Ama ben bu boncuk gözlü yakışıklıyı yer yer bitiririm

maşallah kuzucuguma :-*
İyi yapmışsın rapor almakla kuzum. Rabbim emeklerinizin karşılığını versin inş :)
Canım ben klomwni 1yil sonra kullanmistim. 4 kez kullandim ama nasip olmadi. Sonra hsg cektirdim ardından 2 ay sonra doğal yoldan hamis kaldim. Ama kaybettim bebegimi. Sonra da hormonlarim bozuldu. Fsh yükseldiği için
tüp bebek denedik ve tuttu darısı başına olsun insss
Tsk ederiz canım Rabbim evladını sana bağislasin. Kuzum ah o fsh yok muuuu neler çektim ben ondan. Bir sene icinde hızla yükselmeye başladı. Kimyasal gebelik geçirdim ben de. 2 ay sonra evde yaptığım test pozitif cikti. Ertesi günü yine adet oldum. Tüm bunların ardından fsh hızla yükselmeye başlayınca drum vakit kaybetmeden tüp bebek denemeliyiz dedi. Biz de egitimciyiz bitanem. Üstelik doguda gorev yapiyoduk. Tupe baavurduktan sonra 2 gunde 3gunde bur 350 km yol gittik geldik. Tedavi aşamasında bi sıkıntı olmaz okula gittim geldim. Ama transfer sonrası rapie aldım yattım memlekette. Taa ki keseyi görene dek.eger bulunduğun yerde yaptircaksan hic sorun olmaz 15 gun rapor alırsın. Bence erkek dr olayina da çok takılma. 3 günde bir alttan ultrasonla bakıyorlar ama kuzum neticede onların da senin de amacın belli. Onlar işini yapıyo sen de bebisine kavuşmak için çaba harciyosun utabacak bisey yok