- Konu Sahibi medd_cezir
- #31.901
evet el kapısı derler bizde orda ne kadar evlatsın deselerde olmuoooooo
aman kızım dedılerde noldu hep arkamdan vuruldum keskem en bastan düşmen olaydımda okadar aglamayaydım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet el kapısı derler bizde orda ne kadar evlatsın deselerde olmuoooooo
aman kızım dedılerde noldu hep arkamdan vuruldum keskem en bastan düşmen olaydımda okadar aglamayaydım![]()
öyle bıtanem hamişTatlimmm benimmmm biliyorum saka yaptim zaten hep aklimdaydiniz iyiyim Allaha cook sukur sizleri sormali alpinim habibtem hamileymis hayirlisi olsunnn sevindim onun adina![]()
loooriim ses ver ya cok ösledimm seniiiii
daah bu gün lafini ettimmmm![]()
kizlar hayalmi görüyom loorimmi geldi yaw
loorim valla eger geldiysen ilac gibi geldin yakiz bises ver
![]()
aman kızım dedılerde noldu hep arkamdan vuruldum keskem en bastan düşmen olaydımda okadar aglamayaydım![]()
Kızlaaaaaaaar,türk kahvesi yapmaya kalkıyorum nasıl içersiniz??
Sohbet kahvesiz olmazzz:))
öyle bıtanem hamişsen nıye gelmedın daha sonra laylamdan aldık turkıyeye dondugunu üzüldüm aslında haber vermedın dıye
tekrardan basın saolsun bıtanem mekanı cennet olsun inşallah
![]()
Selammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bakıyorum benı cabucak unutmussunuzzz![]()
sorma hayalotum tr den dondukten sonra girmek istemedim kotuydum sonra duzelip giricem diye soz verdim simdi iyiyim Allaha sukur ve geldim sonunda aslinda hamis olarak gelmek isterdim ama![]()
benimki şekerli olsunn canımm
şimdiden ellerine saglık
![]()
kiz ne unutmasi valla yazini yeni gördümmmmmm
seni kac kere laylaya sordum hep profiline girdim hic giris yaptimi diyeeeeeeeeeeeeee
![]()
geldim yasahhayilim geldim bitti hasrett demekki kulaklarimi siz cinlatiyodunuzzz![]()
yaw sana gecmiste sormustum ya hangi dr gidecem varsa böyle bisey ortaya cikarmak icin...bide romatzimada agrisiz olurmu....yada en cok nerelerde agri olurrrhe lupusuda biliyomusun nasi bi hastalik bilinen bi belirtisi varmi
![]()