Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

he tabii kurcalatmadan olmazzzz..bi yasakım bi ben bi deee sennnn
iyiyim tatlım çok şükürr..kırmızılarım da azaldı..normal seyrinde inşallah hemencik düzene de girerseee benden iyisi yokkk

scorpionsum hayalotum bizi kurcalatmaya hic cagirmiyooosen bana hemen teklif etmistinnnnbensiz olurmu simdik nasi canim istiyo gidemiyorumda....demiyoki gel beraber gidelimmmmmm

kirmizilar cocuguna noldu ses yok biz kendi kendimize kutluyoz alalallalaaa

scorpionsum hayalotum bizi kurcalatmaya hic cagirmiyooosen bana hemen teklif etmistinnnnbensiz olurmu simdik nasi canim istiyo gidemiyorumda....demiyoki gel beraber gidelimmmmmm

hiççç yaaa küselim hayalotumaaaa..bak benmim tam bir hafta geçti üzerindeeeee..senin ay geçmiştir heraldeeeee..halbuki atlar gidiveririzzzzzzzzzzzzz

hiççç yaaa küselim hayalotumaaaa..bak benmim tam bir hafta geçti üzerindeeeee..senin ay geçmiştir heraldeeeee..halbuki atlar gidiveririzzzzzzzzzzzzz

hic duymuyo bilem bizidoru ay oldu bana scorpionsum bakalim reglim ne zaman gelecek gec gelecek gibi cünkü kanamam tam 2 hafta sürmüstü..bittimi senin kanamaa

he tabii kurcalatmadan olmazzzz..bi yasakım bi ben bi deee sennnn
iyiyim tatlım çok şükürr..kırmızılarım da azaldı..normal seyrinde inşallah hemencik düzene de girerseee benden iyisi yokkk
inşallah kuzum benım rabbım yardımcın olsun bıtanem şimdi bidaha gıtcen dıme kontrole:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…