bebişin olur. Bu ay olmasa bile ovülasyonla devam et tekrar yılma senden güzel haberler alıcagıma inanıyorum inşallah 🙏

Kan tahlili verecegim. 7 gun var daha reglime normalde ama ovitrelle catlama ignesi yapilinca döngu degisiyormus. 14 gun sonra reglin gelmeliymis. 14 unde ovitrelle vuruldum 28 inde gelmeli bu hesaba gore . Normalde 7 subatta 27 gunde bir regl oluyorum. Simdi Lh testi yaptim o da boyle cikti
Ovülasyonda gebelik öğrenen görmüştüm formlarda ama yumurtlama günü gibi çok koyu çıkıyormuş t çizgisi. Siz yine de dediğiniz gibi kan testi verin cünkğ herkes de bir olmuyor tabi inşallah vardır 🙏

Back