- 18 Ekim 2015
- 3.436
- 1.866
- 53
- Konu Sahibi sevecen_29
-
Bana herkes korunma dedi dinlemedim rabbimin bildigi vardır elbet hakkımzda hayrlısıESIMDE BU HAFTA GÖRÜNECEK NASIP OLURSA.bişey cıkmasa bari ALLAH ın izniyle. ne hamılelıkmıssss yav istemesek kesın olurdu :) hanı nısanlıyken dıyom kaçamak yapsaydık garantı kaldıydım hehe
ne kadar süre korundunuz ve neyle korundunuz? kusura bakma ayrıntı oldu ama işte bende arastıyorum yaaaBana herkes korunma dedi dinlemedim rabbimin bildigi vardır elbet hakkımzda hayrlısı
Amin hepimiz insallahRabbim hayırlısını saglıklısını versin insallah
Esim korundu 3 4 ay fazla korunmadık bosuna korunmusuz zaten olmuyormus :)ne kadar süre korundunuz ve neyle korundunuz? kusura bakma ayrıntı oldu ama işte bende arastıyorum yaaa
hayırlısı ALLAH tan. ne kadarlık evlısınız siz?Esim korundu 3 4 ay fazla korunmadık bosuna korunmusuz zaten olmuyormus :)
20 ay oldu evleneline kadar süre korundunuz ve neyle korundunuz? kusura bakma ayrıntı oldu ama işte bende arastıyorum yaaa
20 ay olduhayırlısı ALLAH tan. ne kadarlık evlısınız siz?
Olur abla diyim size benden büyüksnz insallah birbirimize mutlu haberleri verirzarkadaslar bence bırbırımızden kopmayalım bu sayfada bu hafta benım eşimde görünecek birbirimize haber verelım
OLUR MUUUUU
Sz ne kadarlik evlisiniz ?,benım yasım da 30-31 e girecegım. esımle aynı yastayız.
Ne derdimiz olursa olsun bu sayfada toplanalim bence :)Olur abla diyim size benden büyüksnz insallah birbirimize mutlu haberleri verirz
Bence deNe derdimiz olursa olsun bu sayfada toplanalim bence :)
Bende 35 yasindayim. Gec kaldik
Aminnnn aminn bende insanlardan kacıyorum sorana da istemiyorum diyormslm arkadaşlar bizimde tutmadı sanırım bu ay
adetim 3-4 aydır 30 günde oluyordu geçen ay hayıt aslan pençesi kürü kullandım 27 günde oldum
ocak ayında hsg çekildim temiz çıktı çok şükür..bu ay ovulasyon testi kullandım ,bal tarçın çörek otu polen karışımı yedim yumi zamanı
bugün 28.günüm başlıyo sanırım kahverengi akıntım gelmiş biraz önce
dünden beride sancım var test yaptım bugün oda negatif çıktı
dün akşam dayanamadım ağladım eşime döktüm içimi yoruldum artık ..1 senedir her şeyi denedik ama nasib olmadıeşimde bir sorun yok benimde prolaktin yüksekliği vardı dostinex kullandım bilmiyorum artık düştümü,
bu ay tedaviye başlamak istiyoruz artık ,6 senelik evliyiz insanlardan kaçmaya başladık herkesin 2. 3. çocukları oldu dayanamıyorum sabrım kalmadı gerçekten eşimde çok üzülüyor ama belli etmemeye çalışıyo ona daha çok üzlüyorum gözümün içine bakıyomutlu haberi almak için ama her ay aynı hüsran
ALLAH'IM İNŞALLAH EN KISA SÜREDE HAYIRLISIYLA NASİB ETSİN HEPİMİZE ...
slm arkadaşlar bizimde tutmadı sanırım bu ay
adetim 3-4 aydır 30 günde oluyordu geçen ay hayıt aslan pençesi kürü kullandım 27 günde oldum
ocak ayında hsg çekildim temiz çıktı çok şükür..bu ay ovulasyon testi kullandım ,bal tarçın çörek otu polen karışımı yedim yumi zamanı
dün akşam dayanamadım ağladım
slm arkadaşlar bizimde tutmadı sanırım bu ay
dün akşam dayanamadım ağladım eşime döktüm içimi yoruldum artık ..1 senedir her şeyi denedik ama nasib olmadıeşimde bir sorun yok benimde prolaktin yüksekliği vardı dostinex kullandım bilmiyorum artık düştümü,
bu ay tedaviye başlamak istiyoruz artık ,6 senelik evliyiz insanlardan kaçmaya başladık herkesin 2. 3. çocukları oldu dayanamıyorum sabrım kalmadı gerçekten eşimde çok üzülüyor ama belli etmemeye çalışıyo ona daha çok üzlüyorum gözümün içine bakıyomutlu haberi almak için ama her ay aynı hüsran
ALLAH'IM İNŞALLAH EN KISA SÜREDE HAYIRLISIYLA NASİB ETSİN HEPİMİZE ...
bende öyle diyordum başlarda ama herkes farkında artık çok uzun zaman oldu evleneli ,inşallah birgün bizde tadacağız o duyguyuAminnnn aminn bende insanlardan kacıyorum sorana da istemiyorum diyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?