- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
- Konu Sahibi sevecen_29
İnsallah insallahamin arkadaşım sağolasın
inşallah sen de kavuşursun bir an önce bebişine![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsallah insallahamin arkadaşım sağolasın
inşallah sen de kavuşursun bir an önce bebişine![]()
Eşimde 32 Dr eşimde bende gittik bi sorun yok hersey normal hsg filmi istedi en son onuda görelim dedi randevu almadım ama ptsi bende betatoma gitmeyi planlıyorum bakalım inş randevu ayarlayabilirimEsinizin yası kac?
Benim esimde 34 yasında sanırim sorun esimde daha belli degil ama hayırlısı hakkımzdaEşimde 32 Dr eşimde bende gittik bi sorun yok hersey normal hsg filmi istedi en son onuda görelim dedi randevu almadım ama ptsi bende betatoma gitmeyi planlıyorum bakalım inş randevu ayarlayabilirim
İnsallah en kısa zaman da hamile kalirsiniz bakalm beni neler bekliyor hayirlisiBende kalamadim bu ay hamile. Simdide ignelere basladim
Benim esimde 34 yasında sanırim sorun esimde daha belli degil ama hayırlısı hakkımzda
Sperm testi yapildi ilk test düsk cktı sayı ikinciye yaptirdi p.tesi sonuc cikacakSperm testi yaptırmadıysanız hemen randevu alın ürolojiye devlette zaten ileri tarihe randevu veriyolar tahlil için ve sizin eğer hersey normal ve en son rahim filmi istediyse dr önce eşinizin tahlil sonucunu bekleyin derim az para değil bu ülkede herşey pahalı![]()
Bagcılar devlette hemen testi yapiyorlar rahim filmi icn p.tesi cekilcem sonra doktora gidicez hersryi tamamlayipSperm testi yaptırmadıysanız hemen randevu alın ürolojiye devlette zaten ileri tarihe randevu veriyolar tahlil için ve sizin eğer hersey normal ve en son rahim filmi istediyse dr önce eşinizin tahlil sonucunu bekleyin derim az para değil bu ülkede herşey pahalı![]()
Bende kalamadim bu ay hamile. Simdide ignelere basladim
Bende kalamadim bu ay hamile. Simdide ignelere basladim
Insallah uzun süredir hertür imkani dener oldukİnsallah en kısa zaman da hamile kalirsiniz bakalm beni neler bekliyor hayirlisi
düşük mü çıktı varmı aılesınde bebegı olmayan genetık oluyomus bazen.Sperm testi yapildi ilk test düsk cktı sayı ikinciye yaptirdi p.tesi sonuc cikacak
Düsük cıktı ailesinde yok masallah halalarda dayılarda amcalarda teyzelerde 3 cocuktan fazlası var :)düşük mü çıktı varmı aılesınde bebegı olmayan genetık oluyomus bazen.
Bagcılar devlette hemen testi yapiyorlar rahim filmi icn p.tesi cekilcem sonra doktora gidicez hersryi tamamlayip
Rabbim hayırlısını saglıklısını versin insallahInsallah uzun süredir hertür imkani dener olduk
pekı dr ne dedı düşük cıkmasına?Düsük cıktı ailesinde yok masallah halalarda dayılarda amcalarda teyzelerde 3 cocuktan fazlası var :)
İnsallahHadi hayırlısı inşh
İkinci testi yeni yaptirdi p.tesi belli olacakpekı dr ne dedı düşük cıkmasına?
aynennnnnn bende buna sinir oluyorum işteeeeeEvet ben de anlayamıyorum bunu, çocuk olmadığında sorun aranması gereken ilk kişi kadın oluyor nedense sinir oluyorum..
Toplumumuz öyle ne yazık kı valla dedikodu cıkacak diye millete istemiyorum diyorum.özellikle yakın akrabalarımaaynennnnnn bende buna sinir oluyorum işteeeee