Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

11 okuyucu dıyor bı ben varım alaalaa

bide ben varim baskada kimse yok...esila icin rahim deki sekil bozuklu topigi acilmis onu okuyodum hayalotumm..

bebek oraya yerlesirse kesin düsük oluyomus oraya tutunmazsa düsük olmayabiliyomus.....sansa birakmak gibi biseymis....acaba esilaniki kac cm lik bi sekil bozuklugu varki ..kizinki sadece 2,5 cm mis prof kesin ameliyat demisssss...yoksa düsük kacinilmaz demis....

Son düzenleme:
allah yardımcılRI olsun hepsiniznderabbim inşş hepsininde muradını verir...

Son düzenleme:

rabbım korusun şifa versin ya:26::26:alaalaa ozaman cıddı bı doktor kontrolunde olması lazım bu işin.inşallah çok değildir onunki.bunun bi tedavisi yokmuymuşki kaçakcanbonum

rabbım korusun şifa versin ya:26::26:alaalaa ozaman cıddı bı doktor kontrolunde olması lazım bu işin.inşallah çok değildir onunki.bunun bi tedavisi yokmuymuşki kaçakcanbonum

hayalotum ben ona tedavisini anlattim histereskopi ameliyati olmaliiyada sansa birakip bekliyecekkkkkk:26::26::26:bence ama sansa birakmaya degmez ameliyat imkani varken olur kurtulur bi an önce 2 ay korunur hamile kalmaya bakar...

Son düzenleme:
hayalotum ben ona tedavisini anlattim histereskopi ameliyati olmaliiyada sansa birakip bekliyecekkkkkk:26::26::26:bence ama sansa birakmaya degmez ameliyat imkani varken olur kurtulur bi an önce 2 ay korunur hamile kalmaya bakar...

ya egerkı oyle bi şansı varsa amelıyat olsun isterse 1 yıl korunsun canbonum.saglık acısındanda önemli olabılır böyle şeyler.ben bılmıyodum bukadar derın bı konu oldugunu :26:rabbım şifa versın en kısa zamanda

canım doktor ona ameliyat dememiş:26::26:kendi öle diodu yanlış anlamadıysam:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…