- Konu Sahibi medd_cezir
- #31.521
öleyiz tabecok zekiyizzzzzz hayalotum cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öleyiz tabecok zekiyizzzzzz hayalotum cokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk![]()
yaw alaala gelın tabe hep beraber gıdelımscorpionsum hayalotum bizi kurcalatmaya hic cagirmiyooosen bana hemen teklif etmistinnnn
bensiz olurmu simdik nasi canim istiyo gidemiyorumda....demiyoki gel beraber gidelimmmmmm
![]()
kızlar bizi kanki olarak görmüyomusunuz![]()
yaw alaala gelın tabe hep beraber gıdelımkaçakcanbonum randevu saatı bellı olsun haber vercem oldumu canbonum
![]()
saol bitanem sözünde duruyonyaw ben sana söz verdim herifin gidince güldürecem diye![]()
saol bitanem sözünde duruyon
altın gibi kızsınallahda seni güldürsün balım
![]()
tedekkür ederim o senin altinliginnn:78:
:87::87:
:93::93::93::93::93::92::92::92::80::80::80::80::80::79::79::79:
kirmizilar cocuguna noldu ses yok biz kendi kendimize kutluyoz alalallalaaa![]()
yok kuzum kusmeyın hepınız davetlımsınız hep beraber gıdıyoruzhiççç yaaa küselim hayalotumaaaa..bak benmim tam bir hafta geçti üzerindeeeee..senin ay geçmiştir heraldeeeee..halbuki atlar gidiveririzzzzzzzzzzzzz![]()
hih simdi olduuu alalalalaalaalla![]()
kuzum ordamısın ses ver:26::26::26:
kocacımla konusuyoduk .patronuyla konuşmuşda oyle dunku balı.kadın bi tanıdıgını anlatmış otaokuldayken doktor demişki senin rahmınde sorun var çocugun olmayacak ömür boyu.kız sürekli o doktora gıdıp aylık ilaçlar alıyomuş.kız bı gun evlenmıs evlendıgı adama soylemıs tabı çocugum olmıycak dıyem adam kabullenmiş.sonra bıgun mıdesı bulanmıs doktor ılactandır dıyerek kadına bakmıskı hamıle
rabbım cok buyuk
yok kuzum kusmeyın hepınız davetlımsınız hep beraber gıdıyoruz
canbonlarım1 0 dakkaya burdayım
yanlış bişi mi dedim kuzum küstümü acep:26::26::26:niyeti,m kimseyi kırmak deilsimdik cikmis selencelkim ama esilam okur yazdiklarimizi cünkü o gecmise bakiyo genellikle![]()
kocacımla konusuyoduk .patronuyla konuşmuşda oyle dunku balı.kadın bi tanıdıgını anlatmış otaokuldayken doktor demişki senin rahmınde sorun var çocugun olmayacak ömür boyu.kız sürekli o doktora gıdıp aylık ilaçlar alıyomuş.kız bı gun evlenmıs evlendıgı adama soylemıs tabı çocugum olmıycak dıyem adam kabullenmiş.sonra bıgun mıdesı bulanmıs doktor ılactandır dıyerek kadına bakmıskı hamıle
rabbım cok buyuk
yok kuzum kusmeyın hepınız davetlımsınız hep beraber gıdıyoruz
canbonlarım1 0 dakkaya burdayım
yanlış bişi mi dedim kuzum küstümü acep:26::26::26:niyeti,m kimseyi kırmak deil![]()
evet bitanem dedigin gibi:26:nebilim kuzum bian kırdım sandımyok selencelkim bence sen yanlis bisey demedinki cünkü o sirada sadece ücümüz vardik topikte onun icin biz 3 kanda kaldik dedin...sanmiyorum küstügünü esilam öyle bi kiz degil cünkü....gecmisi okursa anlar o niyetle demedigini okumazsa gelince yine aciklama yapariz üzülme sennnnnhepimizin arasinda oluyo böyle yanlis anlamalarr düzelir ama sen merak etme.....
![]()
işte geldimburdayımmm
![]()
11 okuyucu dıyor bı ben varım alaalaa![]()