• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

hepinize iyi akşamlar canlarımm ne olmuş bu kk:KK47::KK47::KK57::KK57::KK57:
hiç hoş deil adamın kafası karışıyoo :KK45::KK45::KK45:
nasılsınız inş hepiniz iyisinizdir:KK19:
hayalotumun hepinize çok selamı var tlf bozulmuş
kk giremiyomuşş şifresini kabul etmiyomuş bir türlü site çok üzülüyo neden böyle oldu diyeeo_Oo_O
meddimm az kalmışş minikleri, kucagına almaya:KK68: saglıcakla al kuzum bebeişlerini:KK15::KK15:
yasagımm ne güzel tr geldin demek oh ohh miss:KK68::KK68:iyi tatiller canımm:KK15:
ayy hiç geçmişi okuyamadımm çok deişik geldi bu kk:KK12::KK12::KK12:
hepinizin ALLAHIM gönlüne göre versinn burdaki bütün arkadaşlarımızın :KK15::KK15::KK15:
hayırlı gecelerrr:KK23::KK23::KK23:

hepinize iyi akşamlar canlarımm ne olmuş bu kk:KK47::KK47::KK57::KK57::KK57:
hiç hoş deil adamın kafası karışıyoo :KK45::KK45::KK45:
nasılsınız inş hepiniz iyisinizdir:KK19:
hayalotumun hepinize çok selamı var tlf bozulmuş
kk giremiyomuşş şifresini kabul etmiyomuş bir türlü site çok üzülüyo neden böyle oldu diyeeo_Oo_O
meddimm az kalmışş minikleri, kucagına almaya:KK68: saglıcakla al kuzum bebeişlerini:KK15::KK15:
yasagımm ne güzel tr geldin demek oh ohh miss:KK68::KK68:iyi tatiller canımm:KK15:
ayy hiç geçmişi okuyamadımm çok deişik geldi bu kk:KK12::KK12::KK12:
hepinizin ALLAHIM gönlüne göre versinn burdaki bütün arkadaşlarımızın :KK15::KK15::KK15:
hayırlı gecelerrr:KK23::KK23::KK23:
Hoşgeldin canim benim:KK19: ozlemisimm hem de çok:KK68: biz büyüyoruz teyzesi gecrn gün miniklerim korkuttu biraz bizi. Nstde hafif sancı çıktı. Erken dogum riskine karşı ciğer geliştirici iğne yaptılar. Simdilik iyiyiz inş doğru zaman gelinceye kadar sabırsızlanmaz kuzucuklar ♥
Bitanem hayalotuma söyle internet Explorer dan değil crome dsn baglanmaya calissin. İnternet Explorer benim sifremi dr kabul etmiyo çünkü.
Srn napiyosun yağmurum nasil

merhaba kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben iim henüz gelen giden yok :( bu ay tekrar ve son kez klomen kullandım perşembe kontrolüm var yumurtalar geliştiyse eğer aşılama olucam yoksa bu ayda kalcak geçen ay buyüzden olamadım hayırlısı bakalm... bu arada sevgili meslektaşlarım yeni Eğitim-Öğretim yılımız kutlu olsun....umarım sorunsuz bir yıl geçiririz..

Herkese merhabalar:KK24: nerelerdesiniz bakayım sayfamizi zorla buldum,, ben de gekemedim gerçi. Kuzularım 30. Hafta sabirsizlandilar sanci cikti nstde. Önlem olsun diye hemen ciğer geliştirici iğne yaptı drum. Rahim agzi uzunluğun iyi bi sıkıntı olmaz dedi dr ama ben cok tedirgin oldum. Esimde yanimda değil ya iyice duygusala bagladim tabi :cry: simdi iyiyiz cok agrim oluyo drda rahim ve karnin biden genisledigi icon normal diyo. Ben de aybi seyi düşünüyorum çünkü karnim biden büyüyo. Saglikla kucağımıza alalim da ben razıyım tüm ağrılara.
Keserimmmm kuzum hakkinizda hayırlısi olsun bitanem. Rabbim hayırlısıyla bu ay yollasin meleklerinizi:KK68: yeni eğitim öğretim yılımiz da hayırlı olsun bu donem baslamadim ya cok tuhafima gidiyo. Tayinimiz cikti zaten:KK73: esimle ayri yerlere atandik. Beninkini iptal ettirdik artik es durumu tayinini bekliyorum hayırlısı olsun inş

