- Konu Sahibi medd_cezir
- #31.541

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 okuyucu dıyor bı ben varım alaalaa![]()
hg balımm
digerleri üye olmayanlar
korkma biz yanındayız
![]()
slm kızlar napıyonuz gecerken bi uğrayayım dedim
slm canım hg iyi yapmışsın sen nasılsın bakalım nasıl gidiyo hamilelikslm kızlar napıyonuz gecerken bi uğrayayım dedim
kız boşalt şu mesajını alla alaaaaaaaaaaaaaa![]()
slm kızlar napıyonuz gecerken bi uğrayayım dedim
allah yardımcılRI olsun hepsinizndebide ben varim baskada kimse yok...esila icin rahim deki sekil bozuklu topigi acilmis onu okuyodum hayalotumm..
bebek oraya yerlesirse kesin düsük oluyomus oraya tutunmazsa düsük olmayabiliyomus.....sansa birakmak gibi biseymis....acaba esilaniki kac cm lik bi sekil bozuklugu varki ..kizinki sadece 2,5 cm mis prof kesin ameliyat demisssss...yoksa düsük kacinilmaz demis....
bide ben varim baskada kimse yok...esila icin rahim deki sekil bozuklu topigi acilmis onu okuyodum hayalotumm..
bebek oraya yerlesirse kesin düsük oluyomus oraya tutunmazsa düsük olmayabiliyomus.....sansa birakmak gibi biseymis....acaba esilaniki kac cm lik bi sekil bozuklugu varki ..kizinki sadece 2,5 cm mis prof kesin ameliyat demisssss...yoksa düsük kacinilmaz demis....
biz iyiyiz tatlımm sizi sormalııııııııııııııı![]()
hb bıtanem
üye olmayanları anladımda sizde yoktunuz![]()
rabbım korusun şifa versin ya:26::26:alaalaa ozaman cıddı bı doktor kontrolunde olması lazım bu işin.inşallah çok değildir onunki.bunun bi tedavisi yokmuymuşki kaçakcanbonum![]()
asetonum hoşgeldinnnnnizzzzzzzzz
görkemimmm nasıllll
![]()
yasakıma yazdım da sana yollayamıyom 10 daakkkkaaaa:26:
slm canım hg iyi yapmışsın sen nasılsın bakalım nasıl gidiyo hamilelik![]()
hayalotum ben ona tedavisini anlattim histereskopi ameliyati olmaliiyada sansa birakip bekliyecekkkkkk:26::26::26:bence ama sansa birakmaya degmez ameliyat imkani varken olur kurtulur bi an önce 2 ay korunur hamile kalmaya bakar...
![]()
canım doktor ona ameliyat dememiş:26::26:kendi öle diodu yanlış anlamadıysam:44:hayalotum ben ona tedavisini anlattim histereskopi ameliyati olmaliiyada sansa birakip bekliyecekkkkkk:26::26::26:bence ama sansa birakmaya degmez ameliyat imkani varken olur kurtulur bi an önce 2 ay korunur hamile kalmaya bakar...
![]()