Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

ya bana hormon testı yapılmadı. adetlerım düzenli dıye ıste sözde düzenl :) oynama oluyor. doktor vajınal ultroson yaptı vs bıseyın yok dedı.

ya bana hormon testı yapılmadı. adetlerım düzenli dıye ıste sözde düzenl :) oynama oluyor. doktor vajınal ultroson yaptı vs bıseyın yok dedı.
Benimki düzenli canim. Ama hormonlarin hepsine baksinlar. Düzenliydi prolaktinim kötü cikmisti. Düzenliydi amh cok düsük cikti. Oyüzden kesin kan tahlolleri yaptir

Benimki düzenli canim. Ama hormonlarin hepsine baksinlar. Düzenliydi prolaktinim kötü cikmisti. Düzenliydi amh cok düsük cikti. Oyüzden kesin kan tahlolleri yaptir
tamam baktırayım. pekı belırtı vermıyormu hıc bu hormanal sorunlar. ne bılıym sac dokulmesı yada vs gibi.

adetımın kaçıncı günü baktıracagım hormon testlerıne... bıde devlet hastanesınde yapılıyomu...

bende hep aynı taraftan yumurtluyorum acaba dıyorum dıgerınde sorun mu var adetlerım düzenlı.
canım doktorun söylerdi bişey olsa bi sorun yoktur bence ..benim yumi nin birinde küçük kistler vardı o yüzden demişti diğeri sağlıklı döllenebilir dedi son gittiğimde bakalım bu defa ne diyecek

Çok heyecanlıyım yarın rahim filmi cekilecegim icin dua edin kolay olsun
canım bende ocak ayında çekildim burdaki okuduklarımdan sonra çok korkarak gitmiştim ama hiç ağrım olmadı ilaç verilirken sadece sızıntı hissi oluyo oda verilen ilacı hissediyosun o kadar tüplerim açıkmış çok şükür ,
benim tek sıkıntı yaşadığım yeri spekulum takılırken zorlandım oda rahat muayne olamadığım için .
senin öyle bi sorunun yoksa 5 dk içinde biter inşallah sende güzel sonuçlarla dönersin hiç stres yapma belkide onun vesilesi ile meleğin gelecek bellimi olur çok var hsg sonrası hamile kalan

Çok sağolun inşallah bir sorun yaşamam hakkımızda hayırlısı inşallah

Siz nerede cekildiniz? Daha önce sormusmuydum bilmiyorum ama :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…