Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

Uzulme canimm.olusur yumurtalarin ins.doktor ne dedi.

prolaktinim tavan yapmış...önce o dedi onu düzeltmek için ilaç verdi..aslında kistte gördü ama oraya çok takılmadı prolaktin hormonuna yoğunlaştı..
Benimde prolaktinim yuksek 40.43 cikti.dostineks kullandim bu ay.bakalim dustu mu.adet olunca hormon tahlili yaptircm tekrardan.incir dere otu maden sutu falan kullanma.bunlarda yukseltiyomus,incir kuru yaoicaktim iyiki yapmamisim.

Benimde prolaktinim yuksek 40.43 cikti.dostineks kullandim bu ay.bakalim dustu mu.adet olunca hormon tahlili yaptircm tekrardan.incir dere otu maden sutu falan kullanma.bunlarda yukseltiyomus,incir kuru yaoicaktim iyiki yapmamisim.
Maden suyu canim yanlis yazmisim

sen hangi şikayetle gitti de pro nu öğrendin.?bir de marul ekleyeyim ben listeye ..ben de adet düzensizliği vardı.

Adet duzensizligim baslamisti ve en son ilacla adet oldum korunmayi birakali 11 ay oldu.doktor hormon tahliki yapalim ve tedaviye baskayalim dedi.ve sonunda prolaktinin yuksek oldugunu ogrendik.ilacimi bitirdim zaten kutuda 2 tane vardi.ins dusmustur doktor bu ay gebe kalabilirsin dedi .ins bu ay hamis olurum.biktim artik her ay husrana ugramaktan.

slm canım hiç üzülme ben 3 kez düşük yaptım polikistik var ayrıca rahim şeklim degişik yanı bebek imkansız ama drum igne verdi ve o ay hamile kaldım.bebegım 7 aylıkken nasıl olsa olmuyor dıye hiç korunmadım ve bi baktım hamileyim drum bile şaşırdı.şimdi 2 bebiş var bir erkek bir kız ..sana diyecegım kafaya takma takarsan hiç olmaz sadece dua et ve oluruna bırak ilişkiye hamıle kalacam dıye girme eşini sevdıgın ıcın gir ve tum dusuncelerini at gör bak psikolojık olarak rahatlarsın inş hamile kalırsın....

Ins hamile oldugumuz gunu gorururuz.bende 2,5 yillik ewluyim 11 aydir bebek istiyorum ama olmuyo.

Arkadaşlar iyi akşamlar ben bu topiğe yeni yazıyorum. 6 aylık evliyimve 4 aydır korunmuyoruz ama Allah nasip etmedi daha yaşım 30 olduğu için endişeliyim. Birde bugün aldığım bi haberle yıkıldım resmen. Adetimin 3. Günü bugün hormon tetkiklerim yapıldı herşey normal değer aralığında ama FSH geçen ay 9.5 du bu ay birden 12.5 A yükselmiş şok oldum ve içimi bi korku sardı ya gebelik asla olmazsa diye. Beni en iyi anlayacak olan yine siz olduğunuz için sizinle paylaşıyorum ne yapmalıyım?? Bu arada adetim düzenlidir 28 günde bi olurum ve iki aydır doktorum alttan ultrasonda yumurtamı görüyo yani neden böyle oldu anlamadım​

Selam arkadaşım Dr bir tedavi uygulamadı mi. Bnm de fsh 13 çıktı en son tahlil de. Son olarak iğneyle yumurtalık tedavisi uyguladı. Çatlatma iğnesi yapıp ilişki önerdi. Maalesef olmadı. Bugün yine gittim tekrar tedavi uygulayamaz dedi. Biraz bekleyelim olmazsa aşılama yaparız dedi.

Doktor 9.5 çıktığında bu tek başına önemli değil birde sen bu işe yeni başladın çok panik yapma dedi biraz soğukkanlı mı davrandı yoksa es mi geçti bilmiyorum ama 12.6 çıktığını daha bugün öğrendim doktora perşembe gidicem canım boş günümde bilmiyorum ne der? Sen bi kere mi denedin çatlatma iğnesini neden tekrar yapılamaz?

Yumurtalık tedavisini her ay yapamayız dedi. İki ay ilişki önerdi yine. Cnm bu bnm ikinci Dr um. Bu arada ben de 30 yaşındayım. Bende panik olmuştum yaştan dolayı. İlk yumurtalarını takip edip ilişki önermişti ile Dr um. Sonra klomen kullandım iki yumurta oluşmuştu yine tutmadı. Aşılama yapmaya karar verdik. Yine ilaç kullandım dört yumurta oluşmuştu yapmadı aşılamayı. Çoğul gebelik ve kalbime basinç yapar diye. Ben de tekrar gitmedim. Dr değiştim. O zamn da tahlil de fsh 13 çıktı. Tsh yüksek çıktı. Gonal f diye iğne uyguladı yumurtalık için sonra çatlatma iğnesi yapti. Bugün de iki ay bekleyelim dedi. Uyguladığı tedavi devam ediyormuş. Bakalım hayırlısı. Olmazsa yine Dr değiştireceğim sanırım.

Ayrica hsg de çekildim ben. Sağ kanalda darlık var bnm.

Benim prolaktin yüksek çıkmıştı 52 idi iki hafta dostinex kullandım düştü ama şimdi yine 29 olmuş. Doktor bana takip falan istemedi hiç sadece yumurtlama dönemlerinde alttan muayene olmuştum öyle denk geldi ve yumurtamın oluştuğunu söyledi. Acaba sorun nerde çatlamıyo mu bilmiyorum bugün en büyük korkum şu oldu hadi tüp bebek de olmazsa ya hiç evladım olmazsa diye bi düşünceye kapıldım bizim de bi şansımız vardır demi arkadaşım ne olursa olsun umut var bizim içinde

Cnm senin daha dört ay olmuş şimdiden karamsarlığa düşme. Henüz erken altı aydan önce arastirmuyorlar normalde. İçini ferah tut. Allah in izniyle olur.

Çok yüksek değil fsh in. Ayrıca diğer hormonların da etkileyebilir fsh ı. Önünde zaman ve seçeneklerin var sıkıntı etme. İyi geceler

Çok yüksek değil fsh in. Ayrıca diğer hormonların da etkileyebilir fsh ı. Önünde zaman ve seçeneklerin var sıkıntı etme. İyi geceler
Teşekkür ederim canım 4 ay evet uzun değil beni sadece yaş endişelendiriyor ama Rabbim istedikten sonra oda olur inşallah hayırlısı olsun dediğin gibi. İyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…