BU AY GEBELİK BEKLEYENLER....

kızlarrr yardım edin bana . adetime 2 gün kaldı ve bendeki belirtiler;
-özellikle sabahları midem fena ekşiyor bulanıyor.
-ani hafif kasık ağrılarım oluyor.
-göğsüm ağrıyor
-bi de göğsümün altından gelen ince bir batma var.
-idrara çok çıkıyorum
İstersen bir test yap iki gün varmış hem adetine belki silikte olsA bişey çıkabilir.Benim dört gün kala çıkmıştı.Sonucu bizede söyle inşallah hamilesindir.

ya çıkmazsa diye cesaret edemiyorum
Canım daha adet olmadın çıkmazsa üzülme iki gün daha var ve hatta geçebilir belki olmayacaksın,ama tabi çok üzülürüm diyorsan yapma gününü bekle,belki yapsan için rahatlar diye dedim.Bu arada daha önce adete yakın zamanda bu belirtileri yaşıyormuydun? Bazen psikolojik olarakta belirti yaşadığımızı sanıyoruz :(

Canım daha adet olmadın çıkmazsa üzülme iki gün daha var ve hatta geçebilir belki olmayacaksın,ama tabi çok üzülürüm diyorsan yapma gününü bekle,belki yapsan için rahatlar diye dedim.Bu arada daha önce adete yakın zamanda bu belirtileri yaşıyormuydun? Bazen psikolojik olarakta belirti yaşadığımızı sanıyoruz :(
yok yaşamıyordum cnm göğüslerim şişmezdi böyle farkediliyor bile şişliği ve karıncalanıyor ağrıyor geçiyor ama sonra dün akşam oldu en son şimdi midem çok bulanıyor kahvaltıda yaptım oysaki akşama doğru midem rahatlıyor geçiyor bulantı sürekli değil

yok yaşamıyordum cnm göğüslerim şişmezdi böyle farkediliyor bile şişliği ve karıncalanıyor ağrıyor geçiyor ama sonra dün akşam oldu en son şimdi midem çok bulanıyor kahvaltıda yaptım oysaki akşama doğru midem rahatlıyor geçiyor bulantı sürekli değil
Valla ben dayanamadım gittim yaptım üstelik hiç belirtim yoktu sadece kasıklarda ağrım vardı sol tarafa eğilip kalkınca batma oluyordu ha birde aadece gögüslerim şişti ağrı falan yoktu yani hatta yaa bunlarda klasik adet belirtileri iki üç güne zaten adet olurum dediğim halde bir ihtimal yapayım dedim oldu oldu olmadı dünyanın sonu değil ya gelecek ay yine çalışmalara devam dedim hatta polen arısütü falan almıştım adetim gelsinde onları yiyerek gebeliği kolaylaştırmak için hazırlık yapmıştım ki o silik çift çizgi bütün planlarımı değiştirdi :) yani canım korkma rahat ol derim

Valla ben dayanamadım gittim yaptım üstelik hiç belirtim yoktu sadece kasıklarda ağrım vardı sol tarafa eğilip kalkınca batma oluyordu ha birde aadece gögüslerim şişti ağrı falan yoktu yani hatta yaa bunlarda klasik adet belirtileri iki üç güne zaten adet olurum dediğim halde bir ihtimal yapayım dedim oldu oldu olmadı dünyanın sonu değil ya gelecek ay yine çalışmalara devam dedim hatta polen arısütü falan almıştım adetim gelsinde onları yiyerek gebeliği kolaylaştırmak için hazırlık yapmıştım ki o silik çift çizgi bütün planlarımı değiştirdi :) yani canım korkma rahat ol derim
Çok fena akıntı da var beyaz yapsam mi nöbetçi eczane bulmam lazım ama

AYYY YA BELİRTİLER PSİKOLOJİKSE YA YOKSA ????
Kız git yap kurtl yaa hem psikolojikse de sorun yok hem net olmayacakki kanda baktırmadığın sürece ve günün geçip regl olmadığın sürece gebeliğe adaysın hadi gıı git yap :KK55: bu arada benim kan tahlili sonucum 109.34çıktı böylece netleşmiş oldu.

Kız git yap kurtl yaa hem psikolojikse de sorun yok hem net olmayacakki kanda baktırmadığın sürece ve günün geçip regl olmadığın sürece gebeliğe adaysın hadi gıı git yap :KK55: bu arada benim kan tahlili sonucum 109.34çıktı böylece netleşmiş oldu.
cnm yaptım cts günü negatif çıktı :(

Evet hayatim ama korkuyorim beta 894cikmisti gecen hafta yarin keseyi gormeye gidecegim insallah gorebiliriz Rabbim pitpit kalp attigini gosterir insallah yarin endiseloyim

Evet hayatim ama korkuyorim beta 894cikmisti gecen hafta yarin keseyi gormeye gidecegim insallah gorebiliriz Rabbim pitpit kalp attigini gosterir insallah yarin endiseloyim
Canım senin kaç gün gecikti yani daha doğrusu kaç günlük değer bu değer ? Benimki iki haftalık 109.34 çıktı bende çok acemiyim biraz daha geçince belli bir yer belirleyip gideceğim doktora şimdi gitmek istemiyorum doğrumu yapıyorum yalnışmı bilemedim haftaya pazartesi gitmeyi düşünüyorum . Kaçıncı haftada kese gözüküyor ? Sen keseyi gördünmü ? İnşallah canım kalp arışlarınıda duyarsın dokuz ay sonra hayırlısı ile inşallah kucağınada alırsın.

Canim kac gun gcti bilmiyorum kimyasal gebelokten once 28gunde 1oluyodum oyle hesap edersek 4 5gun ama kimyaasaldan sonra 33gunde bir adet oldum oyle hesap edersek 1gun gcn persembe 894cikmisti en son adet tarihime gore bugun 5haftalik kese icin yarin gidecegiz ama belirtilerim birden yik olsu iatahim bile kapandi bi dusuk bi kimyasal yasadim bunun icinde cok korkuyorum acikcasi bende biraz erkenciyim senin gibi cuma gittim sali kese icin tekrar cagirdi meraktan catliyorum

Back