BU AY GEBELİK BEKLEYENLER....

Selam iyi akşamlar bende bugün sabah ilk idrarla test yaptım ama silik çıktı adete 4 var.İnşallah gerçektir ve her isteyen muradına ersin inşallah.

Selam iyi akşamlar bende bugün sabah ilk idrarla test yaptım ama silik çıktı adete 4 var.İnşallah gerçektir ve her isteyen muradına ersin inşallah.
Adete 4gün varken bile silik ciktiysa insallah tam adet günü koyu cizgiyi görürsün cnm,,Aminn

Adet günü pazartesi o gün bir sıkıntı çıkmaZsa kanda baktırıcam sanırım daha idrar yapmam bu aşamada güzel dileklerin için sağol inşallah seninde muradın olur.
Arkadasim foto at bizedee kan ver canim orda cikan kanda hemen cikiveriyor bekleme bizede haber ver hayirli olsun saglikla kucagina almak nasip olsn ve Allah tum isteyenlere nasip etsin hayirlisyla

Arkadasim foto at bizedee kan ver canim orda cikan kanda hemen cikiveriyor bekleme bizede haber ver hayirli olsun saglikla kucagina almak nasip olsn ve Allah tum isteyenlere nasip etsin hayirlisyla
Kan vericem belki bugün veririm insan tereddütte kalıyor ya değilse diye yoksa bende hemen neticeyi öğrenmek istiyorum az o mutluluğu yaşamak istiyor insan yanlışta olsa

Sağlık ocağı beni verem etti kan veremedim ama diğital olan testen yaptım sonuç pozitif haftasını bile yazıyor 1-2 haftalıkmış.Yani bunun yanılma ihtimali çok düşük. Rabbim isteyen herkese versin inşallah.

Hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ve darisi biz isteyenlere olsun :)

Ben pcoluyum bu ay tedaviye basladim muhtemel adetim yarin.hic umudum yok ama bekliyorum iste bende :)
Hayırlı olsun tedaviniz, ilaçmı kullanıyorsunuz nekadardır bebek için bekliyorsunuz?. Umudunuz hep yeşil klasın asla olmayacak diye düşünmeyin zaten bir umudumuz gelecek güzel günlerde oda olmasa ne anlamı kalırki yaşamanın değil mi?

Mayistan bu yana istiyordum ama pco oldugunu yeni ogrendim bir ay oldu tedaviye baslayali serophene kullaniyorum.hic hamilelik belirtisi yok ve adet olacak gibi agilarim basladi maalesef o yuzden umudum yok dedim :)

Mayistan bu yana istiyordum ama pco oldugunu yeni ogrendim bir ay oldu tedaviye baslayali serophene kullaniyorum.hic hamilelik belirtisi yok ve adet olacak gibi agilarim basladi maalesef o yuzden umudum yok dedim :)
Yarına çok var ve her adet sancısı adet habercisi değilki benim bu ay ongün önceden bşladı sancılar benimde bat yarın sizinki gibiydi. Gerçi bir bakıma insan hisseder dedikleri doğru gibi ben bu ay hissettim sanki birde yumurtamın çatladığını kanlı akıntı ile daha net anladığım için sanırım doğru zamandı ve çalışma sadece iki yada üç gün olmuştu sadece üç günde tuttu yani hiç belli olmaz be canım sen hep olucak diye içinden geçir ama kafana takıntı yapmadan :)

ben yumurtamin catlayip catlamadigini anlamadim hic :)kismetimde varsa olur yoksa hayirlisi gelecek aya.test yaptinmi canim sen .o uc gunde tuttu demissin?

ben yumurtamin catlayip catlamadigini anlamadim hic :)kismetimde varsa olur yoksa hayirlisi gelecek aya.test yaptinmi canim sen .o uc gunde tuttu demissin?
Ovulasyon testimi ? Onu yapmadım sadece geçen ay klomen kullandım olmadı ama klomeni etkisi iki ay sürermiş diye duydum tabi omu yada rahim filminin etkisimidir bilemiycem ama bu ay tuttu.Yumurtanın öarladığını adetin onyedinci günü adet sancısı ve akabinde çok az kanlı akıntının gelmesi ile anladım bir yerde okumuştum burda bir sayfada orda diyorduki yumurtlama esnasında kan gelmesi yumurtanın kaliteli olduğunu ve döllenmenin daha kolay olacağını yazmıştı biri ama nekadar doğru bilemem.

Merhaba kızlar ben de pco hastasıyım lh sınırda sanırım 9.03 tek problem bu görünüyor klomen kullanmaya başladım henüz yeni bir günlük daha ilacim kaldı bat 19 aralik çok var tabi bakalım böyle ilk deneme olacak bu ay bizim de

Meyraaa hayirli olsun arkadasim simdi yukselsin betalar dua edelim birbirimize arkadaslrimm
Sağol canım sende gebemisin ? İnşallah yükselsin ben bugün sonunda verebildim kanı yarın alıcam sonucu bir aksilik olmaZsa inşallah.Dualarım burda bütün isteyenler için rabbim kimsenin elini boş çevirmesin.

kızlarrr yardım edin bana . adetime 2 gün kaldı ve bendeki belirtiler;
-özellikle sabahları midem fena ekşiyor bulanıyor.
-ani hafif kasık ağrılarım oluyor.
-göğsüm ağrıyor
-bi de göğsümün altından gelen ince bir batma var.
-idrara çok çıkıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…