BU AY GEBELİK BEKLEYENLER....

Bende bu ay bekliyorum ama bu ay bişey kullanmadım geçen ay klomen kullandım,üç gün önce bir kasık ağrısı adet olucak gibi bir ağrı hissettim ve ardından akıntılı kanama geldi adetimin 17.günüydü sanırım yumurtalar çatladı ogün öncesi ve o günü değerlendirdim umarım tutmuştur adetime 14 gün var.Bütün isteyenler için hayırlısıyla olsun inşallah.
aynenn bnmkide oyle oldu adetımın 16 günü catladı ogun ve eertesı gunu bırlıktelık oldu doktorum bır sonrakı gun içinde ilşki dedi ama olmadı maalesef o gün inş ilk ıkı gun tutmustur

aynenn bnmkide oyle oldu adetımın 16 günü catladı ogun ve eertesı gunu bırlıktelık oldu doktorum bır sonrakı gun içinde ilşki dedi ama olmadı maalesef o gün inş ilk ıkı gun tutmustur
Umarım tutturmuşuzdur benim iki gün oldu ama bakalım inşallah olmuştur bende her ay işte bu ay oldu demeye kalmıyor hoop kırmızılar damlıyor sen klomen kullandın sanırım inşallah tutmuştur

Gidicem cnm insallah valla,annemi her aradigimda niye bi gitmiyorsun doktora adet oldunmu varmi birsey sorulariyla bunaldim insani strese sokuyorlar ama Allah'tan rabbim icime öyle bir rahatlik verdiki cok takmiyorum
ben de aynen.
soruyorlar hep ama takmıyorum artık

ben de aynen.
soruyorlar hep ama takmıyorum artık
bana da annem çok soruyordu akıl veriyordu en sonunda söyleme artık dedim dyanamadım sonra da vicdanen çok suçlu hissettim kendimi sonuçta benim için yapıyor diye ama ne yapalım bizi de düşünsünler biraz

bana da annem çok soruyordu akıl veriyordu en sonunda söyleme artık dedim dyanamadım sonra da vicdanen çok suçlu hissettim kendimi sonuçta benim için yapıyor diye ama ne yapalım bizi de düşünsünler biraz
öfff benim hem kaynana hem anne soruyor

bana doktora git demiyorlar ama var mı bebek diye souyorlar her ikisi de
allahtan görümce yok bende :)
bana direk doktora gidin diye tutturmuslardı nıhayet gttım ıkı ay önce fsh sınırdaydı baska sıkıntım okmus tedaı goruorm sımdı bakalım bu ay ne olacak bat a 10 gun kaldı

benim de 1 hafta
hadı ınsallah bu ay ıyı haberler alırız bende bu ay ıkıncı kez klomen kullandım adetın 16.günü yumurtam kendılıgınden catladı ilşki oldu iki gün bakalım inş tutmustur ilşkiler bıraz streslı gectı hatta doktor bır gun daha ılıskı verdı uygulayamadık maalesef progestan 200mg dıye yumusak kapsül verdi onu kullanıorm sımdı 10 gun kaldı bat a

öfff benim hem kaynana hem anne soruyor
inşallah tez zamanda hamile kalırız da kurtuluruz kaynanam sormuyor benim aksine boşver kısmette varsa olur stres yapma diyor ama eşimin amcasının kızları çok soruyor maşallah doğursam onlara vereceğim sanki hesap sorar gibi konuşuyorlar. istemiyorum evliliğin tadını çıkaracağım kariyer yapıcağım diyorum inatlarına ama gece rüyalarıma giriyorlar dün gece rüyamda kavga edip hesap soruyordum size ne diye:)))

inşallah tez zamanda hamile kalırız da kurtuluruz kaynanam sormuyor benim aksine boşver kısmette varsa olur stres yapma diyor ama eşimin amcasının kızları çok soruyor maşallah doğursam onlara vereceğim sanki hesap sorar gibi konuşuyorlar. istemiyorum evliliğin tadını çıkaracağım kariyer yapıcağım diyorum inatlarına ama gece rüyalarıma giriyorlar dün gece rüyamda kavga edip hesap soruyordum size ne diye:)))
insanın psikolojisini etkiliyorlar maalesef
ama takmamaya çalış, sana bir zararı olmasın stres çok etkiliyor biliyorsun

Back