• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Kuzumnn giremedim bi türlü, merakta bıraktım kusura bakma. Viz eve çıktık 2gun sonra kızım rahatsızlandı elimizde mosmor oldu yavrum. Kusarken ağzından burnundan ayni anda geldiği icin solunum güçlüğü çekti. Kendine getiremedik. Hastaneye zor kavuştu kuzum. Sonra ambulansla Üniv hastanesine sevkedildi. Bakim ünitesinde kaldik 2 gün. Simdi yine evdeyiz Rabbim bi daha yasatmasin kimseyi evladiyla sinamasin ins

Tsk ederim bitanem :)
Sen Nerelerdesin neler yapıyorsun? Ozletme kendini kuzumm

Klnimmmm hosgeldin kuzum. Ay hic unutur muyuz ama sen topigimizi unuttun di mi? Bebis nasıl sen neler yapıyorsun

canımmmm ne olsnn bebişim 1 yaşadı teyzesi.işte biz istannbulda idik şanlı urfaya taşındık evde öyle işte..az kalmışş kuzularına kavuşmaya.mevlamm kolaylık nasip etsin bi avazda inşallaaaaa

slm kızlar nasılsınız ben hala aynıyım:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: bu ayda soğan kürünü uyguluyorum baya bi akıntım oldu demekki hakkatten temizlyor rahmi... bakalm pazar günü biticek... umarım bu kez olur hepinizi çok çok öpüyorum bebişlerinizide :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

• Beğen
Reactions: kln
[QUOTE="keser84, post: 37433695, member: 43094bşallah Kuzum[/QUOTE]
Cnm nolur umudunu kaybetme olacak de biliyorum cok zor ama inan bana olacak bu bekledigin gunler anı kalcak beklemek kadar zor bisi yok ama dua edicez birbirimize baska care yok

slm kızlar nasılsınız ben hala aynıyım:KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43: bu ayda soğan kürünü uyguluyorum baya bi akıntım oldu demekki hakkatten temizlyor rahmi... bakalm pazar günü biticek... umarım bu kez olur hepinizi çok çok öpüyorum bebişlerinizide :KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54::KK54:

aaaaaaaaaaaaa bende soğan kürü ile hamile kalmıştımmmmmmmmm darısıs size

aaaaaaaaaaaaa bende soğan kürü ile hamile kalmıştımmmmmmmmm darısıs size
ay canım inşallah yaaa demin gittim bi arkadaşn tavsiyesi ile macun aldım eve geldim poşeti bi açtım kutunun içinde kırılmış çok üzüldüm...

• Beğen
Reactions: kln
Selam.habibtelerimmm.nasilsinizzzzz ben iyiyimmm.hala memleketteyimmm arabstama.donmedimmm...kizim.yurumeye basladi.her yeri.kirip.dokuyor arkasindan.kosmaktan kk gormeiyorummm...cok skldim.burdaaa soguklar da.basladi.disari.cikamiyoruz..sizler.nasilsinizzz..

Medcezirimmmm.habintemmmmm anali.babali.buysun.yavrucallarinnn allah isteyen herkese.nasip etsin..kizin ixin cok uzuldum cokmsukur.iyi allah onlarin acilarini gostermesin sana..yasakhayalden.aldim.haberleri.xok.mutlu.oldumm.hayirlsiiyla.kucagina aldin..

Hepinizi.opuyorummmm:p:p:p

slmm canlarımm nasılsınız ahh bu cocuklar olunca vakit bulumıyor insan ya herkes nasıl iyi mi ne var ne yok benim için şükür bügünümüze diyelimm geçen kontrolümüz vardı kalbinden kesinleşti bir yaşında anjio arkasından açık kalp ameliyatı olacak yavrum nasıl dayanacak blmiyorum ki, ben dayanabilecek miyim onuda bilmiyorum 9 aylığız zaman dursun akmasın istiyorum ameliyat kaybetme korkusu aklıma gelincee...herkesi cokk merak ediyorumm nasılsınız bizim dişimiz yokk konuşuyoruz anne memme dede falan ama maalesef kilo alamıyoruz kalbi çok yoruyo yavrumu

slmm canlarımm nasılsınız ahh bu cocuklar olunca vakit bulumıyor insan ya herkes nasıl iyi mi ne var ne yok benim için şükür bügünümüze diyelimm geçen kontrolümüz vardı kalbinden kesinleşti bir yaşında anjio arkasından açık kalp ameliyatı olacak yavrum nasıl dayanacak blmiyorum ki, ben dayanabilecek miyim onuda bilmiyorum 9 aylığız zaman dursun akmasın istiyorum ameliyat kaybetme korkusu aklıma gelincee...herkesi cokk merak ediyorumm nasılsınız bizim dişimiz yokk konuşuyoruz anne memme dede falan ama maalesef kilo alamıyoruz kalbi çok yoruyo yavrumu
canım hiç birşey olmayacak Allahın izni ile sapa sağlam çıkacak ameliyattan aklına böyle şeyler getirme... maşallah demek konşmaya başladı ay yerim ben onu...:p:p:p:p

Selam.habibtelerimmm.nasilsinizzzzz ben iyiyimmm.hala memleketteyimmm arabstama.donmedimmm...kizim.yurumeye basladi.her yeri.kirip.dokuyor arkasindan.kosmaktan kk gormeiyorummm...cok skldim.burdaaa soguklar da.basladi.disari.cikamiyoruz..sizler.nasilsinizzz..