medd_cezir post: 36947550 .!.:
Herkese merhabalar:KK24: nerelerdesiniz bakayım sayfamizi zorla buldum,, ben de gekemedim gerçi. Kuzularım 30. Hafta sabirsizlandilar sanci cikti nstde. Önlem olsun diye hemen ciğer geliştirici iğne yaptı drum. Rahim agzi uzunluğun iyi bi sıkıntı olmaz dedi dr ama ben cok tedirgin oldum. Esimde yanimda değil ya iyice duygusala bagladim tabi :cry: simdi iyiyiz cok agrim oluyo drda rahim ve karnin biden genisledigi icon normal diyo. Ben de aybi seyi düşünüyorum çünkü karnim biden büyüyo. Saglikla kucağımıza alalim da ben razıyım tüm ağrılara.
Keserimmmm kuzum hakkinizda hayırlısi olsun bitanem. Rabbim hayırlısıyla bu ay yollasin meleklerinizi:KK68: yeni eğitim öğretim yılımiz da hayırlı olsun bu donem baslamadim ya cok tuhafima gidiyo. Tayinimiz cikti zaten:KK73: esimle ayri yerlere atandik. Beninkini iptal ettirdik artik es durumu tayinini bekliyorum hayırlısı olsun inş
Cnm bnm kendine dikkat et..kuzucuklarda akıllı dursun az daha sabretsinler..demek tayin çıktı hayırlı olsun nereye çıktı inşallah bu sefer istediğiniz yer çıkmıstir..

Cnm bnm kendine dikkat et..kuzucuklarda akıllı dursun az daha sabretsinler..demek tayin çıktı hayırlı olsun nereye çıktı inşallah bu sefer istediğiniz yer çıkmıstir..
Dikkat ediyorum kuzum cik şükür ki rahim ağzı uzunlugum iyi yoksa baya sıkıntı olacaktıo_O tayin kuzucujkarin şansına oldu ya annemlere 1 buçuk saat uzakliktayiz. Rahat rahat gelip gidebilecekler cok şükür:D

:KK25::KK25:Canlarimmmm bende kac saattir arayarak zorla buldum burayı:confused: Çok özledim sizleri hamis haberlerine cok sevindim medcezirimmm allah saglikla kucağına almayi nasip etsin inş:KK9:Karam ayni guzel dileklerim senin içinde gecerli:KK68:

merhaba arkadaşlar bende fazla giremiyorum bu aralar canım sıkkın okulumuzda bi öğretmen arkadaşımışızı kaybettik :'( üzgünüm çok... bugünde doktora gittim kontrole yumurtalar gayet güzel gelişmiş dedi yarın gece 11 de ovitrelleyi vurdurup pazartesi günü de 8,30 da aşılama olucak...

meddim canım dikkat kendine ALLAHım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bitanem dualarımdasın hayırlısı ile kavuşursun yavrularına:KK15::KK15:yagmurda iyi teyzesi büyüdü yaramaz bir kız oldu 29 eylülde doğum günümüz 1 yaşına geldi bile:KK68::KK68:ALLAHım olmayanlarada versin Diğer kızçeler sizlerde bebişlerinizi güle güle büyütün :KK68::KK68::KK68:

