Bu ay da hamile kalamadım diyen arkadaslar lütfen dertleşelim?

Kizlar spermiyogram testinde sperm morfolojisi hakkinda bilgisi olan var mi.morfoloji nin kac olmasi gerekiyo gebelik icin ????

Kızlar

Ben yeni üyeyim , yazım hatalarım olabilir . Sizi en iyi anlayanlardanım. Şuan deli gibi testler alıyorum , sürekli bakıyorum . 2 aydır çok ümitliydim . Bu ay yumurtlamamdan yaklaşık 4-5 gün geçmiş olması gerekiyor ve ben takvimimdeki yumurtlama gününden beri lh testi yapıyorum ve 5 gündür pozitif çıkıyor . Reglime 12 gün var ve yumurtlamadan sonra 3 gündür , göğüs ve bel Ağrı'larıma dayanamıyorum . Sanki yarın adet olacakmışım gibi . Fakat daha 12 gün var . Sizce ne olabilir ? Kan testi yaptırdım 2 gün önce negatif çıktı , fakat lh testleri hala pozitif

Insallah prolaktinin yüksek degildir. Bende bu sorun vardi gecen yil. Ama hamilelik belirtileride olabilir

Bende adetim bittiginden beri surekli iliski halindeyiz Allah insallah bize de nasip eder cok zormus hamile kalmak 2 aydir korunmuyoruz bu 3.ayimiz bakalim insallah guzel seyler olur kismet hayirlisi diyorum. Birde artik cok fazla kafaya takiyorum. Bugun cok fazla sag ve sol taraflarima agrilar giiriyor neden acaba gaz felan da degil anlamadim?

Insallah prolaktinin yüksek degildir. Bende bu sorun vardi gecen yil. Ama hamilelik belirtileride olabilir
aynı şekilde devam et . Bu arada yorumlar için teşekkürler ayrıca şu "çok takıyorsun takma " diyenlere gıcık oluyorum . Nasıl takmayalım? Her anım bunu düşünerek geçiyor . Adetine kaç gün var Can'ım ? Ve 10 gün kala bizim gibi Ağrı'lar hissedip lh hep iki çizgi olup hamile kalan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…