BU AY GEBELİK BEKLEYENLER....

inşallah tutar cnm :) klomen+menegon kullandım benim bat geçti 4 gün bakalım haftaya test yaptıracağım anca çıkar çok akıntım var yorulunca kasıklarımda fena batma oluyor.midem biraz fazla değil ama bulanıyor göğüslerim aşırı çok çok şişti neden bilmiyorum ama bütün bunlar adet belirtileriyle aynı diye umutlanmak istemiyorum

Bende bu sayfaya yazmistim ama malesef bu ayda olmadi artik kismet Rabbim insallah fazla bekletmez artik kücük bebek gördümmü agliyorum bende anne olmak istiyorum :KK42:
Cnm bende oyleyim inan çok zor bi durum ve yaşamayan anlamıyor inşallah hayırlı zamanda rabbim bize de nasip edecek inanıyorum sende inan birgün olacak ne zaman bilmiyorum ama olacak olduğunu bilmek rahatlatıyor bni

Cnm bende oyleyim inan çok zor bi durum ve yaşamayan anlamıyor inşallah hayırlı zamanda rabbim bize de nasip edecek inanıyorum sende inan birgün olacak ne zaman bilmiyorum ama olacak olduğunu bilmek rahatlatıyor bni

Allah büyük sikmayin canınızı demek kolay elbette biliyorum ama bolca dua edip gerisini onu size verecek olana bırakın bolca İbrahim suresi okuyun vede okutun kendiniz için Allah yar ve yardımcınız olsun ve unutmayın ki stres bebeğin olmasına engel olan sebebelrden biri

inşallah tutar cnm :) klomen+menegon kullandım benim bat geçti 4 gün bakalım haftaya test yaptıracağım anca çıkar çok akıntım var yorulunca kasıklarımda fena batma oluyor.midem biraz fazla değil ama bulanıyor göğüslerim aşırı çok çok şişti neden bilmiyorum ama bütün bunlar adet belirtileriyle aynı diye umutlanmak istemiyorum

Acaba hamilelikte akıntı olması şart mı yani akıntı yoksa çocukda mi yok?

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar benim son adet tarihim 14 kasım 27 kasımda yumurtlama günümdü. 28 günde bir adet oluyorum. Kanımda pıhtılaşma olduğu için gebeliği erken öğrenmek istedim o yüzden bugün beta hcg ye baktırdım. 1.20 çıktı sizce adet tarihine kadar değerim yukselir mi?

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar benim son adet tarihim 14 kasım 27 kasımda yumurtlama günümdü. 28 günde bir adet oluyorum. Kanımda pıhtılaşma olduğu için gebeliği erken öğrenmek istedim o yüzden bugün beta hcg ye baktırdım. 1.20 çıktı sizce adet tarihine kadar değerim yukselir mi?
Benimde 1.20 çıktı adetime 11 gün vardı yaptırdığım da salı günü hastalık günüm benim çok umudum yok yükselmesinden tabi Allah bilir ama hiç görmedim yükseldi diyeni

Teşekkür ederim İnşallah yukselir. Daha adetine 9 gün var ama bilmiyorum.Neden 00 değilde 1.20 çıkmıştır sizce bilginiz varmı?

Valla bilmiyorum ki canım bende yorumlara girdim baktım bi çok kişi 0 lı değerler vermiş bende umutlandim benim ki 11 gün varken böyle çıktı diye ama bilmiyorum . Ben salı günü adet olmazda hamile kalmış isem sende kesin hamilesindir sonuçta değerlerimiz aynı çıkmış :KK71:

Allah söylemiştir belki :) Benim 4. Olacak nasipse 1 kızım var 5 yasinda 2tanede dusugum var malesef. Kanımda pıhtılaşma varmış yeni öğrendim bende düşüklerim o yuzden
:oops::oops:

Allah söylemiştir belki :) Benim 4. Olacak nasipse 1 kızım var 5 yasinda 2tanede dusugum var malesef. Kanımda pıhtılaşma varmış yeni öğrendim bende düşüklerim o yuzden
:oops::oops:
İnşallah öyledir hayırlısı ile :KK49:çok geçmiş olsun Allah olanı bağışlsın ve de sağlıklı olarak başka da nasip etsin inşallah .peki tedavisi yok mu

Evet canım geçen ay öğrendim bende rahatsizligimi. Haftaya cumartesi adet günüm inşallah bebiş varsa pazartesi dr gidicem iğneye başlıcaz. Kaç yıllık evlisin hangi sehirdesin inşallah aynı sehirdeyizdir ne güzel olurdu :)

Evet canım geçen ay öğrendim bende rahatsizligimi. Haftaya cumartesi adet günüm inşallah bebiş varsa pazartesi dr gidicem iğneye başlıcaz. Kaç yıllık evlisin hangi sehirdesin inşallah aynı sehirdeyizdir ne güzel olurdu :)

Konuşurken bende onu düşündüm keşke aynı şehirde olmuş olsak diye ama biraz imkansız galiba çünkü ben türkiyenin en doğusunda yani ığdirdayim eşimin görevi nedeni ile geldim .inşallah hayırlısı ile vardır ben salı sende cumartesi mutlu haberi verirsin .sen hangi şehirden ?

Back