• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

Ay maşallah büyümüş benim paşam :nazar: bundan sonra daha hızlı büyüyecek annesi. Biz dr bi gittik 500 gr di. Bi ay sonra tekrar gittik 1 kg olmuşlar :KK76: benim kuzucuklar da 1 hafta önde gidiyo, miniklerimize iyi bakıyoruz demekki karamim :D ins bundan sonra da iyi giderler. Erken dohum olcak da miniklerim küçücük dogup küveze gircekler diye çok korkuyorumo_O dua edin de erken gelmesinler.

Canimmmm eger sperm probleminiz varsa kesinlikle tüp bebek denemelisiniz. Aşılama için kaliteli ve çok sperme ihtiyaç var. Ama tüp vebek için kaliteli 1 sperm bile yetiyo. Ben de kararmim da seremcemimde tüp bebek yöntemi ile hamis kaldık. Ins en kisa zmanada hayirlisiyla güzel haberlerini alırız canım öpüyorum:KK15:

Hayırlısı olsun canım benim ♥ inş en kisa zamanda kendiliğinden gelir meleğin:KK24:

Canım bi dra görün istersen. Yerleşme kanamasi diye bir şey var ama adete 4-5 gün kala leke şeklinde olur ve geçer. Seninki biraz farklı olmuş:KK3:
Canim tsk ederim evet dr gitsem iyi olacak ama kotu haber almaktan korkuyorum

Canim tsk ederim evet dr gitsem iyi olacak ama kotu haber almaktan korkuyorum
Şuan içinde bulunduğun psikolojiyi öyle iyi anlıyorum ki:KK35: suan kafanda bin tirlu soru vardır cevap bekleyen.. netten arastirip duruyosundur. Arastirdklarinin arasında nerde olumsuz bi ihtimal varsa ona takılıp kaliyosundur.yapma kuzum git bi dra kafani kurcalayan ne varsa bir bir öğren emin ol bu şekilde daha çok zarar veriyosun kendine:KK42::cry:

kızlar slm ben bua aralar kötüyüm sürekli ateş basıyor dahiliye ey gittim kan idrar hatlili yapldı hiç birşeyn yok dedi neden oluyor anlamadım .... bu arada atamam oldu eşimn yanına geldm şükür :)

bu sabah bende hasta oldum, 6. ay bu kezde olmadı. hemen ilk denemede olur zannedıyordum 6 aydır hep hüsran 3 kez konrole gıttım bı sorun yok dedı dr. banada stres yaparsan olmaz dıyorlar ama bu kadar önemlı bı konudada ınsan heyecanlanıyor stres yapmadan duramıyorum. uyduruk bı test almıştım dun sılık çıktı ıkıncı cızgı çok heyecanlandım ama bugun reglı olunca hevesım kursagımda kaldı. allah herkese nasip etsin beklemek çok zor
Bende 2 sene yakın ugraştım eşimde spermde hızı düşüktü 1 aşılama bi tüp bebek başarısız denemm vardı mayısta tüp bebek oldu ama tutmadı tamam yeter olmuyo dedim bıraktım ve inanamazsınz hazıranda hasta oldum tüp bebekten sonra bidaha olmadı şimdi allahın izniyle 3 aylık hamileyim stres herşeyin sebebi dogal kaldıö hamile

OTE="medd_cezir, post: 36675447, member: 400566"]Şuan içinde bulunduğun psikolojiyi öyle iyi anlıyorum ki:KK35: suan kafanda bin tirlu soru vardır cevap bekleyen.. netten arastirip duruyosundur. Arastirdklarinin arasında nerde olumsuz bi ihtimal varsa ona takılıp kaliyosundur.yapma kuzum git bi dra kafani kurcalayan ne varsa bir bir öğren emin ol bu şekilde daha çok zarar veriyosun kendine:KK42::cry:[/QUOTE]
Cokdogru canim pazartesiye randevu aldim artik bakalim ne diyecek allahim hepimize herseyin hayirlisini versin umutlari sondurmeden devam demi kuzum

