- 19 Kasım 2015
- 1.195
- 1.084
- 133
- Konu Sahibi prenses01fu499
Amiin Allah hepimizin gonlune gore versin insallah kuzularim guzel haberlrr bekliyoruZ hepimizden ☺
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin cnmm insallah,, insallah buraya güzel haberlerimizi yazmayi nasip etsin bize mevlam,,insallah hakkinda hayirlisi olsun hayirlisiyla sanada bana da isteyen herkese de nasip etsin![]()
Adete 4gün varken bile silik ciktiysa insallah tam adet günü koyu cizgiyi görürsün cnm,,AminnSelam iyi akşamlar bende bugün sabah ilk idrarla test yaptım ama silik çıktı adete 4 var.İnşallah gerçektir ve her isteyen muradına ersin inşallah.
Adet günü pazartesi o gün bir sıkıntı çıkmaZsa kanda baktırıcam sanırım daha idrar yapmam bu aşamada güzel dileklerin için sağol inşallah seninde muradın olur.Adete 4gün varken bile silik ciktiysa insallah tam adet günü koyu cizgiyi görürsün cnm,,Aminn
Arkadasim foto at bizedee kan ver canim orda cikan kanda hemen cikiveriyor bekleme bizede haber ver hayirli olsun saglikla kucagina almak nasip olsn ve Allah tum isteyenlere nasip etsin hayirlisylaAdet günü pazartesi o gün bir sıkıntı çıkmaZsa kanda baktırıcam sanırım daha idrar yapmam bu aşamada güzel dileklerin için sağol inşallah seninde muradın olur.
Kan vericem belki bugün veririm insan tereddütte kalıyor ya değilse diye yoksa bende hemen neticeyi öğrenmek istiyorum az o mutluluğu yaşamak istiyor insan yanlışta olsaArkadasim foto at bizedee kan ver canim orda cikan kanda hemen cikiveriyor bekleme bizede haber ver hayirli olsun saglikla kucagina almak nasip olsn ve Allah tum isteyenlere nasip etsin hayirlisyla
Hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin ve darisi biz isteyenlere olsun :)Sağlık ocağı beni verem etti kan veremedim ama diğital olan testen yaptım sonuç pozitif haftasını bile yazıyor 1-2 haftalıkmış.Yani bunun yanılma ihtimali çok düşük. Rabbim isteyen herkese versin inşallah.
Hayırlı olsun tedaviniz, ilaçmı kullanıyorsunuz nekadardır bebek için bekliyorsunuz?. Umudunuz hep yeşil klasın asla olmayacak diye düşünmeyin zaten bir umudumuz gelecek güzel günlerdeBen pcoluyum bu ay tedaviye basladim muhtemel adetim yarin.hic umudum yok ama bekliyorum iste bende :)
Mayistan bu yana istiyordum ama pco oldugunu yeni ogrendim bir ay oldu tedaviye baslayali serophene kullaniyorum.hic hamilelik belirtisi yok ve adet olacak gibi agilarim basladi maalesef o yuzden umudum yok dedim :)Hayırlı olsun tedaviniz, ilaçmı kullanıyorsunuz nekadardır bebek için bekliyorsunuz?. Umudunuz hep yeşil klasın asla olmayacak diye düşünmeyin zaten bir umudumuz gelecek güzel günlerdeoda olmasa ne anlamı kalırki yaşamanın değil mi?
Yarına çok var ve her adet sancısı adet habercisi değilki benim bu ay ongün önceden bşladı sancılar benimde bat yarın sizinki gibiydi. Gerçi bir bakıma insan hisseder dedikleri doğru gibi ben bu ay hissettim sanki birde yumurtamın çatladığını kanlı akıntı ile daha net anladığım için sanırım doğru zamandı ve çalışma sadece iki yada üç gün olmuştu sadece üç günde tuttu yani hiç belli olmaz be canım sen hep olucak diye içinden geçir ama kafana takıntı yapmadan :)Mayistan bu yana istiyordum ama pco oldugunu yeni ogrendim bir ay oldu tedaviye baslayali serophene kullaniyorum.hic hamilelik belirtisi yok ve adet olacak gibi agilarim basladi maalesef o yuzden umudum yok dedim :)
ben yumurtamin catlayip catlamadigini anlamadim hic :)kismetimde varsa olur yoksa hayirlisi gelecek aya.test yaptinmi canim sen .o uc gunde tuttu demissin?Yarına çok var ve her adet sancısı adet habercisi değilki benim bu ay ongün önceden bşladı sancılar benimde bat yarın sizinki gibiydi. Gerçi bir bakıma insan hisseder dedikleri doğru gibi ben bu ay hissettim sanki birde yumurtamın çatladığını kanlı akıntı ile daha net anladığım için sanırım doğru zamandı ve çalışma sadece iki yada üç gün olmuştu sadece üç günde tuttu yani hiç belli olmaz be canım sen hep olucak diye içinden geçir ama kafana takıntı yapmadan :)![]()
Ovulasyon testimi ? Onu yapmadım sadece geçen ay klomen kullandım olmadı ama klomeni etkisi iki ay sürermiş diye duydum tabi omu yada rahim filminin etkisimidir bilemiycem ama bu ay tuttu.Yumurtanın öarladığını adetin onyedinci günü adet sancısı ve akabinde çok az kanlı akıntının gelmesi ile anladım bir yerde okumuştum burda bir sayfada orda diyorduki yumurtlama esnasında kan gelmesi yumurtanın kaliteli olduğunu ve döllenmenin daha kolay olacağını yazmıştı biri ama nekadar doğru bilemem.ben yumurtamin catlayip catlamadigini anlamadim hic :)kismetimde varsa olur yoksa hayirlisi gelecek aya.test yaptinmi canim sen .o uc gunde tuttu demissin?
Sağol canım sende gebemisin ? İnşallah yükselsin ben bugün sonunda verebildim kanı yarın alıcam sonucu bir aksilik olmaZsa inşallah.Dualarım burda bütün isteyenler için rabbim kimsenin elini boş çevirmesin.Meyraaa hayirli olsun arkadasim simdi yukselsin betalar dua edelim birbirimize arkadaslrimm