:KK25::KK25:Canlarimmmm bende kac saattir arayarak zorla buldum burayı:confused: Çok özledim sizleri hamis haberlerine cok sevindim medcezirimmm allah saglikla kucağına almayi nasip etsin inş:KK9:Karam ayni guzel dileklerim senin içinde gecerli:KK68:
Hayalimmmmm canim benim yaaaa hosgeldinnnnnn :KK19: çoooook özlemişim seni ne var ne yok
kuzumm. Profilindeki senin meleğin mi maşallah yaaa Rabbim nazarlardan saklasın ♥
Güzel dileklerin için tsk ederiz bitanem ins ben de sağlıcakla kucagima alirim meleklerimi. Ozletme kendini olur mu?
merhaba arkadaşlar bende fazla giremiyorum bu aralar canım sıkkın okulumuzda bi öğretmen arkadaşımışızı kaybettik :'( üzgünüm çok... bugünde doktora gittim kontrole yumurtalar gayet güzel gelişmiş dedi yarın gece 11 de ovitrelleyi vurdurup pazartesi günü de 8,30 da aşılama olucak...
Keserimmmm kuzum basınız sag olsun cok üzüldüm noldu arkadasina :cry:
Demek pzt aşılama yapilcak hadi bakalım hayırlısı olsun bitanem ins meleğin seninle olcsk bu ay♥
meddim canım dikkat kendine ALLAHım sağlıklı kucağına almayı nasip etsin bitanem dualarımdasın hayırlısı ile kavuşursun yavrularına:KK15::KK15:yagmurda iyi teyzesi büyüdü yaramaz bir kız oldu 29 eylülde doğum günümüz 1 yaşına geldi bile:KK68::KK68:ALLAHım olmayanlarada versin Diğer kızçeler sizlerde bebişlerinizi güle güle büyütün :KK68::KK68::KK68:
Amin bitanem korkuttu bizi kuzucuklar da cok şükür şimdilik iyiyiz :KK36: maşallah yagmurum kocaman olmus nice güzel yıllaraaa inss♥ darısı bizim minnaklarin başına ins:KK66: kuxum hayalotuma crome dan bağlanmasını söyledin mi cok özledim onuu slm söyle:KK75:

:KK53::KK55::KK55::KK55:Canbonlarimmmmmm ben geldim sonunda oldu valla kazendwn yarďim istedim aklima bi o geldi son care meddim kuzum butun hepsini denedim ama olmadi valla nasilsin dogumuna cok az kalmis kuzummm

:KK53::KK55::KK55::KK55:Canbonlarimmmmmm ben geldim sonunda oldu valla kazendwn yarďim istedim aklima bi o geldi son care meddim kuzum butun hepsini denedim ama olmadi valla nasilsin dogumuna cok az kalmis kuzummm

:KK45::KK47:Simdi telden giriyorum amma cok karismis su kkya birde smileyi wkliyorum en basa ekleniyo

Şükürler olsun kavusturana :)
Teyzesi kuzucuklar gelecek neredeyse ama biz seninle görüşemedik bi türlü. İyiyim çok şükür agrilarim oluyo ama bina şükür. sen nasilsin çınarım nasıl?

kızlar ben geldm çok şükür aşılama güzel geçti 4-5 tane yumurta vardı hepsi çatlamış :) inşallah tutar doktor gayet güzel geçti dedi.25-30 dakka gbi bi süre yatırdılar sonra kalktım eşim arabayla eve getrdi yatağa uzandım yatıyorum...

kızlar ben geldm çok şükür aşılama güzel geçti 4-5 tane yumurta vardı hepsi çatlamış :) inşallah tutar doktor gayet güzel geçti dedi.25-30 dakka gbi bi süre yatırdılar sonra kalktım eşim arabayla eve getrdi yatağa uzandım yatıyorum...
Keserimmmm çoooook sevindim bitanem inş bu kez Rabbimin izniyle güzel haberlerini alcaz. Rapor nu aldın kuzum bu hafta için

Back