- Emoji Skoru
- 66
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi sevecen_29
-
Tamam canım bende bu ay gitmeyi düşünüyorum hem sigortayi hem adeti bekliyorum benim birde 25 inde dış çekimi var hayirlisini versin Rabbim herseyinStresttrn olabilir kafaya cok takiyorum bu cocuk olayini.doktora gidersem sonucu yazarim bi adet olayim bakalim
ne işe yarıyo bu jelllSlm eger esinde veya sendede bir sorun yoksa preesed jel kullanmani oneririm bende4 ay denedim olmadi dr gittim bekle dedi Alllahim bu jeli vesile eetti ve o ay ilk denemede oldu kullan derim
bende 2 aydır kullanıyorum o jeli canım..gerçekten hamile kalmayı kolaylaştırdığını duydum..ama tabiki yumurtlamada yada başka bir sıkıntın olmaması lazım..spermlerin daha kolay ilerlemesini ve uzun süre yaşamasını sağlıyor..ben ilk denediğim ay 2. çizgiyi gördüm ama sonra adet oldum tutunamadı yani..sanırım bende guatr olduğu için tutunmuyor..şimdi onun için tedaviye başladık rabbim çok bekletmez inşalllah hiç birimizi..ne işe yarıyo bu jelll
o jel ıyı degılmıs baska yorumlara baktım da güvenemedım.düşükle sonuçlanan yada kalp atışlarını duymayanlar olmus. hatta doktor kendı sıvınızla hamıle kalın kullanmayın demıs internnete okudum.bende 2 aydır kullanıyorum o jeli canım..gerçekten hamile kalmayı kolaylaştırdığını duydum..ama tabiki yumurtlamada yada başka bir sıkıntın olmaması lazım..spermlerin daha kolay ilerlemesini ve uzun süre yaşamasını sağlıyor..ben ilk denediğim ay 2. çizgiyi gördüm ama sonra adet oldum tutunamadı yani..sanırım bende guatr olduğu için tutunmuyor..şimdi onun için tedaviye başladık rabbim çok bekletmez inşalllah hiç birimizi..
Kızlar burda birsuru değer yazıyor yükselince iyiymos falan ben çoğunu bilmiyorum hepten Allaha emanet geciyo benim günler aslında yaştan dolayı gitmem lazım ama rahim filminden çok korkuyoum
slm napalım :))) devammmm. ovulasyon testı aldım ben 5 li.Napiyosunuz kizlar kac gundur kimseden ses soluk cikmiyo
Himm iyi yaptin kullan bakalimm ins iyi sonuc alirsin.slm napalım :))) devammmm. ovulasyon testı aldım ben 5 li.
İNŞALLAH... SEN KULLANMADIN MI HİÇ?Himm iyi yaptin kullan bakalimm ins iyi sonuc alirsin.
Yok canim kullanmadim.ama bende dusunuyorum almayi.adet bittikten kac gun sonra kullanilmaya baslaniyomus..İNŞALLAH... SEN KULLANMADIN MI HİÇ?
değişiyor adetin kaç gün sürdüğüne göre... mesela 28 günde bir oluyorsan 9,10. günü baslarsın teste... yada suphelendıgın yumurtlama günlerinde...Yok canim kullanmadim.ama bende dusunuyorum almayi.adet bittikten kac gun sonra kullanilmaya baslaniyomus..
sen kullandın mı?BEN BEN BEN
ne kullandımmı canımsen kullandın mı?
İşte şartlandırmayın dediğiniz şeyi Nasıl sağlıyabilirim? Rahat olamıyorum, hep düşünüp takıntı haline getiriyorum. Dolayısıyla psikoloji etkiliyor. İnşallah dediğiniz gibi kısa sürede tekrar olur.Oncelikle kendinizi olacak diye sartlandirmayin kendiliginden hamile.kalabiliyormuşşunuz bu guzel birsey insallah en kisa surede tekrar kalirsinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?