Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cidden hic yokAhahahah bu iyiydi
Bugün yapma bacı yarin ilk idrarla yap hem 2 günde bir tekrarlamis olursun hem de iğne etkisini gozlemlersin belki de etki geçti o testindeki pozitif başka pozitif ki neden olmasın benim iğne 7 günde gitmiş belki sende de öyle oldu 6. 7. Günde gitticidden hic yok
ayyyy ne guzel konustun kiz ya gecmediyseBugün yapma bacı yarin ilk idrarla yap hem 2 günde bir tekrarlamis olursun hem de iğne etkisini gozlemlersin belki de etki geçti o testindeki pozitif başka pozitif ki neden olmasın benim iğne 7 günde gitmiş belki sende de öyle oldu 6. 7. Günde gitti
bklm yarinki psikolojime bagli balımNegatif gördüğün zaman en azından iğne etkisi gitmiş dersin yani
lemansq hic girmiyo goruyon demiTamam canım haber edersin zaten
bildi galiba test yap diycemiziKayboldu
niye kactinizki kacmak hizli kosmak anlaminda bi sorun olmaz umarim ama boyle seyler yapmayin kizlar cok hassas bir surecden gectigimizi bilmeniz gerek cok kizdim suan sana birindemi kactin naptinKizlarrr nasilsiniz Benim pek bi belortimm yok maleseff
Birde birsey sorucamm biraz once yoldan gecerken kactim o bi zarar eder mi ?
Karsi yola gecerken kostum hafiften vala bilmiyorum bende kizdim kendimeniye kactinizki kacmak hizli kosmak anlaminda bi sorun olmaz umarim ama boyle seyler yapmayin kizlar cok hassas bir surecden gectigimizi bilmeniz gerek cok kizdim suan sana birindemi kactin naptin
haa karsidan karsiya gecerken uzun sure kacmadin ozmn iyi bari sorun olmaz insallah ondanKarsi yola gecerken kostum hafiften vala bilmiyorum bende kizdim kendime
Bilmiyorumm canmm bu 6kez asilamam ilk basta cok korundum fln ustune titredim yatim az bi yuruyus yaptimmhaa karsidan karsiya gecerken uzun sure kacmadin ozmn iyi bari sorun olmaz insallah ondan