Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bu ay bende ilk kez bebiş için çalışıcan diyen varmı???
- Konu Sahibi ceylan83
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Amin canım.önce biraz moralim bozuldu ama olsun kısmet,inşallha ikinci ay
canım akın moralini bozma bende üzüldüm şimdi sanki ümitlendirmiş gibi oldumm.. daha bunlar ilk denemelerimiz çok erken allah isteğimizi geri çevirmez inşallaha.s.
Evet canım yok üzülmüyorum daha ilk denemede olması çok zordu zaten.ki benim şuanda üzülmeye de hakkım yok diye düşünüyorum çünkü ablamın 8 yıl çocuğu olmadı,defalarca tüp bebek tedavisi oldu yine olmadı.En son tedavide Allah nasip etti.Ablam 6 aylık hamile.ikiz bebek bekliyoduk,iki kızımız olcaktı ama dün çok kötü bi haberle sarsıldım.kızlarımızın birisi ölmüş o kadar üzüldüm ki,kendimi onun yerine koydum ve kahroldum.şimdi Allahıma diğerini ablamlara bağışlaması için dua ediyorum.Onu düşündükten sonra benim şimdiden üzülmemin ne kadar saçma olduğunu anladım.Allah çocuğu olmayan herkese,isteyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla bebek versin,hamile olanlara da hayırlı doğumlar nasip etsin.
ceylancım çok sağol.Allah hepimizi korusun.Sen nasılsın,çalışmalar nasıl gidiyo,inşallah ay sonunda hamile olursun ::))
canım iyiyim bende napıym okuldan yeni geldim nöbetçiydim bide yorgunluktan ölüyorum
inşallah canım ya ilk denemede bakalım ne olacak merakla bekliyorum umarım bu sefer seninde olur missciimmm
slm canım, bende bu ay sonu regl olduktan sonra hamile kalmayı çok istiyorum, o yüzden heyecanlıyım biraz, ya olmazsa diye de çok korkuyorum, yatıyorum kalkıyorum hep aynı sabit fikir, delirmek üzereyim:çok üzgünüm:
canım çok fazla düşünmemeye çalış insan ister istemez düşünüyo ama allah ne zaman nasip ederse o zaman olacak hepimizin o yüzden biz ne kadar düşünürsek düşünelim sonucu değiştiremiycez değilmi o yüzden canını çok sıkma tatlımm
peki ayın kaçı gibi başlıyosun denemeye?