• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu ay da olmadı :((( ekim de anne adayı olmak ümidiyle...

:46::46::46::46:ayy çok güldüm:9::9::9::9::9:nasıl bakacaz onu hiç düşünmüyo versin şöle dolgun maaş yapalım istegi kadar:52::52::52::52::9::9::9::9:

ekstra masrafa gerek yokmus biz ne yersek bebeklerde onu yiyecekmis onu bahane etmeyin diyo:27::27::27:bebek arabasi yerine kucaginda tasiyacaksin hazir bez yerine evdeki eski giysileri kes bebegin altina aalalalaalla:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:sütte sende hazira gerek yok masraf yapma:27::27::27::27::27::52::52:

Son düzenleme:
nasilsiniz
sizleri cok ozledimmm yaa dun misafirlwrim geldiii
tatli borek corek derkenn daldimm mutfagaaa temizlikte yaptimm anlayacaginiz iyice yoruldummm...ala guzel gectiii
dun size yazdim gelmedi yazdigimn cikmak zorunda kaldimmm...herkes iyimi bakalimm...
scorpimmm allahim hayuirlisini versin insallah en kisa zamanda bebisini kucagina alirsin buna inaniyorumm...
ve ben ailemden baska kimselere soylemedim...biraz erken diye dusunuyorum hayirlisiyla 3.ayima geceyimmm soylemek isterlerse soylerler...ben kimseyi arayipta zaten soylemm ben hamileyim diyee...nazar degdiren cok insan var etrafimda ve hosuna gitmeyecek insanlarda varr allahim hayirlisini versinnnn gozlerden ve nazarlardan korusun bizi:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
hg canım :16:iyiyz valla takılıyoruz mşllh gene hamaratlıgın üstünde:46::46::46:

Son düzenleme:
nasilsiniz
sizleri cok ozledimmm yaa dun misafirlwrim geldiii
tatli borek corek derkenn daldimm mutfagaaa temizlikte yaptimm anlayacaginiz iyice yoruldummm...ala guzel gectiii
dun size yazdim gelmedi yazdigimn cikmak zorunda kaldimmm...herkes iyimi bakalimm...
scorpimmm allahim hayuirlisini versin insallah en kisa zamanda bebisini kucagina alirsin buna inaniyorumm...
ve ben ailemden baska kimselere soylemedim...biraz erken diye dusunuyorum hayirlisiyla 3.ayima geceyimmm soylemek isterlerse soylerler...ben kimseyi arayipta zaten soylemm ben hamileyim diyee...nazar degdiren cok insan var etrafimda ve hosuna gitmeyecek insanlarda varr allahim hayirlisini versinnnn gozlerden ve nazarlardan korusun bizi:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

hosgeldin habibtem yaw görmeyince öslüyom senii:16::16::16::16:söyleme habbitem iyice bi annesine yerlessin kücük habibtecik:46::46::46::46:

eksra masrafa gerek yokmus biz ne yersek bebeklerde onu yiyecekmis onu bahane etmeyin diyo:27::27::27:bebek arabasi yerine kucaginda tasiyacaksin hazir bez yerine evdeki eski giysileri kes bebegin altina aalalalaalla:9::9::9::9::9::9::9::9::9::9::9:sütte sende hazira gerek yok masraf yapma:27::27::27::27::27::52::52:
:27::27::27:olmazzz ben diger çocuklarımda yapamadıklarımı yapcam:9::9:
hevesim kaldıı kusura kalmasın başkanımızz:9::9::9:
banane yapmıycam 5 tane:23::23::23:
3 tane yeter rabbim onlara hayırlı uzun ömür versinn (cümlemiznkine):4::4:

selenclk evet biraz oyle oldu...duramiyorum yerimde ne yapiyimmm....yine fare gibisin diyor esimmm mutfaga daldinnn:1::1::1::1::1:

yasakhayalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bende ozledimmm yahu sizleri aklim sizdeydi arkadslarim tv izlerken acaba girsemmi dedimmm sonra bosverdimmmmm:30::30::30::30:

:27::27::27:olmazzz ben diger çocuklarımda yapamadıklarımı yapcam:9::9:
hevesim kaldıı kusura kalmasın başkanımızz:9::9::9:
banane yapmıycam 5 tane:23::23::23:
3 tane yeter rabbim onlara hayırlı uzun ömür versinn (cümlemiznkine):4::4:

yaw ayirim yapma diger kuzucuklara ne yaptiysan bunada aynisini yap:27::27::27::27:

selenclk evet biraz oyle oldu...duramiyorum yerimde ne yapiyimmm....yine fare gibisin diyor esimmm mutfaga daldinnn:1::1::1::1::1:

yasakhayalimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm bende ozledimmm yahu sizleri aklim sizdeydi arkadslarim tv izlerken acaba girsemmi dedimmm sonra bosverdimmmmm:30::30::30::30:
:46::46::46:hamaratım benimm kendini yormadan yap gülüm:16::16: boş oturanı allah sevmez:27::27:

habbitem cok sey yaptinmi yinee:56::56::56::56::56::56:kiz onlardan seni kacirip benim evimemi getirsem :27::27::27::27:kücük habibtecigede birlikte bakariz:52::52::52::52::52::52:

