Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

arkadaslar yaa esımde morfolojı bozuklugu varmıs ogrendık bıde varikosel var... proxxed plus verdi var mı ılacı kullanan???

kızlar bende tetlerimi yaptırdım
TSH 1.041
FSH 5.29
LH3.16
PROKALİN 11.09 31 yaşındfayım değerlerim nasıl doktor normal dedi eşimden sperm testi istedi ona göre sonuç belli olacak

arkadaslar yaa esımde morfolojı bozuklugu varmıs ogrendık bıde varikosel var... proxxed plus verdi var mı ılacı kullanan???

benm esmde ıkı ay once varıkoseldn amelıyat oldu cnm ama ılac faln kullanmadı dıerkt amelıyat oldu agrısı oldugu ıcın... tahll yaptrcaz bakalm amelıyat srası spermler ne drmda. rabbm hepmze ısa zamnda hayrlı saglklı elatlar nasıp etsn ınsaallah...

tsh hormonunuz referans aralıgında olsa bıle dusuk olması gereken deger 2 veya 2.30
Merhabalar,dikkatimi cekti takviminizde 1haftalik hamile yaziyor,hayirli ugurlu olsun saglikla kucaginiza alin,ama merak ettigim,bir haftalik gebeligi nasil tespit ettiniz

Merhabalar,dikkatimi cekti takviminizde 1haftalik hamile yaziyor,hayirli ugurlu olsun saglikla kucaginiza alin,ama merak ettigim,bir haftalik gebeligi nasil tespit ettiniz
Ahhh canımm bende bu ay olmadı dıyenlerdenım
adet oldum
totem yaptım takvımı ılıstırdım
takvımın ugur getırecegını dusunerek yapıyorum

2 buçuk yıllık evliyim.Bu ay hiç bir bebek planı yokken deneyelim dedik yumurtlama günüm 13 nisanmış biz 11nisanda denedik (planlı birşey değildi yumurtlama günüm bile bakmamıştım)bir umut olur diye bekledim ama olmadı bugün adet oldum Hamile kalmak bu kadar zormuymuş ya ilk denemede olsa biraz hayal kırıklığına uğradım.Sizce doktora gitmelimiyim yoksa birkaç deneme sonrasımı gitmek iyidir.

o zaman doktor neden normal dedi yaştan ötürü mü acaba 31 yaşındayım olabilir mi
Yaşla alakalı degıl ama doktor tecrubelı degılse veya buna kafayı yormuyorsa soylememıstır ama saglıklı bır kadında olması gereken deger 2 veya 2.30 degerınız dusuk ben suanda 2.37 yım ve ılac kullanıyorum

bu cumartesi yine gidecem doktora anlatamadım bi türlü derdi mi zaten bebek istiyorum dedim acele etmeyin önümüz yaz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…