OTE="medd_cezir, post: 36675447, member: 400566"]Şuan içinde bulunduğun psikolojiyi öyle iyi anlıyorum ki:KK35: suan kafanda bin tirlu soru vardır cevap bekleyen.. netten arastirip duruyosundur. Arastirdklarinin arasında nerde olumsuz bi ihtimal varsa ona takılıp kaliyosundur.yapma kuzum git bi dra kafani kurcalayan ne varsa bir bir öğren emin ol bu şekilde daha çok zarar veriyosun kendine:KK42::cry:
Cokdogru canim pazartesiye randevu aldim artik bakalim ne diyecek allahim hepimize herseyin hayirlisini versin umutlari sondurmeden devam demi kuzum[/QUOTE]

Umut olmadan olmaz kuzum sadece bebekler için degil hayatta her konuda umut etmeden olmaz. Bu bebek isinde de inanmak sabretmek çok önemli. Sen umut etcen gelecegine inanacan ki ona göre gelissin hersey. Çünkü psikilojin yönetiyo vücudunu. Ben bunun olumsuzlugunu yasadim ne yazık ki. Hormonlarım alt üst oldu. Ins drdan güzel haberlerle gelirsin bitanrm :KK68:

kızlar slm ben bua aralar kötüyüm sürekli ateş basıyor dahiliye ey gittim kan idrar hatlili yapldı hiç birşeyn yok dedi neden oluyor anlamadım .... bu arada atamam oldu eşimn yanına geldm şükür :)
cnm geçmiş olsun şimdi nasılsın..çok sevindim demek geldin eşinin yanına ayrılık çok zor oluyor gerçekten:)

cnm geçmiş olsun şimdi nasılsın..çok sevindim demek geldin eşinin yanına ayrılık çok zor oluyor gerçekten:)

[QUOr84, post: 36697751, member: 430949"]canm sağol bugün daha iyiyim saol canm..evlilik yıldönmümüzü kutluyoruz :))) sen nasılsın canm cinsyet belloldumu??[/QUOTE]
Cok sevindimmmmmmmmmm demek 2 yil bitti bizimde az kaldi supriz filan varmi evet cnm oglum olucak inşallah teyzesi..seneye sizde bebeginle girersiniz inşallah

Ay maşallah büyümüş benim paşam :nazar: bundan sonra daha hızlı büyüyecek annesi. Biz dr bi gittik 500 gr di. Bi ay sonra tekrar gittik 1 kg olmuşlar :KK76: benim kuzucuklar da 1 hafta önde gidiyo, miniklerimize iyi bakıyoruz demekki karamim :D ins bundan sonra da iyi giderler. Erken dohum olcak da miniklerim küçücük dogup küveze gircekler diye çok korkuyorumo_O dua edin de erken gelmesinler.

Canimmmm eger sperm probleminiz varsa kesinlikle tüp bebek denemelisiniz. Aşılama için kaliteli ve çok sperme ihtiyaç var. Ama tüp vebek için kaliteli 1 sperm bile yetiyo. Ben de kararmim da seremcemimde tüp bebek yöntemi ile hamis kaldık. Ins en kisa zmanada hayirlisiyla güzel haberlerini alırız canım öpüyorum:KK15:

Hayırlısı olsun canım benim ♥ inş en kisa zamanda kendiliğinden gelir meleğin:KK24:

Canım bi dra görün istersen. Yerleşme kanamasi diye bir şey var ama adete 4-5 gün kala leke şeklinde olur ve geçer. Seninki biraz farklı olmuş:KK3:
evet büyüdü teyzesi Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin... çok bekledik bakıcaz tabi canım ama ben ne yalan söyleyeyim pek iyi bakamıyorum çok düzensiz ve az yemek yiyorum.. bakalım 1 ay sonra diğer kontrolümüz bende hep korkuyorum ters bişey olcak diye kuzum ama iyi düşünelim iyi olsun Allahım vaktinde saatinde miniklerimizi bize versin inşallah. hep dua edelim birbirimize...

