- 24 Temmuz 2015
- 2.898
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi sevecen_29
-
bugün 26 oluyorum canım ,prolaktin 39 du en son 2 aydır baktırmadım düşmüştür inşallah benim dr da 1 ay hap kullan tedaviye başlayalım demişti ertlemek istedim 2 ay belki kendiliğinden olur belki diye ama nasib olmadı ,bu ay başlanacak artık daha fazla beklemek istemiyrmAh ah hastalanınca eşime söylemek benim içinde çok zorlaştı artık 3 gün kendime gelemiyorum zatenAllahım inş isteyen herkese hayırlısıyla evlat sahibi olmayı nasip etsin.
Prolaktin yüksekliği stressten olabiliyo kan verirken en sakin halinde olman gerek canım bazı dr gebeliğe engel diyo bazıları değil diyo yüksek oluşu için onuda anlamış değilim
Senin yaş kaçtı arkadaşım?
İnsallah rabbim büyükbende öyle diyordum başlarda ama herkes farkında artık çok uzun zaman oldu evleneli ,inşallah birgün bizde tadacağız o duyguyu
Ben de 31 yaşımdayım.. Geç mi kaldık yaa
Yok canim görmedim. Bende biraz karisik. Amh im cok düsük yumurta rezervim yani. Bikez kist yapti erken yumrta catlatti doktor. Doktorumu degistirdim. Szan cok memnunum. Ilk klomen denedi tek yumurta olustu kaliteli. Ama tutunamadi. Tüp bebek yapmak istiyoruz. Buyuzden yüksek doz igne verdi. Nekadar yumurta toplayabilirsek okadar iyi dedi. Tüp bebek icin canim. Yoksa ignede olsa bukadar yüksek doz vermezler.Cnm İğne kullanmaya başladım dedin ya onu sordum sana ama görmedin herhalde
Dr hangi durumda iğneye baslatmaya karar verdi acaba ?
Testere disli aslan pencesi bide hayit tohumu cabuk düsürür prolaktini hele tedtere disli aslan pencesi. Bende bir ayin icinde düsürmüstü gecen yilbugün 26 oluyorum canım ,prolaktin 39 du en son 2 aydır baktırmadım düşmüştür inşallah benim dr da 1 ay hap kullan tedaviye başlayalım demişti ertlemek istedim 2 ay belki kendiliğinden olur belki diye ama nasib olmadı ,bu ay başlanacak artık daha fazla beklemek istemiyrm
Ama tiroid bezlerine baktir. O bozuksa ondanda prolaktin cikmis olabilir.Testere disli aslan pencesi bide hayit tohumu cabuk düsürür prolaktini hele tedtere disli aslan pencesi. Bende bir ayin icinde düsürmüstü gecen yil
2 aydır kullanıyorum ama ölçtürmedim hiç inşallah düşmüştür canım ,senin kaçtı prolaktinTestere disli aslan pencesi bide hayit tohumu cabuk düsürür prolaktini hele tedtere disli aslan pencesi. Bende bir ayin icinde düsürmüstü gecen yil
bugün 26 oluyorum canım ,prolaktin 39 du en son 2 aydır baktırmadım düşmüştür inşallah benim dr da 1 ay hap kullan tedaviye başlayalım demişti ertlemek istedim 2 ay belki kendiliğinden olur belki diye ama nasib olmadı ,bu ay başlanacak artık daha fazla beklemek istemiyrm
Yok canim görmedim. Bende biraz karisik. Amh im cok düsük yumurta rezervim yani. Bikez kist yapti erken yumrta catlatti doktor. Doktorumu degistirdim. Szan cok memnunum. Ilk klomen denedi tek yumurta olustu kaliteli. Ama tutunamadi. Tüp bebek yapmak istiyoruz. Buyuzden yüksek doz igne verdi. Nekadar yumurta toplayabilirsek okadar iyi dedi. Tüp bebek icin canim. Yoksa ignede olsa bukadar yüksek doz vermezler.
