- 16 Şubat 2008
- 89
- 0
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evli olsam hemen basliyacamdasırnaşık şey malesefsenağlama seneye insallah...
hadi size kolay gelsin... hayirlisiyerimseniben
merhaba arkadaşlar adetim 2 gün geçti ama bekliyorum henüz test yapmadım listeden hiç hamiş olan yok mu?
merhaba arkadaşlar adetim 2 gün geçti ama bekliyorum henüz test yapmadım listeden hiç hamiş olan yok mu?
arkadaşlar ben yeni üyeyim.benimde 9 ay bitti evleneli.ilk kez bu ay bebek düşündük ve denedik çok heyecanlıyım acaba hamiş miyim diye.25 mayıs adet günüm sabırsızlıkla bekliyorum.adetten önce belli olmaz mı?nasıl anlayabiliriz.
arkadaşlar ben yeni üyeyim.benimde 9 ay bitti evleneli.ilk kez bu ay bebek düşündük ve denedik çok heyecanlıyım acaba hamiş miyim diye.25 mayıs adet günüm sabırsızlıkla bekliyorum.adetten önce belli olmaz mı?nasıl anlayabiliriz.
Test yaptım arkadaşlar ama negatif.çok fazla umutlu değilim bu ay çünkü 1 hafta ilaç kullandığım için yumurtlama günlerinin bir kısmını kaçırdım.bekliyorum bakalım ayın 11 inde olmam gerekiyordu cumaya kadar bekleyip sabah yapacağım.hepinize sevgiler.
hadi bakalım inşallah cuma günü bize hamile olduğunu müjdelersin canımm bizi haberdar et mutlaka
bu arada ne ilacı kullandın canım sakıncası yoksa?
malesef bu ay olmadı nasip 2.ayımıza inşallah.Antibiyotik ilaç kullandım canım o yüzden de bir haftayı atladım zaten umutsuzdum.Ama bu ay adaçayı içmeye başladım bakalım faydası olacak mı?İlgine teşekkürlera.s.
olsun canım moral bozmuyoruz yeni umut başladı şimdi senin için umarım bu ay kavuşursun bebişine