- 31 Ekim 2015
- 1.025
- 364
- 123
- Konu Sahibi sevecen_29
Ama amh hic bir etki gissetmiyorsun. Yumurtalar azaldiginin bilgisi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım sormamıştın :) izmir ibni sinada çekildim ben ,anestezisiz 300 verdikSiz nerede cekildiniz? Daha önce sormusmuydum bilmiyorum ama :)
Gecmis olsun bende yarın cekilcem insallah :/yok canım sormamıştın :) izmir ibni sinada çekildim ben ,anestezisiz 300 verdik
korkma canım normal muayne oluyor gibi inşallah sonuçların temiz çıkarGecmis olsun bende yarın cekilcem insallah :/
teşekkür ederim bu arada :)korkma canım normal muayne oluyor gibi inşallah sonuçların temiz çıkar
İnsallah :)korkma canım normal muayne oluyor gibi inşallah sonuçların temiz çıkar
Filmini cekindikten sonra tecrubrlİnsallah :)
Sonucu bizimle paylasmayi unutma ins temiz cikar sonucun Allah gonlune gore versinİnsallah :)
Amin inşallah kolay olur da zorlanmam insallah tamam paylasacagm nasip olursaFilmini cekindikten sonra tecrubrl
Sonucu bizimle paylasmayi unutma ins temiz cikar sonucun Allah gonlune gore versin
KızlarYa bu hamile kalmak ne kadar zormuş..Eskiden annelerimiz nasıl patır patır hamile kalıyormuş.Adetin yok 14.,15.günü,yok yumurtlama günü,yok ovulasyon testi filan gibi hiçbirşeyle ugrasmazken hamilelik oluyormuş. Şimdi ise neler yapıyo insanlar olmuyo çok tuhaf ya..
İnşallah isteyen herkes en kısa zamanda güzel haberleri alır..
Ben yeni üyeyim , yazım hatalarım olabilir . Sizi en iyi anlayanlardanım. Şuan deli gibi testler alıyorum , sürekli bakıyorum . 2 aydır çok ümitliydim . Bu ay yumurtlamamdan yaklaşık 4-5 gün geçmiş olması gerekiyor ve ben takvimimdeki yumurtlama gününden beri lh testi yapıyorum ve 5 gündür pozitif çıkıyor . Reglime 12 gün var ve yumurtlamadan sonra 3 gündür , göğüs ve bel Ağrı'larıma dayanamıyorum . Sanki yarın adet olacakmışım gibi . Fakat daha 12 gün var . Sizce ne olabilir ? Kan testi yaptırdım 2 gün önce negatif çıktı , fakat lh testleri hala pozitifKızlar
Insallah prolaktinin yüksek degildir. Bende bu sorun vardi gecen yil. Ama hamilelik belirtileride olabilir
aynı şekilde devam et . Bu arada yorumlar için teşekkürler ayrıca şu "çok takıyorsun takma " diyenlere gıcık oluyorum . Nasıl takmayalım? Her anım bunu düşünerek geçiyor . Adetine kaç gün var Can'ım ? Ve 10 gün kala bizim gibi Ağrı'lar hissedip lh hep iki çizgi olup hamile kalan var mıBende adetim bittiginden beri surekli iliski halindeyiz Allah insallah bize de nasip eder cok zormus hamile kalmak 2 aydir korunmuyoruz bu 3.ayimiz bakalim insallah guzel seyler olur kismet hayirlisi diyorum. Birde artik cok fazla kafaya takiyorum. Bugun cok fazla sag ve sol taraflarima agrilar giiriyor neden acaba gaz felan da degil anlamadim?
Kaçıncı günün Can'ım ? Adetin bitti mi ? Yumurtlama dönemin olabilir . Lh testi yaptın mıBu sag ve sol agrilar neyin belirtisidr ki acaba??
Adetim biteli 5 gun oldu cnm
Muhtemelen yumurtlama dönemindesin . Bu geceyi iyi değerlendir ve sonrasınıAdetim biteli 5 gun oldu cnm