Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

Eeee hersey normal mi testler

Herşey ama herşey normal...
Bu ayda normaldi hic beklememiştim
Sonra biri bana hatirlatti 2 gunum gecmiş. Kasiklarimda agrilar vardi gerilme tarzi aha bu ay oldu galiba dedim bugn adetimin ilk gunu.

Herşey ama herşey normal...
Bu ayda normaldi hic beklememiştim
Sonra biri bana hatirlatti 2 gunum gecmiş. Kasiklarimda agrilar vardi gerilme tarzi aha bu ay oldu galiba dedim bugn adetimin ilk gunu.

Evet canim gitti ilk aylarda gitti ve ustunden ksiirligi atti :)

Neyse nasip.... Tuplerine de baktr dicem baktrdim dicen

Kızlar merhaba, 9 aylık evliyim. 5 haftalık bir düşüğüm kendiliğinden oldu 6 ay önce ama hala hamile kalamıyorum. Her ay kabus gibi kendimi hamile hissediyorum. Ne yapmam gerekir fikriniz var mı?

Slm eger esinde veya sendede bir sorun yoksa preesed jel kullanmani oneririm bende4 ay denedim olmadi dr gittim bekle dedi Alllahim bu jeli vesile eetti ve o ay ilk denemede oldu kullan derim

Kızlar merhaba, 9 aylık evliyim. 5 haftalık bir düşüğüm kendiliğinden oldu 6 ay önce ama hala hamile kalamıyorum. Her ay kabus gibi kendimi hamile hissediyorum. Ne yapmam gerekir fikriniz var mı?

Oncelikle kendinizi olacak diye sartlandirmayin kendiliginden hamile.kalabiliyormuşşunuz bu guzel birsey insallah en kisa surede tekrar kalirsinz

Kızlar bir şey sorucam iki aydır adetime 15 gün kala goguslerim sisiyor ve çok açıyor.Yanlardan dokununca çok açıyor yüzüstü yatamiyorum önceden olmazdı bukadar en çok bir hafta kala hafif agrirdi.geçen ayda böyle oldu bu ayda ve Kasıklarım sizliyor hep böyle olan var mi

Birde kızlar kimyasal gebelik gecirdiginizi nerden anlıyorsunuz

Birde kızlar kimyasal gebelik gecirdiginizi nerden anlıyorsunuz
Benimde kasiklarim agriyo 3 aydir.doktora gitcemde korkuyorum kotu bisey dicek diye kist vardir diye dusunuyorum bide adetlerimde duzensizlesti.doktora adetliykn mi gidiliyo temizken mi gidiliyo onuda bilmiyorum.muayene ucretlride cok pahalli.bide ustune yapilan tahlilleri ekleyince tuzluya geliyo.devlet hastanedinede gitmek istemiyorum ikilemde kaldim walla

Goguslerin agrimasi gerilmesude normaldirya genelde adet olmadan 15 gun onceden benimkilerde basliyo acimaya

Goguslerin agrimasi gerilmesude normaldirya genelde adet olmadan 15 gun onceden benimkilerde basliyo acimaya
Tesekkurler canım benim böyle bu kadar yoğun olmuyordu iki aydır böyle yanlardan veriliyordu memeler sanki üstlenmiş gibi elleyince acıyo onun için sordum.Belkide stresle de alakalıdır bukadar

Tesekkurler canım benim böyle bu kadar yoğun olmuyordu iki aydır böyle yanlardan veriliyordu memeler sanki üstlenmiş gibi elleyince acıyo onun için sordum.Belkide stresle de alakalıdır bukadar
Stresttrn olabilir kafaya cok takiyorum bu cocuk olayini.doktora gidersem sonucu yazarim bi adet olayim bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…