Medcezirimmmm.habintemmmmm anali.babali.buysun.yavrucallarinnn allah isteyen herkese.nasip etsin..kizin ixin cok uzuldum cokmsukur.iyi allah onlarin acilarini gostermesin sana..yasakhayalden.aldim.haberleri.xok.mutlu.oldumm.hayirlsiiyla.kucagina aldin..

Hepinizi.opuyorummmm:p:p:p
canım h.g nerelerdesin kuzum özledik valla demek yürüyor minik :))) ayy ne güzel yaaa maşallah... bizlerde iyiyiz ben de hala tık yok bu ayda soğan kürüne başladım bakalım kısmet ne olacaksa artık :KK17::KK17::KK17::KK17:

meddim canım naptın kuzucuk nasıl umarım herşey yolundadır minnoşların fotosu yokmu merak ettim :KK56::KK56:

:KK36:Ngasgim kuzum insallah birsey olmiyacak rabbim sabir versin yavruma sifa versin duz3lcek hersey onsallah oyy yerim onun dili i ben ara sira haber et meraklaniyorum

kızz hayalot napyrsun gez bakalım düğünlerde :))) yaa ben eski günleri özlüyorum kmseckler gelmiyor bi ben kala kaldım:KK43::KK43::KK43::KK43:

Son düzenleme:
:KK31:Meddim minnaklarin nasil ses ver yasakim nerelerdesin
napion hayalotum:KK53::KK53: gecmise bakamadim cinar nasi:KK25::KK60:yaw bizde sukur 5 gun önce fitik ameliyatimizi olduk kurtulduk:KK56:doktor fazla hareket ettirmeyin yatsin diyo:KK57::KK57::KK57::KK57:nasi bole hareketli cocugu yatiracaksam imkansiz eve gelir gelmez atladi ortaya tum odalari gezdi tutunup ayaga kalkti imkansiz oturtmak ins bi sorun cikmaz:KK31::mad::mad::mad:yani muhammed emirin pesindeyim ancak zaman bulup bi bakiyom kk ya:KK57::KK57::KK57:

meddcezirim yogundur biz tek bebekle gelemiyoz ki:KK56::mad::mad::mad:bende merak ediyorum nasi bebekleri diye:KK60:

:KK48::KK48::KK11:Canbonlarim nasilsiniz bayadir gelemedim yine cinar anca toparlandi kafami kaldircak vakit bulamiyorum bi mesaj yazcak kadar vakitmi yok dersenizde vallahi arada kayniyo tam simdi diyorum hop bisey cikiyo ay yine smile ekliyemiyorum neyse gecmis bayraminiz mubarek olsun meddimi doguma yolculayayim didim ama minnaklarimi alipta gelmis cok sukur ruh ikizim nasil sevindin canim arkadasim rabbim saglikli omur nasip etsin yavrularina guzel degilmi annelik tabi bide yorucu ama dunyanin en guzel duygusu rabbim herkese nasip etsin ins prensesim kusmusmu yavrum kiyamam bidaha olmaz ins mama ne kullaniyorsun kuzum fazlami yedi acaba olur oyle sen korkma kusmaya basladiginda surati yere baksin yeter kuzum cinarda 3 haftadir kusuyo hemen hemen hergun agizdan burundan elim ayagim titriyo nefes alamiyo cogu zaman balgami vardi ama cok sukur iyilestik artik yasakim nasilsin muhammed emirim nasil disler geldimi cinarin 1 haftada 3 tane oldu birden patlatti keserim kuzum olcak sabir inan bekliycez kuzun gulbisim biz burdayiz bekliyoruz kuzum prensesim nasil buyudumu gelinim karamim seremcemin klnim nasilsiniz gobusler bebisler iyi degilmi habibtem nerelerde yoksa hamileni naz iremimi ozledim ya ngasgim iyimisiniz bi haber ver cok merak ediyorum ve yeni arkadaslarim hosgeldiniz iletilerinize cevpa yazamadim tek tek oglani salliyorum bende bi sipa var darisi size olsun ins rabbim gonlunuze gore versin ins bu topik size ugur getirir
aa gecmiste yazmis hayalotum:KK56::KK31:

noldu cinara annesi usuttumu:KK69:masallah demek 3 disi oldu..yaw bizde dis neyim yok halen:KK58::KK57: 8 ayliki gectik yok halen:confused:bizimkide birden cikacak galiba 9 aylik olunca:mad::mad::mad::KK53::KK53::KK53:sallamaya usenme hayalotum yaw keske emirde öyle uyusa illaki ayakta gezdirilerek uyuycak daha daha zor:KK57::mad::mad::mad:

rabbim sifasini versin kuzunun ins:KK19: kurtulacak daha ii olacak muhammedimiz:KK68:

Back