- 16 Nisan 2012
- 457
- 195
- 53
- Konu Sahibi prenses01fu499
KIZLAR BU AY GEBELİK İÇİN GÜN SAYAN VAR MI BENİM GİBİ?
Ben varım, bu ay klomenle 2.ayım, daha 10 günüm var bat'a
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLAR BU AY GEBELİK İÇİN GÜN SAYAN VAR MI BENİM GİBİ?
Cnm bende oyleyim inan çok zor bi durum ve yaşamayan anlamıyor inşallah hayırlı zamanda rabbim bize de nasip edecek inanıyorum sende inan birgün olacak ne zaman bilmiyorum ama olacak olduğunu bilmek rahatlatıyor bniBende bu sayfaya yazmistim ama malesef bu ayda olmadi artik kismet Rabbim insallah fazla bekletmez artik kücük bebek gördümmü agliyorum bende anne olmak istiyorum
Ben varım, bu ay klomenle 2.ayım, daha 10 günüm var bat'a
Cnm bende oyleyim inan çok zor bi durum ve yaşamayan anlamıyor inşallah hayırlı zamanda rabbim bize de nasip edecek inanıyorum sende inan birgün olacak ne zaman bilmiyorum ama olacak olduğunu bilmek rahatlatıyor bni
inşallah tutar cnm :) klomen+menegon kullandım benim bat geçti 4 gün bakalım haftaya test yaptıracağım anca çıkar çok akıntım var yorulunca kasıklarımda fena batma oluyor.midem biraz fazla değil ama bulanıyor göğüslerim aşırı çok çok şişti neden bilmiyorum ama bütün bunlar adet belirtileriyle aynı diye umutlanmak istemiyorum
Benimde 1.20 çıktı adetime 11 gün vardı yaptırdığım da salı günü hastalık günüm benim çok umudum yok yükselmesinden tabi Allah bilir ama hiç görmedim yükseldi diyeniArkadaşlar hepinize iyi akşamlar benim son adet tarihim 14 kasım 27 kasımda yumurtlama günümdü. 28 günde bir adet oluyorum. Kanımda pıhtılaşma olduğu için gebeliği erken öğrenmek istedim o yüzden bugün beta hcg ye baktırdım. 1.20 çıktı sizce adet tarihine kadar değerim yukselir mi?
Teşekkür ederim İnşallah yukselir. Daha adetine 9 gün var ama bilmiyorum.Neden 00 değilde 1.20 çıkmıştır sizce bilginiz varmı?
İnşallah canım çok sağol yalnız değilim bu heyecanı yaşayan hakkımızda hayırlısı olsun haberlerini bekliyorum :)
Dualarım seninle bizimle :) ilk gebeliğin mi?
İnşallah öyledir hayırlısı ile çok geçmiş olsun Allah olanı bağışlsın ve de sağlıklı olarak başka da nasip etsin inşallah .peki tedavisi yok muAllah söylemiştir belki :) Benim 4. Olacak nasipse 1 kızım var 5 yasinda 2tanede dusugum var malesef. Kanımda pıhtılaşma varmış yeni öğrendim bende düşüklerim o yuzden
Tedavisi var bebiş hamile olunca hergun iğne vurulacak 9 ay boyunca. Beraber doğum yaparız inşallah bebislerimizi kucagimiza aliriz.
Evet canım geçen ay öğrendim bende rahatsizligimi. Haftaya cumartesi adet günüm inşallah bebiş varsa pazartesi dr gidicem iğneye başlıcaz. Kaç yıllık evlisin hangi sehirdesin inşallah aynı sehirdeyizdir ne güzel olurdu :)