- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #31.521
öleyiz tabecok zekiyizzzzzz hayalotum cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
yaw alaala gelın tabe hep beraber gıdelımscorpionsum hayalotum bizi kurcalatmaya hic cagirmiyooosen bana hemen teklif etmistinnnn bensiz olurmu simdik nasi canim istiyo gidemiyorumda....demiyoki gel beraber gidelimmmmmm
kızlar bizi kanki olarak görmüyomusunuz
yaw alaala gelın tabe hep beraber gıdelımkaçakcanbonum randevu saatı bellı olsun haber vercem oldumu canbonum
saol bitanem sözünde duruyonyaw ben sana söz verdim herifin gidince güldürecem diye
saol bitanem sözünde duruyon
altın gibi kızsınallahda seni güldürsün balım
tedekkür ederim o senin altinliginnn:78: :87::87: :93::93::93::93::93::92::92::92::80::80::80::80::80::79::79::79:
kirmizilar cocuguna noldu ses yok biz kendi kendimize kutluyoz alalallalaaa
yok kuzum kusmeyın hepınız davetlımsınız hep beraber gıdıyoruzhiççç yaaa küselim hayalotumaaaa..bak benmim tam bir hafta geçti üzerindeeeee..senin ay geçmiştir heraldeeeee..halbuki atlar gidiveririzzzzzzzzzzzzz
hih simdi olduuu alalalalaalaalla
kuzum ordamısın ses ver:26::26::26:
kocacımla konusuyoduk .patronuyla konuşmuşda oyle dunku balı.kadın bi tanıdıgını anlatmış otaokuldayken doktor demişki senin rahmınde sorun var çocugun olmayacak ömür boyu.kız sürekli o doktora gıdıp aylık ilaçlar alıyomuş.kız bı gun evlenmıs evlendıgı adama soylemıs tabı çocugum olmıycak dıyem adam kabullenmiş.sonra bıgun mıdesı bulanmıs doktor ılactandır dıyerek kadına bakmıskı hamıle rabbım cok buyuk
yok kuzum kusmeyın hepınız davetlımsınız hep beraber gıdıyoruz
canbonlarım1 0 dakkaya burdayım
yanlış bişi mi dedim kuzum küstümü acep:26::26::26:niyeti,m kimseyi kırmak deilsimdik cikmis selencelkim ama esilam okur yazdiklarimizi cünkü o gecmise bakiyo genellikle
kocacımla konusuyoduk .patronuyla konuşmuşda oyle dunku balı.kadın bi tanıdıgını anlatmış otaokuldayken doktor demişki senin rahmınde sorun var çocugun olmayacak ömür boyu.kız sürekli o doktora gıdıp aylık ilaçlar alıyomuş.kız bı gun evlenmıs evlendıgı adama soylemıs tabı çocugum olmıycak dıyem adam kabullenmiş.sonra bıgun mıdesı bulanmıs doktor ılactandır dıyerek kadına bakmıskı hamıle rabbım cok buyuk
yok kuzum kusmeyın hepınız davetlımsınız hep beraber gıdıyoruz
canbonlarım1 0 dakkaya burdayım
yanlış bişi mi dedim kuzum küstümü acep:26::26::26:niyeti,m kimseyi kırmak deil
evet bitanem dedigin gibi:26:nebilim kuzum bian kırdım sandımyok selencelkim bence sen yanlis bisey demedinki cünkü o sirada sadece ücümüz vardik topikte onun icin biz 3 kanda kaldik dedin...sanmiyorum küstügünü esilam öyle bi kiz degil cünkü....gecmisi okursa anlar o niyetle demedigini okumazsa gelince yine aciklama yapariz üzülme sennnnnhepimizin arasinda oluyo böyle yanlis anlamalarr düzelir ama sen merak etme.....
işte geldimburdayımmm
11 okuyucu dıyor bı ben varım alaalaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?