- Emoji Skoru
- 122
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi sevecen_29
-
Bende sizin gibiyim kizlar.doktora gittim 5 aydir korunmuyorum cocuk olmuyo dedim.daha erken stres yapma deyip vitamin yazdi vajinal tablet yazip ginderdi bende hemen tahlilleri falan yapicak sandim hemen.yakinda yine doktora gitcem bu sefer 1 seneyi askin korunmuyorum dicem.bi doktorlarin hepsi boyle galibaevet haklısın kesınlıkle... ılgısızler alakasızlar. devlete de gıttım özelede gıttım sonuc aynı hep. ne zamandır düşünüyonuz dıyo 8 aydır dedım mesela bırıne daha erken bu kadar stres yapma dıyorrr. ya tamam da sen testlerı yap bana dekı sende bısey yok eyvALLAH ama sadece ultrosonla bakıp bıseyın yıok deyıp gonderdıler. bırde adet düzenımı sordular. hepsı de stres yapma vs sacma sacma konustu. yarın gıdecegım yarın adetımın 5.günü hormon testı ıstıyorum dıyecegım. ben buradan arastırmasam haberımız bıle yokkk.
aynen yaaa demekkı hepsı aynı. bız tedavı olalım hemen demıyoruz kı ama ınsan tahlıllerı yapar sonra stres yapma birşeyin yok der.Bende sizin gibiyim kizlar.doktora gittim 5 aydir korunmuyorum cocuk olmuyo dedim.daha erken stres yapma deyip vitamin yazdi vajinal tablet yazip ginderdi bende hemen tahlilleri falan yapicak sandim hemen.yakinda yine doktora gitcem bu sefer 1 seneyi askin korunmuyorum dicem.bi doktorlarin hepsi boyle galiba
Yani bi sorun varsada erkenden tedaviye baslanlir vakit kaybi.olmaz bos yerede stres yapip kendimizi yipratmayiz.hayirlisi olsun hakkimizda ne diyelimaynen yaaa demekkı hepsı aynı. bız tedavı olalım hemen demıyoruz kı ama ınsan tahlıllerı yapar sonra stres yapma birşeyin yok der.
canım en doğru sonucu adetin 2. ya da 3. günü veriyorarkadaslar hormon testını adetin 5.günü yaptıran var mı? benım kı hafta sonuna denk geldı ve 5.güne denk gelmıs olacak doktor günüm. daha doktora da sormadım.
rose napacagım pekı calısıyodum ızın alamadım bugun ve hafta sonuna denk geldı.canım en doğru sonucu adetin 2. ya da 3. günü veriyor
5. gün değerlerin değişir
bugün kaçıncı gün?rose napacagım pekı calısıyodum ızın alamadım bugun ve hafta sonuna denk geldı.
sbaah doktoru aradım sekreter 5.günde oluyo 2 ile 5.gün dedı.rose napacagım pekı calısıyodum ızın alamadım bugun ve hafta sonuna denk geldı.
ne kadar erken o kadar iyi ama napalım izin alamamışsınbugun 4.günüm
yok aklıma gelmedı hıc .... o zaman yaptırmasam mıkı ya. sen 3.günü yaptrdın mı pekı test?ne kadar erken o kadar iyi ama napalım izin alamamışsın
yarın gideceksin sanırım.
git yaptır yine de ama büyük ihtimal 2. ve 3 günle aynı olmayacaktır değerlerin
benim de başıma geldi çünkü
değerlerimi gören doktorum şaşırmıştı rahminde kist falan yok senin değerlerin neden böyle çıktı acaba bu ay dedi
5. günüm olduğunu söyledim. o da bir dahakine 3. günü gelmelisin dedi, eğer haftasonuna denk gelirse 2. günü yaptır dedi.
c.tesi günü özele gitme durumun yokmuydu canım?
benim adetim 8 martta canım. 11 ine randevu aldımyok aklıma gelmedı hıc .... o zaman yaptırmasam mıkı ya. sen 3.günü yaptrdın mı pekı test?
bence yaptır, eğer önümüzdeki ay da adet olursan 3. gün yaptır ve sonuçları karşılaştıryok aklıma gelmedı hıc .... o zaman yaptırmasam mıkı ya. sen 3.günü yaptrdın mı pekı test?
benim en sonki testimde hormonlarım normal sınırlarda çıkmıştıyaptırmayam mı acaba? senın nasıl cıkmıstı pekı?
en sonkı testı 5.gün mü yaptırdın?benim en sonki testimde hormonlarım normal sınırlarda çıkmıştı
ama hala gebelik oluşmadı
ben de bitkisel kürlere başladım 1 aydır
yok 3. gün yaptırdımen sonkı testı 5.gün mü yaptırdın?
görünsün tabi en güzeliyarında eşimde görünecek sabah 9 bucukta onun benımde 11 de
5.gün olanda hangısı yuksek cıktı kötü cıktı fsh mı?yok 3. gün yaptırdım
5. gün yaptırdığım eylül ayındakiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?