- 5 Mart 2015
- 54
- 15
- 8
- 35
- Konu Sahibi prenses01fu499
Bende ispartadayim canım senden güzel haberi bekliyorum însallah iyi geceler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende ispartadayim canım senden güzel haberi bekliyorum însallah iyi geceler.
hamilelikte akıntı oluyor evet bende bi hamilelik geçirmiştim bundan önce 2 aylıktı düştü kürtaj oldum onda da çok olurduAcaba hamilelikte akıntı olması şart mı yani akıntı yoksa çocukda mi yok?
hamilelikte akıntı oluyor evet bende bi hamilelik geçirmiştim bundan önce 2 aylıktı düştü kürtaj oldum onda da çok olurdu
Günaydın canım. Hamilelik belirtileri varmı sende?
hamilelikte akıntı oluyor evet bende bi hamilelik geçirmiştim bundan önce 2 aylıktı düştü kürtaj oldum onda da çok olurdu
İnşallah hayırlısı ile vardır bi kaç gün daha bekleyip testi yenile bence Rabbim o mutluluğu tekrar tattirssin inşallahbi de cnm o gecelikten sonra 1,5 yıl geçti o kadar tedavi gördüm hiç böyle belirtiler yaşamadım umutlanmak istemiyorum ama aynı hamileyken yaşadığım şeyler akıntı kasık ağrısı mide bulantısı göğüslerde şişme falan
Günaydın canım. Hamilelik belirtileri varmı sende?
Hadi bakalım inşallah .benden çok umut yok ama sen ve prensesden güzel haber geleceğe benziyorKasıklarım çok ağrıyor, aşırı derecede iştahım açıldı doymak bilmiyorum,bide normalde pek akintı olmaz akintim var. Psikolojikde olabilir bilmiyorum tabi bekleyip görücez inşallah.
İnşallah inşallahHep birlikte alıcaz însallah güzel haberi
Yok cnm yoktu hamilelik te olmuştu doktor normal olur demistiYani hamile olduğunu öğrenmeden önce akıntı varmiydi
Hımm anladım canım bende acaba hamileliğin kesin bi belirtisi mi diye düşündümYok cnm yoktu hamilelik te olmuştu doktor normal olur demisti
Hala adet olmadim yaHımm anladım canım bende acaba hamileliğin kesin bi belirtisi mi diye düşündüm
Hala adet olmadim ya
Arkadaslarr merhAba ben en son 23.10 adet oldum adetım cok gecıktı ama 4 tane test yaptm negatif bide cok fazla akıntım oluo sizce hamilemiyim test neden negatif sizce ya
Hala adet olmadim ya