Son düzenleme:
allah askinaa biz birtanesini daha gormedikkk 5 tane ne oluyorrr...bakabildigin kadar cocuk yaparsinnn sanki ek maas veriyorrr..istiyorsa kendisi yapsinnnn:52::52::52::52::52:

biraz fazla cnm..biraz da sancılı..çok şükür daha iyiyim şimdi..off valla ne cahiller anlatamam..uyuz oluyorum bu iplere..biraz içinde tut safmısın nesin hemen testte hamileliği gören ortaya yayıyo

Sen takma canim biliyorum takmazsin ama insan uyuz oluyordur.. bende hic sevmem teste pozitif goruyorlar herkes duyuor o an ..

evet canım yaa bi araştırmadan hemen alıyo tabi para alcakyaa:31::31:
canım çok şükür hepimiz inançlıyız rabbim bize ne verirse bi, bildigi vardır elbet:6::6:
ozamanlar gene eşim şehir dışı yapıyodu bende korktum hadi allah korusun ben aldırdım eşime bişi olursa
yad 2c bi çocuk istedigmde rabbim onu özürlü verirse die aldırmadım hatimler yaparak rabbime yalvararak
çok şükür imtihanı başarıyla geçtim
AMİNN canım cümlemizn evladını korusunn:16::16::16:

Evet aynen katilyiroum sana canim .. en guzelini yapmisin canim dua ederek hatim yaparak .. Canim ben esimle yemek yieycem gelirim birazdan .. :16::16::16:

yaw ayirim yapma diger kuzucuklara ne yaptiysan bunada aynisini yap:27::27::27::27:
bitanem onlarda kv yanında oturdugum için bazı şeylerde hevesim kaldı:5::5:
ama tabi şimdi yavrularımın hiç bişilerini eksik etmiyoruz gözüm gibi bakıyom onlara:6::6:
benden önce eşim yapar:9::9::9:
elimden geldigi kadar aynısını yaparım:24::24::24:

habbitem cok sey yaptinmi yinee:56::56::56::56::56::56:kiz onlardan seni kacirip benim evememi getirsem :27::27::27::27:kücük habibtecigede birlikte bakariz:52::52::52::52::52::52:

vallahi limonlu kek...mozaik pastaaa...kurabiyee... poaca...cerez meyvee...ama birsey yemedilerr yemek yemenyen insanlari sevmem yaaa..ahhh keske habibtemmm gelebilsem ya da gelebilsennn...vallahi sen bak cocuga ben sizi beslerimmm:52::52::52::52::52::52:

Sen takma canim biliyorum takmazsin ama insan uyuz oluyordur.. bende hic sevmem teste pozitif goruyorlar herkes duyuor o an ..

Evet aynen katilyiroum sana canim .. en guzelini yapmisin canim dua ederek hatim yaparak .. Canim ben esimle yemek yieycem gelirim birazdan .. :16::16::16:
tamam bitanem afiyet olsunn:16::16::16::54:

tamam canım bidaha almıyım barii haklısın:29::29:
sana bi olayımı anlatım canım ben oğluma hamile kaldığımı bilmiyodum
grip aşısı olsum alerjim oldugu için ve öğrendimki ben hamile iken olmuşm aşıyı
özele gittik doktor demesinmi bu bebek sakat olur hemen almamız lazımm
bu oldugunuz aşıı bebegin beyin hücrelerini hepsini öldürmüştür
o yüzden beyinsel özürlü olur benden 9 sene önce 150 tl istedi
almak için ben kıyarmıyım yavruma ozamanda tam ramazanı ş. 2. günü
mubarek günde aslaa aldırmadım bi tonda azar yedimm:9::9::9:
ve doktor doktor gezdimm ve oldugum aşıyı araştırdılar doktor dediki bana kızım
hiç korkma oldugun aşının tesiri olmamış sana bebeginde çok saglıklı ve ayına görede kilolu dedi
ve erkek olacak dedii tabi dünyalar bizim oldu çok dua etmişdik hatimler felan
çok şükür oğlum turp gibi rabbim hayırlı uzun ömürler versinn cümlemizn evlatlaRINA:6::6::6:
ayy canımm iyiki o doktora kanmammışsınnnnn..Allah korusun günahına girecektin yavrunun..herzaman bi doktora daha gitmek gerekiyor demekkiiii:26:
oğluna da maşallah cnm benim Allah istedikten sonra hiçç bişeycik olmadan geliyor bebişler dünyaya:emir_bebek:

vallahi limonlu kek...mozaik pastaaa...kurabiyee... poaca...cerez meyvee...ama birsey yemedilerr yemek yemenyen insanlari sevmem yaaa..ahhh keske habibtemmm gelebilsem ya da gelebilsennn...vallahi sen bak cocuga ben sizi beslerimmm:52::52::52::52::52::52:
ellerine saglıkk kuşum:29::29:bende sevmem yemeyen insanıı:31::31:
banada gecenlerde biri geldii tabagına hiç dokunmadı sadece çay içtii:4::4:
bi sinirim bozulduu beni çagırdı sende gel oturalım die:27::27:
bende aynısnı yapcam nasılmış anlasın bii:51::51::51:

offff neler yapmis ya :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:aslinda böylelerinin önüne kuru ekmegi aci cayi verecen tamam:4::4::4::4::4::4::4:

ahh habibtem ahhhhh seni bi elime gecirsemmm:27::27::27:hem karninda bi habibtecik daha:46::46::46::46::46::46::46::46:daha ne isterimkii:46::46::46::52::52::52::52::52:

Back
X