BU AY GEBELİK BEKLEYENLER....

Canim kac gun gcti bilmiyorum kimyasal gebelokten once 28gunde 1oluyodum oyle hesap edersek 4 5gun ama kimyaasaldan sonra 33gunde bir adet oldum oyle hesap edersek 1gun gcn persembe 894cikmisti en son adet tarihime gore bugun 5haftalik kese icin yarin gidecegiz ama belirtilerim birden yik olsu iatahim bile kapandi bi dusuk bi kimyasal yasadim bunun icinde cok korkuyorum acikcasi bende biraz erkenciyim senin gibi cuma gittim sali kese icin tekrar cagirdi meraktan catliyorum
Sıkma canını hep pozitif ol herşey için hep en iyi olanı düşün,iştah kapanması vs gelince benim bugün adet günündü yani başlangıç adet tarihim di bende hiç ekmek yemiyorum mesela hiç acıkmıyorumda yani demek istediğim ilerki zamanlarda sanırım iştah açılıyormuş bazı anne adaylarında yani üç ay givi uzun bir süre iştah açıklığı olmayabilir yani. Yarın hayırlısı ile git güzel haberlerle gel inşallah sıkma canını çünkü herşey çoookk güzel olucak :KK76:

Sıkma canını hep pozitif ol herşey için hep en iyi olanı düşün,iştah kapanması vs gelince benim bugün adet günündü yani başlangıç adet tarihim di bende hiç ekmek yemiyorum mesela hiç acıkmıyorumda yani demek istediğim ilerki zamanlarda sanırım iştah açılıyormuş bazı anne adaylarında yani üç ay givi uzun bir süre iştah açıklığı olmayabilir yani. Yarın hayırlısı ile git güzel haberlerle gel inşallah sıkma canını çünkü herşey çoookk güzel olucak :KK76:
Ah canim okadar zorki beklemek kaybedebilme ihtimalimin olmasi Allah kimseye yasatmasin cok zormus evlat sahibi olmak korku doluyum umutlarim var ama adet olcakmisim gibi agri girdi simdi.buda.neyin nesi

Ah canim okadar zorki beklemek kaybedebilme ihtimalimin olmasi Allah kimseye yasatmasin cok zormus evlat sahibi olmak korku doluyum umutlarim var ama adet olcakmisim gibi agri girdi simdi.buda.neyin nesi
Benimde adet gibi sancılarım var ama olabilir diye düşünüyorum bebiş yerleşiyordur diyorum. Sende güzel seyler düşün be canım nekadar üzülürsen bebişinde üzülür kendini düşünmüyorsan bebişini düşün üzülme hep güzel hayaller kur bak kalp atışını duymana saatler kaldı bunun hayali ve heyecanını hissederek git sil aklından bütün kötü düşünceleri.Ve inşallah güzel haberlerle bizide haberdar et.

Benimde adet gibi sancılarım var ama olabilir diye düşünüyorum bebiş yerleşiyordur diyorum. Sende güzel seyler düşün be canıguzadar üzülürsen bebişinde üzülür kendini düşünmüyorsan bebişini düşün üzülme hep güzel hayaller kur bak kalp atışını duymana saatler kaldı bunun hayali ve heyecanını hissederek git sil aklından bütün kötü düşünceleri.Ve inşallah güzel haberlerle bizide haberdar et.
Kuzum kese yi gorucez allahin izniyle elimi karnima koyup dua ediyorum Allahim
kimseye aratmasin cok garip gormeden ozledigimiz hasret kaldigimiz degisik bi duy
gu insallah be canim hepimiz saglikli hamilelik yasariz

Kizlar serophene ile tedavi goruyorum gizli seker oldugu icin glifor yazdi dahiliye doktorum.acaba adet gecikmesi yaparmi bilgisi olan varmi.serophene icince hamilelik yoksa 28 gundemi adet oluyoruz yoksa normal duzunimizde mi?

Kizlar serophene ile tedavi goruyorum gizli seker oldugu icin glifor yazdi dahiliye doktorum.acaba adet gecikmesi yaparmi bilgisi olan varmi.serophene icince hamilelik yoksa 28 gundemi adet oluyoruz yoksa normal duzunimizde mi?

Beim o konuda hiç bilgim yok malesef canım ya yan etkilerine bi bak istersen

Hamilelik haberi alan arkadaslar hayirli olsun Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah ve isteyen herkesi hayirli evlat sahibi yapsin Allahimm

Hamilelik haberi alan arkadaslar hayirli olsun Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin insallah ve isteyen herkesi hayirli evlat sahibi yapsin Allahimm
Amin canım güzel dileklerin için ayrıca teşekkürler rabbim isteyen herkese nasip etsin bizede kucağımıza sağlıkla sıhhatle hayırlısı ile almayıda nasip eder inşallah.

Baktim yan etkilerde yazmiyo oyle bisey adetim ilacla olmam gereken tarihten iki gun gecti ama belirgin hamilelik belirtiside yok ayin 7sine randevu aldim doktordan gidince ogrenirim artik :)
Baktim yan etkilerde yazmiyo oyle bisey adetim ilacla olmam gereken tarihten iki gun gecti ama belirgin hamilelik belirtiside yok ayin 7sine randevu aldim doktordan gidince ogrenirim artik :)

Gebelik istiyor musun peki ?

benim adetim bugündü olmadım henüz hiç inanmak istemiyorum ama midem çok bulanıyor ve çok uyuyorum akıntı da var hafif ama hepsi psikolojik de olabilir

Back