- Konu Sahibi medd_cezir
-
- #31.501
yasaşınnnnnnnnnnn 3 kanki kaynatıyoruzzhaylotum biliyon dimi
biz 3müz ayrılmaz kankiiyiz
bak benii nere giderseniz saçımdan tutupyada süpürgede olur atıp yanınıza getiriyonuz
yoksa krizlerim tutarr
görenler bu topikte hamilelik haberi var sanacak..bizde yooooooo bizde kirmizilara seviniyoz diyecegizzzzzzzzz
alemiz ya
hımm anladım canımm fırsatı degerlendirelimtatlım pc de çok vaktim geçiyo..eşim bişeyler izleyelim falan diyo.şimdi o yürüyüşte..dönene kadar byuradayımmm
hosgeldin scorpionsummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
heeee bekleye bekleye sıyırdı zavallılar diycekler anacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızlar bizi kanki olarak görmüyomusunuz
he tabii kurcalatmadan olmazzzz..bi yasakım bi ben bi deee sennnn
iyiyim tatlım çok şükürr..kırmızılarım da azaldı..normal seyrinde inşallah hemencik düzene de girerseee benden iyisi yokkk
hımm anladım canımm fırsatı degerlendirelimaman yormasın kendini yavaş yavaş gelsin
estflh canım o nasıl söz:26::26::26: sende kankimizsin bitanemkızlar bizi kanki olarak görmüyomusunuz
estflh canım o nasıl söz:26::26::26: sende kankimizsin bitanem3müz vardık kimse yoktu ondan demiştim:26::26:
scorpionsum hayalotum bizi kurcalatmaya hic cagirmiyooosen bana hemen teklif etmistinnnn bensiz olurmu simdik nasi canim istiyo gidemiyorumda....demiyoki gel beraber gidelimmmmmm
anammm bide hızlı yürür kiii.zaten 10 dakkaya döner..yarım saat yürüyecektiii
kirmizilar cocuguna noldu ses yok biz kendi kendimize kutluyoz alalallalaaa
kirmizilar cocuguna noldu ses yok biz kendi kendimize kutluyoz alalallalaaa
hiççç yaaa küselim hayalotumaaaa..bak benmim tam bir hafta geçti üzerindeeeee..senin ay geçmiştir heraldeeeee..halbuki atlar gidiveririzzzzzzzzzzzzz
he tabii kurcalatmadan olmazzzz..bi yasakım bi ben bi deee sennnn
iyiyim tatlım çok şükürr..kırmızılarım da azaldı..normal seyrinde inşallah hemencik düzene de girerseee benden iyisi yokkk
heeee bekleye bekleye sıyırdı zavallılar diycekler anacımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
alalal yormasaydı eniştemiz kendini azcık seni bize bırakmışkene kaynatıyoduk
kırmızılar çocugu ayyy ne güldüm ölee kız seni yerimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?