- 20 Ocak 2014
- 3.165
- 2.263
- 333
- Konu Sahibi sevecen_29
-
saol ALLAH RAZI OLSUN.Sen '' Hüvallahu'l Halikul Bariu'' (O yaratandır ve yoktan var edendir !) sin. Rabbim benim bedenimede Hz Amine anamızın bedenine Hz muhammed (Sallalahu aleyhı vesellemi) düşürdüğüm gibi bana da düşür. Bana da nasip eyle Hayırlı evlad (AMİN) Diye dua edin her namazlarınızın arkasından.
Valla benim 7 ay oldu hala gitmedim doktora. Gitmicem de.canım eşini dinle bende senin gibi benzeri sebeplerden erteledim bebeği..3 buçuk yıl oldu daha bir yıldır düşünüyoruz şuan pişmanım..ama imkan yoktu bebek yapmak için..ben başka şehirde çalışıyordum..şimdi de olmuyor..doktorda stresden diyor..bende ilk başladığımızda gitmiştim bide bu ay başladım yine..prolaktine bakılıyor normal hormon testinde..rahim filmi bende çekilmedim..4-5 ay daha olmazsa rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum..
bende bende ama bu ay yine yok :'(RABBIM ısteyen herkese nasıp etsın arkadaslar. bende ümitlenıyorum her ay
yaS KçValla benim 7 ay oldu hala gitmedim doktora. Gitmicem de.
22 kardeş.yaS Kç
sen ne zamandır düşünüyosunbende bende ama bu ay yine yok :'(
AMIN.benim de olmadı bu ay da 2 yıl oldu isteyeli Rabbim aratmasın kimseye
tatlım adetler düzenli pko var klomen çatlatma iğnesi yaptı yine gidicem bu ay bakalım işte çarşamba günüAMIN.
DR A GITTINIZ MI DÜZENLI MI ADETLERIN
bozma moralını tek tüple hamıle kalanda cok. pekı dr ne dedı? ayrıca hangı taraftan yumurtluyosun genelde?bugun rahim filmi cektirdim sol tikali sag acikmis cok moralim bozuldu
hADİ YAA. Devlette mi çektirdin. İlaç olarak falan ne verdi. Şimdi önündeki süreç ne olacakmıs ?bugun rahim filmi cektirdim sol tikali sag acikmis cok moralim bozuldu
bozma moralını tek tüple hamıle kalanda cok. pekı dr ne dedı? ayrıca hangı taraftan yumurtluyosun genelde?
hADİ YAA. Devlette mi çektirdin. İlaç olarak falan ne verdi. Şimdi önündeki süreç ne olacakmıs ?
moralını bozma dr la konus bı. bısey demedımı dr fılm de?bilmiyorumki netaraftan yunurtluyorum nasıl oluyo hiç bilmiyorum
dr henüz gitmedim yarın giderim
Acıyor mu :/ozelde cekildim canim ilac icine tuplere yayilmasi icin su gibi bisi sikiyo tuplerden gecene kadar ilac veriyo
moralını bozma dr la konus bı. bısey demedımı dr fılm de?
Acıyor mu :/
Takmamak elde degilki..valla en guzelı takmamak. ama ıste kafaya takıyorum bıraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?