BU AY GEBELİK BEKLEYENLER....

Bir hafta var daha ama merk iste bırakmıyr pesimi
Cnm hepimiz aynı durumdayız bu bekleyiş o kadar zor ki ama her ay kanda daha gecikme olmadan kan aldirmaktan kollarim mosmor olurdu bu seferde adetten bi gün sonra yaptırdım çıkmadı doktor hemen çıkmaz dedi erken döllenme varsa erken çıkıyor ama geç döllenme olduysa boşuna negatifi görüp üzülmüş olmaz misin.benim arkadaşım da bi kaç düşük yaşadı sonra doktor bi iğne kullandı kanı sulandırmak için hergün vururluyordu öyle şimdi 7 aylık oldu belki sende de ondan düşük oluyordur

Cc
Cnm hepimiz aynı durumdayız bu bekleyiş o kadar zor ki ama her ay kanda daha gecikme olmadan kan aldirmaktan kollarim mosmor olurdu bu seferde adetten bi gün sonra yaptırdım çıkmadı doktor hemen çıkmaz dedi erken döllenme varsa erken çıkıyor ama geç döllenme olduysa boşuna negatifi görüp üzülmüş olmaz misin.benim arkadaşım da bi kaç düşük yaşadı sonra doktor bi iğne kullandı kanı sulandırmak için hergün vururluyordu öyle şimdi 7 aylık oldu belki sende de ondan düşük oluyordur[/QUOTE
Cnm şimdi okudum iğne vurulacagini bence adet gununde ya da ertesi gün yaptir bir hafta erken gibi geldi bana

Cnm ben bi hamilelik yaşadım iki aylik ti düştü malesef onda da geceleri hep bulanirdi yatamazdim hatta bulantidan belki vardır
O kadar cok kafami kurcalayan seyler varki hamilelik mi yoksa hastalikmi var diyorum yoksa kist mi var hersey aklima geliyor adetim gelmedikce cok kotu bi durum Allah Herkese Yardim etsin

Hadi insallah ozaman cnm sevindirici bi müjde veririsin bize,, benim dün adetim bitti bugün abdest alicam ve yeniden yeni bir ay icin umutla bekliycem..

Back