- 5 Şubat 2016
- 1.300
- 525
- 73
- 27
- Konu Sahibi sevecen_29
-
Amin hepimizin inşanlah Birgün Dileklerimiz dualarımız kabul olucak inşanlah allahım hepimizin yüzünü güldürsünNe demk canm bnm hersey gnlunce olsun
Amin hepimizin inşanlah Birgün Dileklerimiz dualarımız kabul olucak inşanlah allahım hepimizin yüzünü güldürsün
TM cnm haber veririm inşanlah beraber sevinirizAminnn gzel hberlerle gel insALLAH hberdar et braber svinelim :))
İki yumurta olması çok güzel cnm ben tek bir yumurta ile hamile kaldım sonra düştü bendede kasıklarımda Ağrı oluyor normal yani doktorum bana normal dedi yumurta oldugu için agrıyo zaten şimdi seninki tutmadı mı anlamadım orasını cnmMerhabalar lütfen yardımcı olun banada perşembe günü catlatma iğnesi oldum doktor iki tane yumurtan oluştu dedi fakat bu benim 4 cu catlatma ignem ilk hamileliğin kendiliğinden tedavisiz oldu sonra bir daha kendiligimden hamile kalamadim ve catlatma ignesiyle ikinci hamileligim gerçekleşti oda düştü şimdi catlatma iğnesi ilede hamile kalamadim inş bu sefer olur benim sorum şu ilk defa bu catlatma ignesinden yumurtalarınolduğu yerde ağrı var acaba normalmi bu agri 2/yumurta olması güzel bir şey miağrıların sebebi ne acaba tutmadidamigene AĞRIDI lütfen yardımcı olun
İki yumurta olması çok güzel cnm bir tek bir yumurta ile hamile kaldım sonra düştü bendede kasıklarımda Ağrı oluyor normal yani doktorum bana normal dedi yumurta oldugu için agrıyo zaten şimdi seninki tutmadı mı anlamadım orasını cnm
Dördüncü iğnen ilk defa agri olmuş bnde ikinci oluşum bnde ikisindede oldu korkmana gerek yok bncecanım daha bellı olmadı yenı yapıldı catlatma ıgnesı persembe gunu yapıldııı ama ılk defa yumurtaların oldugu tarafta agrım olustu bugun hafıfledı ama gene otururken falan sol tarafımda baskı var
Korma Can'ım döllenme oluşmuşsa yumurtan Rahime hareket etmektedir Ağrı'lar olabilir sürekli dinlen bnde de oluyor zaten dinlen be kendine iyi bakılk hamılelıgım kounmayı bırakır bırakmaz tedavısız hemen hamıle kaldımm 1 bucuk aylıkken dustu sonra bır daha kendılıgımden kalamadmm doktor tamam catlatma ıgnesı denıyelım dedı ılk catlatma ıgnesınde tuttu hamıle kaldım ama oda dustu bussuru tahlıkl yapıldı hıc br sebeb bulunamadıı yıne hamıle kalamadım sonra 2kez daha denedımm catlatma ıgnesı tutmadu bu sefer sımdı bu 4cu catlatma ıgnem ve 2 yumurtam var buyukkk sol tarafta ıkısıdee persmebe catlatma ıgnesoldum 6 gun gectı aradan anlamsız agrı var oturuken kalkeken lıskı sırasında falan ama dune gore bugun azaldııı kokuyoum sımdıde
İnşanlah Can'ım şansın yüksek tek yumurtaylada oluyor belki iki yumurtan birden döllenir inşanlah olur allahım yüzüne baksıninşş öyledır canım hatta doktorlar sakalastıkk 2yumurta yapmıssın dedıı valalhamı dedımmm evet dedı ikiz olumu dedım neden olmasın ınsallah dedıı ılk defa 2 yumurta olustu bu seferrr ıns bıınden bırı tutuyordurr dollenme agısıdır valla nasıl sabredıcem bılmıyorumm
İnşanlah Can'ım şansın yüksek tek yumurtaylada oluyor belki iki yumurtan birden döllenir inşanlah olur allahım yüzüne baksın
Amin cnm inşanlah allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşanlahrabbım hepımızın yüzüne baksın cnm inşallah senınde tutarda bebıs haberlerını alırız bu mubarek kandıl gecesınde allahım sesımızı duysun
Amin cnm inşanlah allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşanlah[/QUOTE
Sana son bir şey sorabilir miyim kafama takildida seninde agrin olduğunu söyledim ya nasıl bir ağrı ve tek bölgede olan agrimi benim sağ tarafta bir şey yok yumurtanın olduğu taraf agrio seninde oylemi ve ne şekil bir agri
Bnmde yumurtam sol tarafta saol taraf agrıyo öyle çok acı verici bişey deil ama bi hareketlilik oluyo böyle Nasıl desem kasıgım çekiliyor gibi igne batar gibi öyle şeyler işte
Aynen cnm tatlı Ağrı'lar BN teşekkür ederim cnm güzel sonuçlarla döneriz inşanlah Allahım yüzümüze baksın öptüm iyi geceler sanadaİnş güzel sonuçtur çok içimi rahatlattı cnm çok TSK ederim
İyi geceler cnm benimAynen cnm tatlı Ağrı'lar BN teşekkür ederim cnm güzel sonuçlarla döneriz inşanlah Allahım yüzümüze baksın öptüm iyi geceler sanada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?