uzun zaman oldu evleneli, önce 5 sene vajinismustum ben 1 senedirde korunmuyoruz ama nasib olmadı hep bi engel çıkıyo önümüze üstüne birde çevre baskısı sabrm kalmadı artıkStress yapma yaa yaşın daha genç maşallah
ilişki öncesi kullanılan bi jell var spermi daha uzun süre canlı tutuyomuş ve bazı insanların ph ı asitik olup spermin canlı kalmasını engelliyomuş bu jelde sperm için gerekli ph ı sağlıyomuş ben yeni aldım bu ay kullanmaya başlıcam inş herşeyi araştırır oldum isterseniz sizde bi bakın
Sabır herseyin ilacıdır bizim de imtihanımız bu rabbim hayırlısını versin insallahuzun zaman oldu evleneli, önce 5 sene vajinismustum ben 1 senedirde korunmuyoruz ama nasib olmadı hep bi engel çıkıyo önümüze üstüne birde çevre baskısı sabrm kalmadı artıko jelin ismi neydi canım bu ayda onu deneyelim bakalım :)
amin canım inşallah zamanı var demekkiSabır herseyin ilacıdır bizim de imtihanımız bu rabbim hayırlısını versin insallah
uzun zaman oldu evleneli, önce 5 sene vajinismustum ben 1 senedirde korunmuyoruz ama nasib olmadı hep bi engel çıkıyo önümüze üstüne birde çevre baskısı sabrm kalmadı artıko jelin ismi neydi canım bu ayda onu deneyelim bakalım :)
Canım özetlersem spermin daha uzun canlı kalması için uygun ph ı sağlıyor fiyatını burda bilmiyorumJel.ne ise yariyor kac para?
Benim sanirim 38 di. O civardaydi2 aydır kullanıyorum ama ölçtürmedim hiç inşallah düşmüştür canım ,senin kaçtı prolaktin
Amin canim ins yuce rabbim annelik.babalik duygusunu bizede yasatirr..slm arkadaşlar bizimde tutmadı sanırım bu ay
adetim 3-4 aydır 30 günde oluyordu geçen ay hayıt aslan pençesi kürü kullandım 27 günde oldum
ocak ayında hsg çekildim temiz çıktı çok şükür..bu ay ovulasyon testi kullandım ,bal tarçın çörek otu polen karışımı yedim yumi zamanı
bugün 28.günüm başlıyo sanırım kahverengi akıntım gelmiş biraz önce
dünden beride sancım var test yaptım bugün oda negatif çıktı
dün akşam dayanamadım ağladım eşime döktüm içimi yoruldum artık ..1 senedir her şeyi denedik ama nasib olmadıeşimde bir sorun yok benimde prolaktin yüksekliği vardı dostinex kullandım bilmiyorum artık düştümü,
bu ay tedaviye başlamak istiyoruz artık ,6 senelik evliyiz insanlardan kaçmaya başladık herkesin 2. 3. çocukları oldu dayanamıyorum sabrım kalmadı gerçekten eşimde çok üzülüyor ama belli etmemeye çalışıyo ona daha çok üzlüyorum gözümün içine bakıyomutlu haberi almak için ama her ay aynı hüsran
ALLAH'IM İNŞALLAH EN KISA SÜREDE HAYIRLISIYLA NASİB ETSİN HEPİMİZE ...
insanlarla uğraşmak zor gerçekten ,araştırayım bakalım tedaviyle beraber onuda denerim.. inşallah bu ay kavuşuruz meleklerimize :) teşekkür ederim canımAnladım canm vajinismus ne yazıkkı uzun sürmüş bizim insanımız çok meraklı zaten biri sorduğunda eşim istemiyo diyorum kaçıyorum bendePre seed ben amerikadan aldım ama burdada netten sipariş verebiliyosun sanırım umarım işimize yarar
Benim sanirim 38 di. O civardaydi
aynıymışız ,benim eylülde 26 daydı aralıkta 39 olmuş hep sinir stresten işte , yumurtlama dönemi ayrı sıkıntı adet yaklaşınca ayrı sıkıntı stres olmamak elde değilki :)Benim sanirim 38 di. O civardaydi
Onu düsürmesi kolayda. Sonra amh sorunu cikti tüp bebek merkezinde. Yumrutalar bitmis nerdeyse. Gerci cok sükür klomenle 1 tane kaliteli yumurta olustu. Bakalim ignelerle nekadar olacak.aynıymışız ,benim eylülde 26 daydı aralıkta 39 olmuş hep sinir stresten işte , yumurtlama dönemi ayrı sıkıntı adet yaklaşınca ayrı sıkıntı stres olmamak elde değilki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?