- 1 Nisan 2019
- 277
- 89
- 98
- Konu Sahibi acelyaninblogu
Yerimi alayım bari bende bat 9 şubat çatlatmanın 5. Günü iğne etkisini kaybediyor yavaş yavaş test silikleşiyor bakalım 10 gün sonra belli olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşgeldin hayırlı haberler alırız inşallahYerimi alayım bari bende bat 9 şubat çatlatmanın 5. Günü iğne etkisini kaybediyor yavaş yavaş test silikleşiyor bakalım 10 gün sonra belli olur
Benim rüyalarım da hep çıkar o yüzden umutlaniyorum bide 2 gündür üst üste görüyorumBen rüyalara inanırım arkadaşımı gebe görmüştüm meğer hamileymiş kese görmeden söylemek istemedim dedi şimdi cinsiyet öğrenecekler inşallah sizede nasip olur
Ay hadi inşallah bidaki ayın sonunda burası hamilelerle dolar insallahYerimi alayım bari bende bat 9 şubat çatlatmanın 5. Günü iğne etkisini kaybediyor yavaş yavaş test silikleşiyor bakalım 10 gün sonra belli olur
İnşallah stres etmediğiniz anda oluyo biz 3 ay çok istikrarliydik günü gününü değerlendirdik olmama ihtimali.yoktu neredeyse ama olmamıştı tam bu ay olmaz dediğim ay oldu salinca geliyo guzelliklerHoşbuldum tahmini regl başlangıcı 19 şubat henüz yumurtlamadım ama bu ay çok umutluyum olacak gibi hissediyorum eşimle beraber bir sürü kür ve takviye kullandık umarım güzel sonuçlar alırız
Bazen regl günü bile negatif cikiyo erken gebelik testi alın bulunsun beklediğiniz gün olmazsa hemen ilk idrarla yaparsinizBen de beklıyorum reglıma 3 gün var karnıma ara sıra ağrı giriyor başka belirtim yok insallah dün sabah test yaptım negatıf 3 ün sonra tekrar yapıcam
Benimkide 5 şubat hadi bakalimBen de varımm bat 6 şubat
pazartesi kan veriririm eğer regl olmazsam ınsallhaBazen regl günü bile negatif cikiyo erken gebelik testi alın bulunsun beklediğiniz gün olmazsa hemen ilk idrarla yaparsiniz
Bende burda bekliym bat 8 Şubat 15 ocakta rahim filmi çekildim yumurtlama günlerini değerlendirdik adete daha var ama test yaptım 2 gün önce negatif çıktı bekliyorum bakalımMerabalar kızlar. 2 aydır bebek istiyoruz 2. Çocuğum olacak bu ay ovulasyon testi kullandım. Ara ara çok şiddetli olmayan baş dönmesi yaşıyorum uzun zamandır hiç böyle bisey yasamamistim anı bir harekette yumurtaliklarim agriyo şuan bata 5 gün var gogus hassasiyetim yok ilk hamileligimde de hiç olmadı. Dün test yaptım negatif olsa bile cikmayacagini bile bile yaptım burda sizinle beklemek istedim benim gibi bekleyenleri sohbetime beklerim birbirimizi desteleyelim
Eğer gününüz geçtiyse alın Bi test yapın olsa da olmasa da içiniz rahat eder bugun cuma mübarek gün Bi deneyin belki olur olmazsa üzülmeyin gebe kalabiliyomussunuz Allahin izniyle olurHerkese merhaba benim sat 30 Aralık. Henüz regl olmadım bugün 31. Gün. Bende pcos var aslında 28 günde bir olurdum ama eylülde boş gebelikten zorunlu kürtaj oldum o zamandan beri 29-31 gün arası oldu hep. Bu ay ne olacak bilmiyorum. Hamilelik belirtim de olmadığı için test yapmıyorum açıkçası ama içten içe keşke olsa diyorum
Teste şuan çok erken benim beklenen adet tarihi 5 şubat ona rağmen cikmadi dünBende burda bekliym bat 8 Şubat 15 ocakta rahim filmi çekildim yumurtlama günlerini değerlendirdik adete daha var ama test yaptım 2 gün önce negatif çıktı bekliyorum bakalım
Ay resim atar misin bizde bakalimKızlar selam pazar günü yani galiba Yarın değil diğer gün adet olmam gerekiyor Biz bu ayı değerlendirdik Sabah iki tane test yaptım biri silik çizgi birinde hiçbir şey yok iki 2 gün önce de kan vermiştim Beta hcgm 1.20 çıktı yükselir mi yükselmez mi bilmiyorum Ben de eğer Pazar adet olmazsam Pazartesi kan tahlili vereceğim Göğüslerim acıyor Ara ara Kasıklarımda batmalar oluyor Umarım adet belirtileri değildir gebeyimdir Neredeyse 1 yıldır deniyorum
Kizlar merhaba sizce gebelik var mi yorumlayabilir misiniz ?pazartesi kan veriririm eğer regl olmazsam ınsallha
Görülüyor mu bilmiyorum ama gözle görülüyor fakat markayı araştırdım çoğu yalancı pozitif çıkartıyormuş yani çok Ümitli değilim bayağı hevesim kırıldı umarım Rabbim gönlümüze göre verirAy resim atar misin bizde bakalim
Stres ediyorum maalesef 6-7 aydır deniyoruz bu ay jel kullanacağız bakalım inşallah faydası olurİnşallah stres etmediğiniz anda oluyo biz 3 ay çok istikrarliydik günü gününü değerlendirdik olmama ihtimali.yoktu neredeyse ama olmamıştı tam bu ay olmaz dediğim ay oldu salinca geliyo guzellikler
Ay ben gördüm çizgiyi ilk fotoğraftaKizlar merhaba sizce gebelik var mi yorumlayabilir misiniz ?
14 ocak ovitrelle vuruldu 17 gun gecti hala regli olmadim ama olacakmis gibi agrim var belimde. Test yaptim gebelik. Hayalet cizgi cikti. Ilk dakikalar cikmadi. Cope atacakken bu ay da olmadi diyip elime aldigimda bunu gordum. Yalniz yumurtam da fazla buyumustu 28 mm iken yapildi.
Ağlicam su an gozlerim doldu . Gercekten mi ??Ay ben gördüm çizgiyi ilk fotoğrafta