- 6 Aralık 2015
- 181
- 97
- 18
- Konu Sahibi prenses01fu499
Yok Canım Henüz yaptırmadım 21.12 doktor randevum yurtdısında yasıyorum ancak o zamam yaptıracağım ekstra gün vermiolar kan testi içinKan testi yaptın mi sen canım ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok Canım Henüz yaptırmadım 21.12 doktor randevum yurtdısında yasıyorum ancak o zamam yaptıracağım ekstra gün vermiolar kan testi içinKan testi yaptın mi sen canım ?
Hadi ya mecbur bekleyeceksin yani . Normalde düzenli mi adetin başka belirtilir var mı hamileliğe yonelikYok Canım Henüz yaptırmadım 21.12 doktor randevum yurtdısında yasıyorum ancak o zamam yaptıracağım ekstra gün vermiolar kan testi için
Ben varım, bu ay klomenle 2.ayım, daha 10 günüm var bat'a![]()
Evet 23 günde bir oluyordum normalde bazen basım çok dönüyor midem geceleri çok bulanıyor herkesın sabah benım gece emın olup içimi rahat ettirmek istiyorum ama negatif görmektn bıktımHadi ya mecbur bekleyeceksin yani . Normalde düzenli mi adetin başka belirtilir var mı hamileliğe yonelik
Evet 23 günde bir oluyordum normalde bazen basım çok dönüyor midem geceleri çok bulanıyor herkesın sabah benım gece emın olup içimi rahat ettirmek istiyorum ama negatif görmektn bıktım
Insallah cnm bende sabirla bekliyorum,,, sende son durumlar nasilCnm bende oyleyim inan çok zor bi durum ve yaşamayan anlamıyor inşallah hayırlı zamanda rabbim bize de nasip edecek inanıyorum sende inan birgün olacak ne zaman bilmiyorum ama olacak olduğunu bilmek rahatlatıyor bni
Insallah cnm bende sabirla bekliyorum,,, sende son durumlar nasil[/
Adet olmadim olacak gibiye de benzemiyor 1 aralık ta yani adet günümde olacakmisim gibi başım ağrıdı her adet olacagimda mutlaka baş ağrım oluyor kasiklarimda ağrı oluyor arada başım dönüyor arada midem kalkiyor ama az bilmiyorum cnm inşallah vardır sende son durumlar ne
İdrar da mi kanda miYarın bi test daha mı yapsan ne
Ayyy inşallah cnm ya ağzından bal damlıyor çok mutlu oldum :)))Hadi hadi geliyor inşallah bizim cengaverrrr![]()
İdrar da mi kanda mi
kan ya idrarın ki belli olmuyorki en garantisi kan bence
Cnm ben bi hamilelik yaşadım iki aylik ti düştü malesef onda da geceleri hep bulanirdi yatamazdim hatta bulantidan belki vardırEvet 23 günde bir oluyordum normalde bazen basım çok dönüyor midem geceleri çok bulanıyor herkesın sabah benım gece emın olup içimi rahat ettirmek istiyorum ama negatif görmektn bıktım
Ayyy inşallah cnm ya ağzından bal damlıyor çok mutlu oldum :)))
Hayirdir inşallahBana yardm edin kizlar ne olur
Denemek de fayda var valla ben çok merak ediyorum catlicam artık sanki günü geçen benimÇıkar mi ki benim ablam hamile 10 gün geçti anca kanda çıktı o da çok düşüktü değer ya çıkmazsa daha salı günü bir hafta gecikmiş olacak
Şüpheli ilişkiden 8 ila 10 günde belli olur diyorlarBebek rahme dusmeden beta hcg belli olurmus