canımmm hep psikolojik bunlar ben hep menapoza girdim diyodum bende de oluyodu... ayrıca çok sevindim atamanın gerçekleşmesine kavuştun kocana yeni yerin uğur getirsin sanaaa. bua arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bi yastıkta upuzunnnn, saçlarınız ağarmış, yüzünüz kırışmış çocuğunuz torunlarınızla nice güzel sağlıklı yıllarınız olsunnnn:KK65:

canm sağol bugün daha iyiyim saol canm..evlilik yıldönmümüzü kutluyoruz :))) sen nasılsın canm cinsyet belloldumu??
Canım daha iyi olmana çoooook sevindim. Evlilik yıl dönümümüzde kutlu olsun. Evlatlarinizla torunlarinizla nice mutlu yıllariniz olsun ins :KK66:
Klomenle olmadı Eylülde iğne tedavisi olucam Ekim ayına kaldı umutlar :KK43:
Hayırlısı olsun ins en kısa zamanda bebeğinoz sizinle olur. Kac yıllık evlisiniz:KK64:
evet büyüdü teyzesi Rabbim hepimize sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin... çok bekledik bakıcaz tabi canım ama ben ne yalan söyleyeyim pek iyi bakamıyorum çok düzensiz ve az yemek yiyorum.. bakalım 1 ay sonra diğer kontrolümüz bende hep korkuyorum ters bişey olcak diye kuzum ama iyi düşünelim iyi olsun Allahım vaktinde saatinde miniklerimizi bize versin inşallah. hep dua edelim birbirimize...

canımmm hep psikolojik bunlar ben hep menapoza girdim diyodum bende de oluyodu... ayrıca çok sevindim atamanın gerçekleşmesine kavuştun kocana yeni yerin uğur getirsin sanaaa. bua arada evlilik yıldönümünüz kutlu olsun bi yastıkta upuzunnnn, saçlarınız ağarmış, yüzünüz kırışmış çocuğunuz torunlarınızla nice güzel sağlıklı yıllarınız olsunnnn:KK65:
Karamimmm kuzucuklar bi şekilde buluyorlar besinlerini. Ama yine de dikkat etmekte fayda var. Yumurta süt yoğurt çok önemli. Bi de balık yağı kullanıyorum ben. Decavit ferro sanol magnorm da vae tabi. Ins sağlıcakla aliriz kucagimiza kuzucuklarimizii:KK65:

Canım daha iyi olmana çoooook sevindim. Evlilik yıl dönümümüzde kutlu olsun. Evlatlarinizla torunlarinizla nice mutlu yıllariniz olsun ins :KK66:

Hayırlısı olsun ins en kısa zamanda bebeğinoz sizinle olur. Kac yıllık evlisiniz:KK64:

Karamimmm kuzucuklar bi şekilde buluyorlar besinlerini. Ama yine de dikkat etmekte fayda var. Yumurta süt yoğurt çok önemli. Bi de balık yağı kullanıyorum ben. Decavit ferro sanol magnorm da vae tabi. Ins sağlıcakla aliriz kucagimiza kuzucuklarimizii:KK65:
3 yıllık evliyim 2 senedir uğraşıyoruz :( olmuyor

Yasakimmm Nerelerdesin geldin mi türkiyeye ♥♥♥
Yok meddcezirim daha almanyadayim:eek::KK52:

salı akşam 22.00 uçağıyla ucacagiz nasipsee:KK55:evi ne temisledim gitmeden:KK19:

maşallah rabbim nazarlardan saklasin 30 lu Haftalara geldiniz :KK71:

hemide biraz yazılarını okudum bi hafta ondeymissiniz:KK36:masallahhhhh:KK71::KK36:

sayılı günler kaldı :KK23::KK65:hep yaz habersiz bırakma bizi iyi haberini duyarım inş hep:KK52::Dmuhammed ile ırmak demi kuzularim in adı:KK60: ikinci isimleri kesinleşti mi:KK54:allaha emanet olun
:KK15:türkiyeye gidince netim olursa yazarım :KK19::KK22:

