Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

bugün 26 oluyorum canım ,prolaktin 39 du en son 2 aydır baktırmadım düşmüştür inşallah benim dr da 1 ay hap kullan tedaviye başlayalım demişti ertlemek istedim 2 ay belki kendiliğinden olur belki diye ama nasib olmadı ,bu ay başlanacak artık daha fazla beklemek istemiyrm

Cnm İğne kullanmaya başladım dedin ya onu sordum sana ama görmedin herhalde
Dr hangi durumda iğneye baslatmaya karar verdi acaba ?
Yok canim görmedim. Bende biraz karisik. Amh im cok düsük yumurta rezervim yani. Bikez kist yapti erken yumrta catlatti doktor. Doktorumu degistirdim. Szan cok memnunum. Ilk klomen denedi tek yumurta olustu kaliteli. Ama tutunamadi. Tüp bebek yapmak istiyoruz. Buyuzden yüksek doz igne verdi. Nekadar yumurta toplayabilirsek okadar iyi dedi. Tüp bebek icin canim. Yoksa ignede olsa bukadar yüksek doz vermezler.

Testere disli aslan pencesi bide hayit tohumu cabuk düsürür prolaktini hele tedtere disli aslan pencesi. Bende bir ayin icinde düsürmüstü gecen yil

Testere disli aslan pencesi bide hayit tohumu cabuk düsürür prolaktini hele tedtere disli aslan pencesi. Bende bir ayin icinde düsürmüstü gecen yil
2 aydır kullanıyorum ama ölçtürmedim hiç inşallah düşmüştür canım ,senin kaçtı prolaktin

Stress yapma yaa yaşın daha genç maşallah
ilişki öncesi kullanılan bi jell var spermi daha uzun süre canlı tutuyomuş ve bazı insanların ph ı asitik olup spermin canlı kalmasını engelliyomuş bu jelde sperm için gerekli ph ı sağlıyomuş ben yeni aldım bu ay kullanmaya başlıcam inş herşeyi araştırır oldum isterseniz sizde bi bakın

Hayırlısıyla inş bu ay başarılı olursunuz Hangi hastanede başladınız tedaviye?

uzun zaman oldu evleneli, önce 5 sene vajinismustum ben 1 senedirde korunmuyoruz ama nasib olmadı hep bi engel çıkıyo önümüze üstüne birde çevre baskısı sabrm kalmadı artık o jelin ismi neydi canım bu ayda onu deneyelim bakalım :)

Sabır herseyin ilacıdır bizim de imtihanımız bu rabbim hayırlısını versin insallah

Anladım canm vajinismus ne yazıkkı uzun sürmüş bizim insanımız çok meraklı zaten biri sorduğunda eşim istemiyo diyorum kaçıyorum bende Pre seed ben amerikadan aldım ama burdada netten sipariş verebiliyosun sanırım umarım işimize yarar

Amin canim ins yuce rabbim annelik.babalik duygusunu bizede yasatirr..

insanlarla uğraşmak zor gerçekten ,araştırayım bakalım tedaviyle beraber onuda denerim.. inşallah bu ay kavuşuruz meleklerimize :) teşekkür ederim canım

aynıymışız ,benim eylülde 26 daydı aralıkta 39 olmuş hep sinir stresten işte , yumurtlama dönemi ayrı sıkıntı adet yaklaşınca ayrı sıkıntı stres olmamak elde değilki :)
Onu düsürmesi kolayda. Sonra amh sorunu cikti tüp bebek merkezinde. Yumrutalar bitmis nerdeyse. Gerci cok sükür klomenle 1 tane kaliteli yumurta olustu. Bakalim ignelerle nekadar olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…