Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

scorpionsum hayalotum bizi kurcalatmaya hic cagirmiyooosen bana hemen teklif etmistinnnnbensiz olurmu simdik nasi canim istiyo gidemiyorumda....demiyoki gel beraber gidelimmmmmm
yaw alaala gelın tabe hep beraber gıdelım kaçakcanbonum randevu saatı bellı olsun haber vercem oldumu canbonum

gurbetim senin yumurtlama hesaplamama göre bugün oluyor ::::::::)))

kirmizilar cocuguna noldu ses yok biz kendi kendimize kutluyoz alalallalaaa
kocacımla konusuyoduk .patronuyla konuşmuşda oyle dunku balı.kadın bi tanıdıgını anlatmış otaokuldayken doktor demişki senin rahmınde sorun var çocugun olmayacak ömür boyu.kız sürekli o doktora gıdıp aylık ilaçlar alıyomuş.kız bı gun evlenmıs evlendıgı adama soylemıs tabı çocugum olmıycak dıyem adam kabullenmiş.sonra bıgun mıdesı bulanmıs doktor ılactandır dıyerek kadına bakmıskı hamılerabbım cok buyuk
hiççç yaaa küselim hayalotumaaaa..bak benmim tam bir hafta geçti üzerindeeeee..senin ay geçmiştir heraldeeeee..halbuki atlar gidiveririzzzzzzzzzzzzz
yok kuzum kusmeyın hepınız davetlımsınız hep beraber gıdıyoruz
hih simdi olduuu alalalalaalaalla

canbonlarım1 0 dakkaya burdayım

Allahim sen ne büyüksün....Rabbimden umut kesilirmi hiccccc

rabbim yeterki ol desinn olmayacak hiç bişi yok

yanlış bişi mi dedim kuzum küstümü acep:26::26::26:niyeti,m kimseyi kırmak deil

yok selencelkim bence sen yanlis bisey demedinki cünkü o sirada sadece ücümüz vardik topikte onun icin biz 3 kanka kaldik dedin...sanmiyorum küstügünü esilam öyle bi kiz degil cünkü....gecmisi okursa anlar o niyetle demedigini okumazsa gelince yine aciklama yapariz üzülme sennnnnhepimizin arasinda oluyo böyle yanlis anlamalarr düzelir ama sen merak etme.....

Son düzenleme:
evet bitanem dedigin gibi:26:nebilim kuzum bian kırdım sandım
saol meleğimmiyki varsın kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…