- Emoji Skoru
- 498
- Puanlar
- 53
- Konu Sahibi sevecen_29
-
Doktora gittnz mi2 sene bu ay doluyor ve bu ayda olmadı...
Acaba diyorum cocugum olmayacagina mi endekslesem kendimi belki hamile kalamadigim icin uzulmem...
Doktora gittnz mi
Eeee hersey normal mi testlerIki senede belki 50 defa
Eeee hersey normal mi testler
Herşey ama herşey normal...
Bu ayda normaldi hic beklememiştim
Sonra biri bana hatirlatti 2 gunum gecmiş. Kasiklarimda agrilar vardi gerilme tarzi aha bu ay oldu galiba dedim bugn adetimin ilk gunu.
Neyse nasip.... Tuplerine de baktr dicem baktrdim dicen
Inslh kalrz hamileeee
Bu ayda adetim biter bitmez her gün ilişkiye girdik yıne kalamadım hamıletabı nasıp. Tek seferde hamıle kalanlar valla bravo. ayaklarımı hep havaya diktim. duşa hemen girmedim.lavoboya gıtmedım hemen
ne yapmam lazım anlamadım. stres degıl sonucta dıkkat ettım. adetim 28-29-30-34 günlerde oluyor yanı 28-29-30-31-32 vs. en gec 34 günde bir. adetimin 23.günü kan testı yaptırdım sonuc negatıf. adetıme 1-2 gün var. bugun 26.günüm. adet olcam sinyal vermeye basladı yanıeşim de gıdecek bı doktora ...
Slm eger esinde veya sendede bir sorun yoksa preesed jel kullanmani oneririm bende4 ay denedim olmadi dr gittim bekle dedi Alllahim bu jeli vesile eetti ve o ay ilk denemede oldu kullan derimBu ayda adetim biter bitmez her gün ilişkiye girdik yıne kalamadım hamıletabı nasıp. Tek seferde hamıle kalanlar valla bravo. ayaklarımı hep havaya diktim. duşa hemen girmedim.lavoboya gıtmedım hemen
ne yapmam lazım anlamadım. stres degıl sonucta dıkkat ettım. adetim 28-29-30-34 günlerde oluyor yanı 28-29-30-31-32 vs. en gec 34 günde bir. adetimin 23.günü kan testı yaptırdım sonuc negatıf. adetıme 1-2 gün var. bugun 26.günüm. adet olcam sinyal vermeye basladı yanıeşim de gıdecek bı doktora ...
Kızlar merhaba, 9 aylık evliyim. 5 haftalık bir düşüğüm kendiliğinden oldu 6 ay önce ama hala hamile kalamıyorum. Her ay kabus gibi kendimi hamile hissediyorum. Ne yapmam gerekir fikriniz var mı?
Benimde kasiklarim agriyo 3 aydir.doktora gitcemde korkuyorum kotu bisey dicek diye kist vardir diye dusunuyorum bide adetlerimde duzensizlesti.doktora adetliykn mi gidiliyo temizken mi gidiliyo onuda bilmiyorum.muayene ucretlride cok pahalli.bide ustune yapilan tahlilleri ekleyince tuzluya geliyo.devlet hastanedinede gitmek istemiyorum ikilemde kaldim wallaBirde kızlar kimyasal gebelik gecirdiginizi nerden anlıyorsunuz
Tesekkurler canım benim böyle bu kadar yoğun olmuyordu iki aydır böyle yanlardan veriliyordu memeler sanki üstlenmiş gibi elleyince acıyo onun için sordum.Belkide stresle de alakalıdır bukadarGoguslerin agrimasi gerilmesude normaldirya genelde adet olmadan 15 gun onceden benimkilerde basliyo acimaya
Stresttrn olabilir kafaya cok takiyorum bu cocuk olayini.doktora gidersem sonucu yazarim bi adet olayim bakalimTesekkurler canım benim böyle bu kadar yoğun olmuyordu iki aydır böyle yanlardan veriliyordu memeler sanki üstlenmiş gibi elleyince acıyo onun için sordum.Belkide stresle de alakalıdır bukadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?