Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

Onu düsürmesi kolayda. Sonra amh sorunu cikti tüp bebek merkezinde. Yumrutalar bitmis nerdeyse. Gerci cok sükür klomenle 1 tane kaliteli yumurta olustu. Bakalim ignelerle nekadar olacak.
ben hiç baktırmadım amh ye dr da demedi hiç ultrasonla baktı hep yumurtanın biri sağlıklı dedi sorun yokmuş oyüzden gerek görmedi sanırım ,inşallah tutar canım bu ay Rabbim ol desin yeterki önüne ne geçebilirki

ben hiç baktırmadım amh ye dr da demedi hiç ultrasonla baktı hep yumurtanın biri sağlıklı dedi sorun yokmuş oyüzden gerek görmedi sanırım ,inşallah tutar canım bu ay Rabbim ol desin yeterki önüne ne geçebilirki
Insallah canim. Yasim ilerliyor. 36 olacagim bu yil. Bakalim yüksek doz igneler ne tepki verecek. Cok olsun yumurtalar toplayalim dedi. Hayirlisi

Insallah canim. Yasim ilerliyor. 36 olacagim bu yil. Bakalim yüksek doz igneler ne tepki verecek. Cok olsun yumurtalar toplayalim dedi. Hayirlisi
herşey Rabbimin elinde canım inşallah nasib eder bu ay çok bekletmeden gelir meleğin ..
Aynen ben gibi. Bendede stress bitmiyor. Arasira kür iciyorum. Hayit tohumu hapi var ondan aliyorum. Gerci bugun biraktim. Ilacla ters tepki yapmasin diye
bende dostinex kullanıyordum bıraktım kürlerle zararlıymış sanırım birde yan etkisi çok olmuştu,ben hayıtı tohumunu bulabildim kendim hazırlayıp içiyorum hazır suyuda varmış o daha iyi aslında ama bulamadım ben ,
ilaçlarla kullanma canım bencede. belkide düşmüştür prolaktinin

herşey Rabbimin elinde canım inşallah nasib eder bu ay çok bekletmeden gelir meleğin ..

bende dostinex kullanıyordum bıraktım kürlerle zararlıymış sanırım birde yan etkisi çok olmuştu,ben hayıtı tohumunu bulabildim kendim hazırlayıp içiyorum hazır suyuda varmış o daha iyi aslında ama bulamadım ben ,
ilaçlarla kullanma canım bencede. belkide düşmüştür prolaktinin
Yok canim artik prolaktinim düzgün. Cikmamasi icin hayit hapi iciyorum. O cok rahat günde bitane yutuyorsun. Ilaclar derken tüp bebek icin igneleri kullanmaliyim haftaya yumurta takibi var bakalim neolacak. Insallah sende kavusursun canim. Bu hormon ilaclarida bizi mahvedecek iste mecburuz

Yok canim artik prolaktinim düzgün. Cikmamasi icin hayit hapi iciyorum. O cok rahat günde bitane yutuyorsun. Ilaclar derken tüp bebek icin igneleri kullanmaliyim haftaya yumurta takibi var bakalim neolacak. Insallah sende kavusursun canim. Bu hormon ilaclarida bizi mahvedecek iste mecburuz
evet mecburuz canım onlar için herşeye değer gerçekten katlanacağız artık biraz:) bende pazartesiye randevu alıcam dr ne tedavi önerecek bakalım ..hakkımızda hayırlısı artık

bende hep aynı taraftan yumurtluyorum acaba dıyorum dıgerınde sorun mu var adetlerım düzenlı.

tüp bebek mı deneyeceksınız?

sebep ne tüp bebek oluyosun? ne kadar süre denedınız de olmadı? birde fıyatları ne kadar ?
Canim 3 kez sigorta karsiliyor. Rezervim az diye tüp bebek diyorlar. Kalan yumurtalari elde edebilecek icin. Biz 1 yil denedik. Ancak yasim ileri diye direk tahlilleri yaptilar. Cok sükür daha beklemedim yoksa tamamen gec kalabilirdik. Ben almanyadayim. Yaklasik 3-4 bin euro tek deneme

Back