3 yıllık evliyim 2 senedir uğraşıyoruz :KK43: olmuyor
Bizim de aynisi olmustu biz de tam 2 sene uğraştık. Herseyin bi vakti zamani varmis bitanem. Cok zor zamanlardan geçtik. Hasretle bebegimizi beklerken tam da oldu derken kimyasal gebelik gecirdim. Sonrasinda hormonlarim bozuldu. Bi an erken menopoz tehdidi ile karşı karşıya kaldım. Hemen tüp bebk denedik ve suan ikizlerime hamileyim. Lütfen inancını yitirme bitanem Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin ins. Srnde uada esinde herhangi bi problem var miydi kuzum:KK19:
Yok meddcezirim daha almanyadayim:eek::KK52:

salı akşam 22.00 uçağıyla ucacagiz nasipsee:KK55:evi ne temisledim gitmeden:KK19:

maşallah rabbim nazarlardan saklasin 30 lu Haftalara geldiniz :KK71:

hemide biraz yazılarını okudum bi hafta ondeymissiniz:KK36:masallahhhhh:KK71::KK36:

sayılı günler kaldı :KK23::KK65:hep yaz habersiz bırakma bizi iyi haberini duyarım inş hep:KK52::Dmuhammed ile ırmak demi kuzularim in adı:KK60: ikinci isimleri kesinleşti mi:KK54:allaha emanet olun
:KK15:türkiyeye gidince netim olursa yazarım :KK19::KK22:
Yasakimm bitanemmm ayyyy nasil özlemişim du bi sarılayim:KK19: ben de gunlerdir gelemyince türkiyedsin sanmistim:KK48: teyzesi gecen cuma yine kontrolümüz vardı kuzucuklar iyydi şükürler olsun:D babamizi yolladik pazar günü cok üzüldük miniklerimle:mad:
Ayyyy bi dr bitanrm bize tekrar tayin hakkı dogdu biliyo musun:KK71: şükürler olsun miniklerimin sansi sanirim. Ins hayirlisiyla bi kez olur yasakim nolur dua et bize:KK36:
Bebislerin isimleri kesinleşti bitanem muhammed toprak-ırmak olcak:rolleyes::KK5: ins hayırlı zamanda gelir miniklerim erken doğumdan cok korkuyorum çünküo_O
Demek sali günü geliyosunuz cok sevindim bitanrmm seni ve emirimi çooooook öpüyorum:KK39:

Bizim de aynisi olmustu biz de tam 2 sene uğraştık. Herseyin bi vakti zamani varmis bitanem. Cok zor zamanlardan geçtik. Hasretle bebegimizi beklerken tam da oldu derken kimyasal gebelik gecirdim. Sonrasinda hormonlarim bozuldu. Bi an erken menopoz tehdidi ile karşı karşıya kaldım. Hemen tüp bebk denedik ve suan ikizlerime hamileyim. Lütfen inancını yitirme bitanem Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin ins. Srnde uada esinde herhangi bi problem var miydi kuzum:KK19:

Yasakimm bitanemmm ayyyy nasil özlemişim du bi sarılayim:KK19: ben de gunlerdir gelemyince türkiyedsin sanmistim:KK48: teyzesi gecen cuma yine kontrolümüz vardı kuzucuklar iyydi şükürler olsun:D babamizi yolladik pazar günü cok üzüldük miniklerimle:mad:
Ayyyy bi dr bitanrm bize tekrar tayin hakkı dogdu biliyo musun:KK71: şükürler olsun miniklerimin sansi sanirim. Ins hayirlisiyla bi kez olur yasakim nolur dua et bize:KK36:
Bebislerin isimleri kesinleşti bitanem muhammed toprak-ırmak olcak:rolleyes::KK5: ins hayırlı zamanda gelir miniklerim erken doğumdan cok korkuyorum çünküo_O
Demek sali günü geliyosunuz cok sevindim bitanrmm seni ve emirimi çooooook öpüyorum:KK39:
Eşimde hiç bir problem yok o konuda rahatsız.. Rabbiminde vardır bir bildiği diyorum her zaman

Back